ne kapiiii
hebete li sto ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Vi poludjeste od tegova, sto se svadjate po cijeli dan
Kolaci i slatko mi nisu problem neki jer ih i ne volim, hranu isto ne solim jer i to ne volim.
Frka je od koka kole i hleba, sad sam poceo da jedem od heljde neki vele da je dobar a i brze zasiti.
Znaci mesa i ribe i trcanje i nema frke jel
nikako, no dizi spustaj al vele ne valja teze od 60 kila preoptereti se
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
U bolnici, rendgen. Mada se dijagnostika bolje uspostavi magnetnom, al slikaj se, nećeš na nju doći na red ni za 5 godina. Koliko je teških bolesnika koji čekaju na magnetnu, mogu umrijet dok dodju na red, al bolnicu boli uvo. Uz to, magnetna ne zrači, a rendgen kičme je sra*nje, slikaju te dva puta, napred i bočno, i primiš značajnu količinu zračenja i godinu dana ne smiješ ništa više da snimaš.
To je prolaps međupršljenskog diska, izlije se to go*vno i pritisne kičmenu moždinu i onda počnu problemi. Al meni na rendgenskom snimku toga nema, al kičma me j*ebe povremeno. Posebno nakon što radim leđa, odnosno veslanje, ili ramena stojeći, pa sve što vrši pritisak na te pršljenove izbjegavam, je*beš sve, bolje izbjeći nego posle da kukam
Ovako izgleda rendgenski:
A ovako putem MRI
Kratak čas medicine![]()
Last edited by Lucas; 14-02-14 at 20:46.
htio sam i ja da snimim ali provalih da nemam ni knjizicua i znam da se na magnetnu ne dolazi bez zveka tako da sam izgubio zelju..jos sto je lose,jedino kbc ima magnetnu.u kodru je snimanje 150e,ali nznm radili se rend.ili imaju neki drugi skener,nisam siguran.Uglavnom veliko njesra..covjek ne moze snimit kicmu jbnu bez zveka,pi.
@kedown
inace to nije misic![]()
Last edited by dontigar; 14-02-14 at 21:44.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ne bih na CT skener išao bez grdne nevolje, jedino sav da se polomim. Zračenje je višestruko jaše od navećeg koje može običan rendgen da proizvede, a negdje ide i do 100 puta jače, kao kod snimanja glave. Ne brate, radije bih čekao magnetnu. Nije mi sad neka frka, leđa me bole još iz studentskih dana, nije to od teretane.
evo vam lijep daniskocite malo da se sirite
![]()
ja kad vidim profile ovih te se poubijase na stari - brinem za vas sto ne izlazite iz teretane![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Neko je bacio slican comment na fejs, kad smo diskutovali neki status vezan za to ubistvo. Teretana je za izgled, ak se nema mozga i srca, neće se tamo ni nać ni stvorit.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Testosteron, metan itd de facto utiču na razdražljivost. Zbilja, imadoste li kad neku čarku s nekim u teretani, da se posvađate itd? Đe ima puno ljudi na jednom mjestu, ima i toga? Ja srećom do sad ni jednom.
Je li whey prirodan?Sta vi mislite valja lito koristit,ako je prirodan naravno.I predlozite mi neku dijetu ili promjenu ishrane!
Ne znam koliko vas koristi Windows 8.1, ali imate u njemu predefinisanu aplikaciju Bing Health and Fitness, i mene je oduševila, na način na koji pratiš svoju ishranu, vježbanje, dnevni unos kalorija, uvijek imaš dobre savjete za vježbanje i ishranu, bitno je samo na početnu unijeti svoje preferencije, visina, težina, fizička aktivnost, krajnji cilj, i ona na osnovu toga izbacuje preporuke za ishranu i treniranje, baš je cool dorađena. Savjete od Mayo Clinic, opciju Symptom Checker ako sumnjate na povredu, 3D Human Body - kompletnu anatomiju tijela, Diet Tracker, Health Tracker, da napraviš kompletan trening sa ponavljanjima po setovima itd. Sve aplikacije imaju ponešto, ova mi se nakako čini najkompletnija. Šteta što nema za android pa da ih mogu sinhronizovati, bar ja ne uspijeh naći na Play Store.
http://www.bing.com/explore/binghealthfitness?mkt=en-gb
Last edited by Lucas; 16-02-14 at 12:34.
Исто тако никад нисам имао проблема ни са ким у теретану...
Мада су ок момци тамо, нису трипови неки, нема проблема никад...
![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks