Хаххаха ај' речи слободно, можда је и знам, наћ' ће се лагано :Дe taman sjutra da te zovnem da mi nadjes jednu zenu u tuze ;p ne mogu auto da prevedem
Хаххаха ај' речи слободно, можда је и знам, наћ' ће се лагано :Дe taman sjutra da te zovnem da mi nadjes jednu zenu u tuze ;p ne mogu auto da prevedem
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Imas kod Pozorišta, od Tropikane put njegosevog parka ideš, 5metara
Imam i ja žuljeve, no eto, malo kao lakše padne xD
E ne znam...U ovu moju imaju 2je klime, mada ih ne palimo, il se zabarakadiramo, il povremeno kad se zagrije, zamagle stakla, počnu pisat natpisi na ogledala oko benča...tad se povremeno upali ventilacija hhaha
-->*-TRIATLON PG!-*<--
da je to lako cio ce atrofirat pojesti se kal deficitom, pa ce onda da radi nadoknadjuje gornji dio i o jadu se zabavi i nagrdi ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sve zavisi koliko masti ima i kakvu ishranu vodi
I to što je za njega super, ne znam šta je. Tj kako je građen i sl...Čudo je kako ljude neće časti genetika, neđe oduzme...Npr ja ne radim listove, a imam tako druga, nikad ne radi butinebanja
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ja sam bas zadovoljan svojom gradjom, osim butinama. Bas sam sirok uramena, ali to nikako ne dolazi do izrazaja koliko bi trebalo jer imam jake butine a samim tim malo i kukove. Naravno siri sam u ramena nego u kukovima, al, steta sto nisam uzi u kukovima i nogama, sve bi to bilo mnogo ljepse.
A jake butine nije bas cascavanje od strane prirode, vise je kaznjavanje.
Ko ima boli ga uvo, ko nema, žali se po vas danŠibni ako imaš kakvu sliku na PM
Inače, uzak struk ti je bitniji za trokut, kukove možeš imati jače. Koliki ti je procenat masti od prilike?
EDIT: evo gore procitah, prastaj...Moram uzet metar da vidim koliko to dođe, jer baš nisam radio mjere ima godina, dvije...Zeznuto je izvesti to što ti oćeš...Nema kod organizma, ni kod debljanja ni mršanja,
mogućnosti da se odvojeni djelovi tijela pogađaju (mršaju, debljaju). Aj povećavanje mase onamo đe se stimuliše mišić...al atrofija...zeznuto je što moraš unositi proteine da održavaš gornji dio...
Daj slidžuuu![]()
Last edited by Loverclocker; 16-02-14 at 21:51.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Nemam pojma, 190cm, 97 kg, obim ruke mi je 41 - 42. Malkice viska oko struka, vrlo malo, ali ne vidi se dok ne skinem majicu, tako da nije mnogo. Slike nemam, ne slikam se dok se ne sredim
EDIT: Obim ruke 43, sad izmjerih. Mislim na stegnutu ruku, ne opustenu, opustena 39.
Last edited by γνῶθι σεαυτόν; 16-02-14 at 21:52.
ђе то, први пут чујемImas kod Pozorišta, od Tropikane put njegosevog parka ideš, 5metara![]()
ТО :ДAl nemoj tanjit butine, no napucavaj gornji dio![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Nista, radicu cucnjeve ludacki, po 30 - 40+ ponavljanja, pa sta bude. Praticu, ako krene neko ludo odstupanje i rast, batalicu.
Bili su ispod stadiona kod madone onamo, pa se preselili. Prodavnica sportske opreme. Između Ragine i Velveta.. Lako ti je uocit
Evo moje, slikano na faks hahah
Momak, nemoj se previše opterećivati. Ako ti nije crno pošalji sliku, jer zaista mislim da nije to toliko previše. Evo izmjerih, moje tanke butinice, ne kažem neskladne na moju visinu, al nisu za neko dičenje i genetski ih teže nabijam, su 59-60cm...Tako da mislim da se nepotrebno cimaš.![]()
Šibaj ramena, leđa, grud, i boli te uvo. Nema ništa ljepše no visočiji momak, krupne noge, jak gore... mašina:hardrock:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Знам ђе дође, али нисам то виђа' до сад, мада одавно нисам проша' онуда![]()
mislis ovo ka ja ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ajde okaci sliku tih 'balvana' od 68,9cm da vidimo
nemoj ovo shvatit da ti ne vjerujem da je toliki obim,nego samo da vidim kako to izgleda i sto je tu toliko strasno sa tim obimom.msm znam kako izgleda taj obim na butineali ajd da vidim kod tebe
edit:
too je taj rad!
https://www.facebook.com/photo.php?v=668519573185285
Last edited by dontigar; 16-02-14 at 22:56.
Big Ramy just keeps growing and growing. Here you can compare him in the same shirt and same pose from September 2013 to February 2014.
Ови његови дефинитивно знају нешто што други не знају.
мислим на мућкање хемије.
Јер за 5 мјесеци оволико напредоват', пуф... И још је издефинисанији
Мада![]()
![]()
Last edited by Kaljestro; 17-02-14 at 21:16.
Kakav je bikac...Mada mi se ne sviđaju ovi moderni freakovi, al respekt...Ne znam jel genetika il hemija, al je ogroooman![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Пије креатин :Д
Zanima li koga od vas "hemičara" Bullnox Androrush, pre-workout?
http://me.bodybuilding.com/store/bco...uestid=2523993
Naručih sa neta, popih nekih 5 mjerica, ali izgleda da se ne uklapa u moj način treniranja... Odnosno, radim high intensity treninge, sa malim težinama, a ovo je "pumpa", poput NO Explode, ko hoće da izvuče koji više rep...
Cijena 20 eura (otvoren, popijeno 5 mjerica, ostalo još oko 30 doza).
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Винклар слетио са мотора, а баш му је одлично ишло спремање за овај Арнолд класик
http://www.flexonline.com/general-news/roelly-update
ovaj koliko mase ima ne moze nista ni slomiti, samo se ogulio...
dje cu naci lipo 6 black? mora se poceti sa topljenjem masti, dosta je papalo...
Знам него кол'ко ће му ти болови гуљења ометат' тренирање, то је питање, а и ово на ногу најдоње ми не дјелује баш фино : ))
Ти почињеш прије мене значи, ја прије 10. марта нећУ :Д
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks