S obzirom da smo protiv Njemaca u gostima igrali veoma ofanzivnu 4-1-2-2-1, ne sumnjam da će tako isto biti i u Podgorici. Pretpostavljam da će Zorić upasti na mjesto Bakića a ovo ostalo će biti vjerovatno isto. Takođe mislim da će lijevo prednost dobiti Radunović a ne Vukčević u ovom trenutku.
Ponekad je vrlo lako provjeriti nečije afinitete samo ako mu pogledate profil na fejsbuku, kao sto je to slučaj sa Vicom. Ako o tome uopšte treba diskutovati, jer ja ne vidim nikakvu logiku da neko ko se osjeća Crnogorcem i još je iz Crne Gore da zaigra za Srbiju, đe je objektivno mnogo veća konkurencija. Prosto, momak se osjeća kao Srbin i odabrao je što se kaže srcem i neka mu je sa srećom što se mene tiče. Druga je stvar što to znači za njegovu karijeru, jer koliko ja znam on ovim ne može više da mijenja reprezentacije (ispravite me ako griješim) a u srpskoj reprezentaciji će mu biti jako teško izboriti mjesto, i u U21 a pogotovo u seniorskoj. S druge strane, znajući koliko mi kuburimo na poziciji desnog beka, ne samo u seniorskoj konkurenciji, mogao je računati da bi u roku od par godina kod nas mogao biti A reprezentativac.

Reply With Quote

Bookmarks