Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Meni postoji evo kucam sa njega...![]()
Ima li neki bas dobar android strucnjak koji mi moze pomoci oko manuelnog ubacivanja 4.3 JB-a?
Ima li neki bas dobar android strucnjak koji mi moze pomoci oko manuelnog ubacivanja 4.3 JB-a na Galaxy S3?
Skini ga kod brace kineza pa probaj www.coolapk.com
clapton, zavisi koji tel imas. Meni je ekran 3.7 inca, pa je malo zajebano kuckati na tastaturu, ocu reci, nema toliko bas razmaka. A ni Swift key nije losa, skinuo sam je, probao i nisam koristio. Doduse, vidio sam samo izgled.![]()
I meni je SwiftKey odlicna. Desi mi se nekad da mi skoro cijelu recenicu predvidi![]()
Instalirah flexy, strasna jebravo clapton
Sent from my Lenovo A760 using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
Ima li ko problema sa S3 poslije update na 4.3 android? Mene baterija puca, upalim snimanje videa i zakoči tel. a baterija odmah na 0%... do ovog update nisam imao problema, ima li ko slično iskustvo
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ponudio mi ažuriranje na 4.3, prije nekoliko dana
čitao sam da su i hrvati imali strašnih problema, ali mislio sam da su ispravili bagove
ma ispravili su bagove, radi super.
odradi ovo sto ti salmajster kaze.
Odradio sam factory reset i isto se dešava, a ovo drugo ne znam kako se radi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
je li ti u garanciji? ponesi ga u servis ili ubaci custom rom koji je ispravljen. bas dosta ljudi se zali.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
imam neđe garanciju u roaming...ako je ne nađem mogu li oni preko IME broja da vide jeli još u garanciji.znam da su mi u htc odmah provjerili.
sve odrađeno kao što ste rekli, ali ostao isti problem.
Jeli moguće da je baterija razlog? dok je telefon prikačen na punjač snima video 30 min. a čim skinem punjač(baterija puna) poslije 2-3 min restart i javlja da je prazna baterija...
Last edited by cipiripi; 07-01-14 at 21:26.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks