Suarez da ga zabije anytime 1.9 mada pada kvota polako
Mnogo puta je bila prica oko ovoga... Podijelis ukupnu kvotu sa tiketa sa koeficijentom te utakmice sto si promasio. Ako ti je nakon dijeljenja ukupna kvota PREKO 29e, imas povracaj uplate. Ako ti je PREKO 59e imas povracaj duple uplate, nzm tacno na kvotu 99e vraca se mislim petostruka uplata, na kvotu 999e stostruka uplata itd.
Suarez da ga zabije anytime 1.9 mada pada kvota polako
Tik,tak,tik...
Eurokup..ima li kakvih predloga? Buducnost vise ?
Lemgo 1 rukomet
Bofors 1 hokej
Criciuma 1
Khimki 2
cao
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Meksiko 1,3+
Mislio sam se da ubacim 100e na urugvaj za 25 cistih, da pokrijem dan koji je iza mene ali odustah
dodje 5:0 :oops:
koji sam ja maler, traze mi u meridian trecu utakmicu za uslov, i ja gresko mjesto videoton d1+, odigram ove posrane arape ajman d1+... i naravno ne dodje, a dodju mi madjari ujpest I2-3 i pecsi II2-3, ee muke !
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ako koga zanimaju tipovi za NBA..
http://tatankabet.wordpress.com/
Padam na tri tiketa na po jedan par..ja ovo ne mogu shvatit da mi se desava...Cekam na jedan Karsiyaku (Eurokup) da daju vise od 81.5 poen i daju tacno 81 ahahahaha a ovo je za smijanje, inace momci su dali 48 poena u prvo poluvrijeme..kakav sam maler. Na drugi tiket padam na Charleroi H2 (+9.5) drze se citavu utakmicu i gube na kraj 15 razlike. Na treci padam na PAOK (Eurokup) vise od 148.. Mene je neko prokleo sigurno jer je ovo nevjerovatno..Na tri tiketa u jedan dan po jedna. Pocecu da se molim da me baca vise parova umjesto dobitka, jer kad me jedna baci poludim..pih
Zao mi je sto ne povezah meksiko i urugvaj sa 100 eura, reko da pocinem malo, uostalom to je sve sto mi je ostalo od kocke![]()
Posle krace,ali bas krace pauze evo me opet sa novim darovima...Svaki put vas fino darujem,pa tako i ovaj:
San Antonio-Vasington PH1 (-5.5) kvota je 1.90 KAO DAR NOCI !
I da se proba sa manjim ulogom
Memfis-Toronto 2 kvota je oko 3.40
Lambda
Euroleague Basketball:
Maccabi Tel Aviv-Maccabi Tel Aviv (double result) Kvota 2.05
Zalgiris Kaunas-Zalgiris Kaunas (double result) Kvota 1.80
Ukupna kvota: 3.69
Maler jbg, bitno je biti uporan![]()
Prejak osjećaj kada je već na poluvremenu sve gotovo.
------------------------------------------
[2/2]
0049 14-11 18:30:00 Besiktas-Shakhtar
Golova 90 min. 3+ 1,75
0052 14-11 18:30:00 Hannover-St. Pauli
Dupla Opklada GG&3+ 1,61
------------------------------------------
dodje ovo gore 2:0 tacan rezultat ispratih samo sa 5 eur na kvotu 12
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Lambda
ima li jos sta da se igra steta je da stoje pare na racunu
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks