Vala sto ima veze sa gospodinom Kevinom, prihvatam.
Ova epizoda blacklist jedna od najboljih u ovoj sezoni.Pocetak je odlican.
Najava za sledecu je bruka.Bas paklena.Konacno mijenjaju malo ravnotezu u seriji
Podgorica Podgoricanima!
6. sezona Burn Notice definitivno najbolja do sada! Bas mi se svidja, prica odlicna. Gostujuci glumci takodje odlicni.
dajte neki drugi sajt osim filmovin.com za online serije jer se ovaj raspao![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Samo googlas seriju i dodas Sa prevodom.
"Breaking bad sa prevodom" primjer
I lagano![]()
Jedan drugar razbi glavu oko ovoga pa me zamolio da pitam odje da mu pomogneteprastajte sto je razbacano kopiram sa skajpa
sjeca li se ko naziva serije
koja je isla ja msm na rtcg
prije 10 godina sigurno
neka policija se bavila zarazom koju su prenosili neki crvi iz sume
pojavljivao se i vukodlak
mislim da je glavni lik u seriji bio konors
i taj glavni glumac se u zadnju epizodu digne u vazduh u tu sumu kako bi
[13/11/2013 00:06] ubio sve larve iliti zarazu kojom je i sam bio zarazen
Haha e pa ladno mu velim ne sjecam se episode ali moze bit da je psi factor veli nije to i kucam post izbacam na fb sliku psi factor nesto mi banja bi sjetih se serije.Sad cu da mu naplatim ovo ovo je Mladenov mali![]()
Hahhahaa ko je sad u pravu![]()
Na PSI se dešava da otkriju fosil mamuta (ili nešto slično), pa se naučnici zaraze jer su pili led u kome je mamut bio zaleđen... Neki džinovski "crv" koji te iżede iznutra, na kraju tip zapali komplet postrojenje u kom su bili zajedno sa crvima... Ovako je nešto bilo ako se dobro śećam, a trebalo bi da śećam jer znam da nijesam mogao normalno spavat par dana...![]()
#fakenews
4. decembar
Vrijedi li pogledat' Miami Vice?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
23 Novembra 2013, Specijalna epizoda Doktora Who na 50-godišnjicu prve epizode, The Day of the Doctor
Vikings tek u Martu 2014.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks