Ja odgledah par epizoda. Nisam nešto zadovoljan.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Masu ljudi se sprda sa Robinom Vilijamsom, ali meni je on totalno kul. Čak mu ni ova nova serija nije loša
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Agents of S.H.I.E.L.D.
gleda li ko?Valja li?
Podgorica Podgoricanima!
Blacklist je ok zasad, da je katastrofalan nije vise mi se svidja od Agents of S.H.I.E.L.D koji je jos jedan u nizu pokusaja da se neki supermocni "heroji" glorifikuju u vidu Avengersa koji su just not my cup of tea.Ne volim takve serije jer su predvidjljive, sve su fore vec iskoriscene i izlizane u prethodnim serijama i filmovima pa otprilike znam kako ce ici prica, kakve zaplete da ocekujem i tako te stvari.
vala ako je sto predvidljivo to je blacklist...
1993-2020
Za Blacklist se ljudi odmah uhvate veze izmedju Spadera i one agentice kao da su krvno vezani, previse bi ocigledno to bilo cak i za NBC, da ne pricam da je svima to prva asocijacija cim su trailer pogledali prije nego sto je pilot emitovan.Ja dosad u epizodama rijetko sam mogao predvidjeti sta ce Spader ucinjeti, dopadljiviji su twistovi jednostavno iako znam da ce na kraju on pobjediti.S.H.I.E.L.D je jednostavno losa kopija svega slicnog sto je izaslo prethodnih godina, ko da sad vidim masu epizoda tipa Smallwille kako neki tip zloupotrebljava svoje supermoci i ovi ga "rjese" u toj epizodi, spasavanje ljudi od njih samih koji ne znaju da kontrolisu te iste moci, super mocni teroristi odluce da napadnu SAD i ovi ih herojski sprijece, neki klise oko veze izmedju glavnih aktera tipa zabranjena ljubav i slicne gluposti, to svakako prolazi u SAD ali bi opet ja licno 10x prije gledao Blacklist nego ovo, personal preference nista drugo.I da volim Spadera jos od Boston Legal![]()
4. epizoda Arrow-a, odlicna, a i serija je sve bolja i bolja. Bas dobar pocetak druge sezone, i sad ce tek ono pravo.
Jao Arrow, moram nastavit' da je gledam, zaboravih da je pocela![]()
Za one koji prate American Horror Story, evo pogledah i cetvrtu epizodu (slijede neki eventualni spoileri, mada nista specijalno), i toliko su svakakvih cuda ubacili da je to strasno
Moze se gledat', ali sezona (ovo do sad) dodje kao mjesavina Hari Potera, Frankenstajna, Walking Dead-a sa zombijima, nekakvi minotauri, vjestice i sve to upetljano u veo prave tinejdz hajskul drame, sa nekim prilicno trash momentima (Spalding-ova sudbina, npr).
Ali mi nesto kraj ove cetvrte epizode podize kosu na glavi, bez obzira na svekao recimo kraj druge sezone Game of Thrones. Tako je dozivjeh.
edit: ao
Last edited by Mrlja; 02-11-13 at 19:14.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Nastavi to da gledaš pa javi kroz par epizoda.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
To sam i ja mislila, ali ako si poceo da gledas trecu sezonu, trebalo bi da znas o cemu pricam.nego da ne spoilujem sad ovdje. Definitivno, drugu sezonu tesko da ce uspjeti da nadmase.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Odgledah sedmu epizodu Blacklista, serija je pocela malo da smara.
SPOILER
Neko neki picvajz napravi, ko ce se zvat no Red koji ih sve zna ka iz kuce, koji ce ih namamit lagano i nadmudrit posle. Svaka epizoda je takva.
Ali zato sledeca epizoda blacklist ce biti odlicna, kakva najava
Podgorica Podgoricanima!
Postoje spoileri u traileru
Last edited by goldfinger; 06-11-13 at 17:59.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dobaaaaar....
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Odličan je. Zapravo ta uloga u dotičnom sitkomu je njegovo najsmješnije izdanje liše njegovih Stand up-ova
Pa šta si ti očekivao od serije ?
Svaka epizoda planetarno popularne serije House MD je bila na isti kalup.
- Osjećam da će neko sa "istančanim" ukusom sad reći kako je House bio ****** -
Još kada bi se u seriji pojavljivali nekakvi superheroji bio bi u pravu (do sad nije ni jedan)
Last edited by Rakun; 07-11-13 at 02:08.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja ne znam sto vi ocekujete od Blacklista, od prve epizode je konstantovano da je Red jedan od glavnih u tom svijetu, da zna skoro svakoga i da ce pomoc vlastima da pohapsi ostale krimose.
Kakva je žena ova Čalkijeva pjevačica sve ti *****.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Moguce da je san , ne vjerujem da bi ovakav spojler davali u trejleru...
Kreč, kolica i mešalica.
To je History channel, skeptican sam kad su oni u pitanju u vezi svega![]()
kako nastaviti dalje poslije breaking bad-a![]()
Predji na House of Cards![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks