Ne dipr
Ganc? Ganci?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
Ne dipr
Sad ce svi redom "onaj frizirani asfalt nije opasan"![]()
TAKUMI
ima gripa mozda kad je suvo, al kad je klizavo, no-no. A i mnogo zavisi ide li se uzbrdo ili nizbrdo, jer je onamo nizbrdo killer nagib.
Danas zaustavljali u Moskovskoj ispred Volija iz oba smjera, možda čak i poruku za parking poslali
![]()
Ako je tebi (ili ne tebi licno u tom izmisljenom primjeru) normalno da uletis u nepreglednu krivinu 100km/h onda si ti ( ili ne ti licno) po meni divljak. Ne mora uopste da bude neki sporac u toj krivini moze biti odron, neka gradjevinska masina koja se sporo krece, traktor, iznenadna kolona ispred koja se krece 20km/h itd itd.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ja prelazim oko 2000-2500 km mjesečno uglavnom na relaciji pg - boka kotorska, i preko cetinja i preko nikšića, i tako već godinama, moj utisak je da je mnogo manje divljanja magistralom danas nego nekolike godine nazad, vazda ima izuzetaka koji kvare sliku, ali generalno pričam, mislim da je strah od kažnjavanja imao pozitivan uticaj na ponašanje vozača u saobraćaju. eto, prije neku noć, relacija nikšić danilovgrad, desetak auta u koloni, rastojanje propisno, brzina zakucana na oko 80 km/h, nijedno jedino preticanje nije bilo, a znamo svi da na tom putu ima mjesta za jači gas. znači, ljudi su se dozvali malo. ali kad se čita forum, tad se stiče utisak kao da sve sami vozači formule 1 žive u crnoj gori
druga stvar, archi, ne može se reć da nisi u pravu, pohvalno je biti oprezan, ali tvojom logikom ne bi čovjek smio ni iz kuće izać jer ne zna šta ga čeka napolju. ako bi razmišljao šta te čeka poslije svake krivine, onda vožnja ne bi predstavljala uživanje nego mučenje.
Ljudi ja takodje prelazim poprilicno km (preko 1000km mjesecno) I daleko sam od voznje 30km/h. Samo kazem da nidje nema potrebe da se zuri. Neka umjerena stalozena voznja. Ako znate da je negdje tako opasno tu dodatno usporite. To je 10sec gore dolje od citavog puta. Nismo na reli trke.
Ja praktikujem voznju oko 10-20preko ogranicenja takodje ali ako znam da je negdje opasna dionica tu cu da spustim 10-20 od ogranicenja. Omiljena brzina na otvorenom putu mi je 60-70km dakle ni prebrzo da ne mozes reagovati na neku vanrednu situaciju a ni presporo. Naravno kad je preglednost bolja ide se I brze. Ali nikakva sramota nije vozit 40-50km/h gdje uslovi puta ne dozvoljavaju brze.
Sent from my LT22i using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Najviše mrzim kad u tu krivinu uđem 170, pa naiđem na nekog sporaća što gusla 100 na sat, pa moram da daunšiftujem i pretičem preko pune :P
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
"Downshiftujem"
LOLČINA
TAKUMI
Ah, trudim se, nije lako... :P
Na Renault bi bila primjenljiva ta logika... :P
Najaci su mi ovdje strucnjaci koji nekome nesto "popuju" a x20 su gori od ostalih...
Pojedini još nisu ostavili Burago autiće izgleda
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
i kod gintasa stoje jedno 5-6-7 saobracajaca. sa obije strane. znaci uzas.![]()
Kod gintasa dodje vatrogasni dzip bjese naroda pred ulaz pored djecevica mora da je neki belaj
Sent from my Samsung Galaxy Duos
E a onaj izrezani asfalt, kad god sam motorom preko njega prelazio imao sam osjecaj da ce me bacit nedje morao sam 10 na sat ic, mozda je to samo meni ali sa par motora bi tako.
rm -rf /
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks