svugdje u svijetu se ovakvi projekti u toj bransi odlucuju glasom ljudi, jer su ljudi i populacija konzumenti istog tog servisa
Ovaj post pokazuje sta nije u redu sa nasim drustvom. Svi i dalje hoce nesto preko veze i na lijepe oci. Morate da shvatite da mi zivimo u kapitalistickom svijetu. Ako ce ovi momci tako lako da odustanu od rada na novim projektima i da padnu u depresiju zato sto im nije prva ideja uspjela onako kako su se nadali onda mozda ne treba da se bave tim poslom. Samo neka su pametni individualci zivi i zadravi. Ali ne nagradjuje se pamet, nagradjuje se dobra ideja, bolja realizacija i najbolji marketing. Njihova nije dovojlno dobra a marketing se svodi na "glasajte za nase". Iskreno mislim da bih im cinio medvedju uslugu ako bih dao podrsku necemu sto tu podrsku objektivno ne zasluzuje. Isti tretamn bih i sam ocekivao.
Last edited by VanjaTheMan; 04-02-14 at 16:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
svugdje u svijetu se ovakvi projekti u toj bransi odlucuju glasom ljudi, jer su ljudi i populacija konzumenti istog tog servisa
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Vrijeme i tržište će pokazati ko je bolji.. Za sada je bitno imati podršku..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
niko ne trazi nista od nikoga, u pitanju je dobra volja i podrska...ali jbg balkan je balkan
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Svakodnevnica. Nije kreativnost samo u softveru i ITju. Kreativnosti ima u svim oblastima, i puno mladih ljudi koji se bore, ali ih uvijek neko lupi odozgo i spušti na zemlju.
Još jedna, stvar, da bude jasno, u digitalnom svijetu vas ne pitaju odakle ste. Samo se gleda koliko je kvalitetna ideja. Ništa danas nije globalno kao internet. Stoga, ako zaista ima kvaliteta, zaživjeće i pobijediti, i mjerodavan treba da bude KVALITET, a ne lokacija. Decenijama narod Crne Gore kuka na nepotizam, zapošljavanje preko veza i što im neko nesposoban oduzima radno mjesto zbog "kumovskih" veza, a opet, vi to sami radite nekom drugom i uskraaćujete mu šansu iako je možda BOLJI, čim imate prilike.
Druga stvar, tehnologija je omogućila da uz minimum ulaganja uspijete, samo vam je znanje bitno, i dobra ideja. Evan Spiegel je osmislio Snapchat, i dobio ponudu od 3 milijarde za nju od Google-a, sa drugom je sve zamislio i stvario. I nigdje nije lakše se probiti, barem danas, nego putem nekog softverskog rješenja. Ali treba imati znanje. Ovi momci, ako nisu dovoljno dobri, džaba im naše glasanje.
Neka najbolji pobijedi.
Last edited by Lucas; 04-02-14 at 19:27.
Glasanje traje do sjutra ujutro....ajmo ljudi LINK: http://ow.ly/t8dPW
Na koga vam liči onaj čovječuljak na sajtu hook.its.me u donjem desnom uglu
Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk 2
Pretpostavljam sta mislis, ali da taj ima ikakve veze sa svim ovim, ne bi se momci sad cimali za glasove da pobijede na takmicenju koje bi im donijelo novac za dalju izradu aplikacije..
Haha nisam ja ništa rekao, nego mi odmah upade u oči
Eto i od mene glas...
Sent from my HTC6600LVW using Tapatalk 2
hvala svima...Hook usao u finale :yipiiii:
pi ja bi novo glasanje da ih izbacimo iz finala
Momci su se potrudili i napravili nesto kreativno, sami, sa svojom glavom i svojih deset prstiju, i nasli se medju najboljim. Imaju ideju, znanje i to pokusavaju valorizovati. I to treba podrzati, bez obzira da li se svidja ili ne. Ni ja ne pratim fudbal, ali kad cujem da je neki nas fudbaleru otisao vani u neki dobar klub, bude mi drago. Danas kad su najvaznije vijesti je li dari bubamari sijevnula gola guzica ili soraji ispala sisa, prociati da neki mladi ljudi svojom idejom i svojim radom,pokusavaju da ostvare neki uspjeh na medjunarodnom nivou, je sjajna stvar. I takve uvjek treba podrzati. Od njihovog dobra, i nama moze dobro biti. Treba mladim ljudima dati volju, da pokusaju nesto stvore. Danas su oni, sjutra ce neki drugi, i to treba cijeniti. Koliko nasa drzava ima dr, mr inzinjera raznih profila? Koliko je njih nesto napravilo, pa da se to nesto proizvodi, koristi,...? Ili je uslo u finale nekog ovakovog ili slicnog takmicenja? Ja nesto nisam cuo, ali ako ih ima, na prste se mogu izbrojati. Neka stvaraju, ne mora da uspiju iz prve...jednom ce da upali![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
moras priznat soraja dobru sisu ima ;p
Kad Soraji ispane sisa, to BBC prenosi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje imat no' nemat....
I ušla je u finale.
Znači da vrijedi![]()
Glasao, srecno..
podrska za hook i naravno glas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks