Instalirao sam fb bratu na LG L7 II I drugu na s3 mini.radio im je normalno sve,do unazad dva tri dana kresuje se aplikacija. udji 10 sec i ona se odma ugasi? znali ko u cemu je problem?
LG G2 ima preko 8h OST-a.
mislim da ce mi to bit sledeci tel.
Instalirao sam fb bratu na LG L7 II I drugu na s3 mini.radio im je normalno sve,do unazad dva tri dana kresuje se aplikacija. udji 10 sec i ona se odma ugasi? znali ko u cemu je problem?
Last edited by miovrag; 01-01-14 at 16:40.
Pumba to ti nesto nije dobro. Meni uz koriscenje "long" profila kada ne koristim tel lagano 10-11-12h ost
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ista stvar i meni. Udjem i kad kliknem na notification se ugasi sama. Ili kad udjem i kad oce da refreshuje ugasi se
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Sa aptioda... i tel mi je alcatel ot996
ja sada bratu slinuo stariju verziju fb,3.8. i sada mu ne kresuje. vidjecemo narednih dana dal ce raditi
a pa to navediznam meni 10-12h,mada ja ne igram igrice,ali YT i surf rokam
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja igram neki ultiate team na fifi, a grafika je odlicna plus stalna net konekcija.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
navedite koja verzija FB vam kresuje... Vidjeh da ima i neka 6.0.0.xx (definitivno neka alpha, ako nije fejk)
(nečitko)
3.9 se kresuje,al nije skinuta sa stora,nego sa nekog drugog sajta. onda sam instalirao 3.8 verziju i ona za sada radi bas ok
Meni je 3.9
Zašto ga ne skinete sa facebookovog sajta ?
prosto na browser idete na www.facebook.com i skinete ponuđenu aplikaciju
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa koju da skinem da radi normalno
Upališ Chrome npr, ukucaš facebook.com i on će ti na vrhu strane dati link za facebook aplikaciju, meni ta nije pravila problem ni na jednom telefonu...
Sent from my HTC using Tapatalk 2
Ja tek sad se sjetih da je meni fb dosao instaliran. Alcatel ot995 i da se samo updateuje.
j00m Kitkat 4.4.2 with optimized bionic...Instalirao nocas,za sad prezadovoljan...Telefon leti,ima standardnih bagova tipa snimanje video zapisa ne radi i tako to..odma sam mu makao stock launcher i ubacio kk launcher sa google play-a jer masu tecnije radi...Ali nije lose sa obzirom da ga gura telefon koji ubrzo puni 4 godine...
E sad jedno pitanje,ima li ko iskustva sa rutovanjem i otkljucavanjem bootloadera na Sensation XL?Druga je smorio fabricki sistem pa bi malo da promijeni pa sam mislio da mu ubacim neki custom rom...Sto preporucujete od jellybean romova?
I je li tesko posle zakljucat butloader i unrootovat ga?U slucaju da nesto krene da steka jer je jos u garanciji
Last edited by Laz; 03-01-14 at 22:50.
Ljudi, kupila sestra HTC Desire 500 pa ga uzeh na par dana, a nov sam na androidu (nista ne znam sem engleski).
Imate li kakve preporuke? Neke dobre aplikacije i tako to...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pitah na temu HTC One ali niko ne odgovara, pa ajde ovdje da probam. Ima li neko samo apk od iGo navigacije za One (mislim da je na SGS4 ista rezolucija)?
I can't explain and I won't even try
Jeste li probali Fleksy tastaturu?
Nikad lakse nisam kucao. Steta sto je prediction slab, nema nasih znakova i sl.
Meni je i dalje SwiftKey neprevaziđen...
Čak su i ljudi sa foruma viđeli napredak u pravopisu u mojim postovima...
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Zašto CdM ne postoji na zadnjem tapatalk-u ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks