ceka se jos samo belgija 2+ukupno.. valjda dodje.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Veceras kad je mala ponuda i izuzetno teska,da se proba Njujork 1 na kvotu 2.10 protiv Hjustona ! Vrijedi !
Lambda
Nocas dvije samo u NBA:
New York > (bez Chandlera koji je glavni igrac u odbrani a gosti su vjerovatno bez Harden. Inace New York u zadnje tri utakmice kuci je dozvolio 110.3 poena po utakmici a Houston je u zadnje 3 u goste dozvolio 120.3 poena po utakmici..tako da je najlogicnije preko jer oba tima su ocajni u odbrani)
Golden State > (tradicionalno igraju meceve sa dosta poena protiv Oklahome..Gosti su umorni jer su sinoc igrali protiv Klipersa pa sumnjam da mogu odigrat nesto posebno u odbrani protiv Warriors-a koji su sutirali 60% protiv Detroita u svojem zadnjem izdanju)![]()
Izbaci me lion ljudi na 1.2 kvota, sad da se ubijem od alkohola da zaokruzim debeli minus... Majku im *****!
Cujemo se sjutra na popravni, zivjeli.
Kakvih ludaka odje ima haos ahahahahah
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Za veceras 'vako:
20:45 Portugal 28+
20:45 Ukraine 28+
20:45 Italy 28+
21:00 Iceland 28+
kvota: 14.96
edit: i jos jedan:
21:00 England 28+
21:05 Scotland 28+
kvota: 4.01
Last edited by Shadow'91; 15-11-13 at 00:46.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
odose pare belgija pojede
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Od mene za danas:
Hrvatska 2-2
Ukrajina x-x
hrvati 2
sveđane 3+
francuzi 2-3
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bacite dva fiksa iz NBA za manje/vise.![]()
Engleska - Cile 3+, 1.80
Who let the dogs out
Samo ću ti reći da Bruklin ima najmanje prosječno odstupanje od aritmetičke sredine.Dakle u +/- 5 poena od prosjeka daju po meču.Moja prognoza je <, plus je Deron pod znakom pitanja ( mada kako igra neće im falit ).
Mislim da Majami i Dalas mogu da idu preko granice, Dalas igra loše odbranu u prosjeku na njihove mečeve ( Dalasa ) pada preko 205 poena.Često primaju preko 100 poena. Statistika me uvjerila da na meču Memfisa ne može da padne preko 186 poena prije neki dan i palo je 190, samo sam njih promašio od 6 parova.To je samo stvar sreće i ničega više.
Last edited by Markys; 15-11-13 at 14:13.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
moze li partizan na kvotu 8? ne igra krstic za cska?
H2 na -13.5 ti je @1.95
Steta je ne odigrat i cistu dvojku na Partizan makar sa 5e.
CSKA nikoga nije ubjedljivo dobio ove sezone. Dosta su nesigurni.
Mislim da je ovaj hendikep nedostizan za Ruse.
Who let the dogs out
ili ce ga pokrit vec u prvoj cetvrtini :lolblue:
Pisem istoriju kao Pato.
Who let the dogs out
J... me Partizan, da me j... I što pogledah par, i ovako ogroman hendikep... Retardi su uvijek bili retardi. Retard sam i ja što sam i na momenat pomislio da se retardi neće izblamirati.
I što uđoh na temu uopšte!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks