View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    pa nije bas...koliko ja znam igro je u neke mladje selekcije crne gore... i onda nije dugo dobijao poziv iako je kvalitetom i zasluzivao...u medjuvremenu su ga pozvali iz srbije..dan nakon tog poziva opet su ga zvali iz crne gore...odlucio je da gore podje..a ne da ceka da ga neko drugi pozove da bi ga crna gora pozvala
    Pa jbg,on da se osjeca Crnogorcem on sigurno ne bi prihvatio da igra za Srbiju ni pod kojim uslovom.Sport je nekada mnogo surov i nepravedan da bi mi tek tako prihvatili da igramo za dres druge zemlje samo za to sto nas "nasa" zemlja nije primijetila kada smo mi smatrali da je trebala.

Ta prica vise kod mene a mislim i kod mnogih ne pije vodu.Nego,ja sam siguran da je on Srbin,ali to je potpuno nebitno u citavoj prici,bitno je to da nam takvi igraci apsolutno ne trebaju,koji odmah idu dje im je guzici bolje,eh kad bi to tako islo,pogotovo u fudbalu...treba istrpjeti nepravdu i izboriti se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    E sad, za reprezentaciju to ne smije biti hendikep za meč sa Ircima, a svakako jeste za Njemce, ako računamo na formaciju 4-4-2. Ali, što veliš, makar kvalitetnih igrača sredine imamo na pretek. Jedino bi valjalo promijenit formaciju i pojačat sredinu, ne samo zbog izostanka Bakića već i zato što je jedino Boljević od napadača ušao u formu. Mugoša je rovit poslije povrede, dok Đorđević ne igra u Twenteu (složićemo se da se ulazak u igru u zaostavnom vremenu ne može okarakterisati kao igranje). S obzirom na veliki kvalitet, kvantitet i raznovrsnost naše sredine to bi valjalo fino posložit u 4-2-3-1 (ili nešto slično) pogotovo protiv Njemačke. Ne zaboravimo da je ove godine Zorić neuporedivo efikasniji nego prošle (prošle je davao golove uglavnom iz penala) tako da je jedan napadač puna kapa ukoliko se odluči za Zorića (iako sumnjam da će to bit slučaj).
    S obzirom da smo protiv Njemaca u gostima igrali veoma ofanzivnu 4-1-2-2-1, ne sumnjam da će tako isto biti i u Podgorici. Pretpostavljam da će Zorić upasti na mjesto Bakića a ovo ostalo će biti vjerovatno isto. Takođe mislim da će lijevo prednost dobiti Radunović a ne Vukčević u ovom trenutku.

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    pa nije bas...koliko ja znam igro je u neke mladje selekcije crne gore... i onda nije dugo dobijao poziv iako je kvalitetom i zasluzivao...u medjuvremenu su ga pozvali iz srbije..dan nakon tog poziva opet su ga zvali iz crne gore...odlucio je da gore podje..a ne da ceka da ga neko drugi pozove da bi ga crna gora pozvala
    Ponekad je vrlo lako provjeriti nečije afinitete samo ako mu pogledate profil na fejsbuku, kao sto je to slučaj sa Vicom. Ako o tome uopšte treba diskutovati, jer ja ne vidim nikakvu logiku da neko ko se osjeća Crnogorcem i još je iz Crne Gore da zaigra za Srbiju, đe je objektivno mnogo veća konkurencija. Prosto, momak se osjeća kao Srbin i odabrao je što se kaže srcem i neka mu je sa srećom što se mene tiče. Druga je stvar što to znači za njegovu karijeru, jer koliko ja znam on ovim ne može više da mijenja reprezentacije (ispravite me ako griješim) a u srpskoj reprezentaciji će mu biti jako teško izboriti mjesto, i u U21 a pogotovo u seniorskoj. S druge strane, znajući koliko mi kuburimo na poziciji desnog beka, ne samo u seniorskoj konkurenciji, mogao je računati da bi u roku od par godina kod nas mogao biti A reprezentativac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fernando Redondo View Post
    šta tone sve dublje i dublje?
    Klubovi zadnjih par godina igraju katastrofalno u Evropi sto je rezultiralom i tim da izgube jedno mjesto u ligi sampiona

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    S obzirom da smo protiv Njemaca u gostima igrali veoma ofanzivnu 4-1-2-2-1, ne sumnjam da će tako isto biti i u Podgorici. Pretpostavljam da će Zorić upasti na mjesto Bakića a ovo ostalo će biti vjerovatno isto. Takođe mislim da će lijevo prednost dobiti Radunović a ne Vukčević u ovom trenutku.
    Vidi, toliko je tu kombinacija u vezi sa sredinom terena da su jednostavno to slatke muke. Istina, vrlo je mlada jer je su samo Janković i Pejaković (koji teško da će igrati) godište '92, a čak petorica imaju pravo nastupa u sljedećem ciklusu. Nijesam provjeravao, ali mislim da nije baš takva situacija sa ostalim reprezentacijama. No, tim bolje za nas. Kad je Zorić u pitanju, on je ofanzivniji od Bakića koji je u Fiorentini napredovao u defanzivi pa ne vjerujem da je to protiv Njemaca dobitna kombinacija. Prije će se odlučit za Jovovića, odnosno ja bih tako učinio, pod uslovom da zadrži i Đorđevića i Mugošu u startnih 11.

Što se tiče lijevog beka, Radunović će igrati 100%, ukoliko bude zdrav. Ne volim da predviđam, ali mislim da je pozicija lijevog beka prošlost za Andriju Vukčevića. Dobro, vjerovatno će igrati za omladince jer nemamo boljega, ali se on polako razvija u lijevo krilo a pokazao je da mu nije strano ni zabijanje golova. Na kraju krajeva, i Gareth Bale je počeo kao lijevi bek.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    meni je zanimljivije da nasa prva opcija u napadu Beqiraj nije ni na klupi a ovaj ga zove da igra
    Kad se sjetim izjave našeg principjelnog selektora sa početka kvalifikacija da neće zvati igrače koji ne igraju u svojim klubovima bez obzira ko bio a sad sastav za Luksemburg mu je sastavljen od 80% igrača koji ga ne zapinju u svojim klubovima ili čak nemaju klub što je totalno van pameti.
    Inače mislim da Brnu samo poraz protiv Luksemburga može maći sa klupe sudeći po ovom današnjem tekstu iz Vijesti:

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...-clanak-159237
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ne vjerujem da bi poraz od luksemburga uzdrmao njegovu fotelju, jer ćemo biti oslabljeni, puno povreda, igrača koji nemaju klub, mala baza, obaveze mlade reprezentacije, itd..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fiorentina daje Bakića za Kvadrada

Puleni Vinćenca Montele nakon 11 kola zauzimaju šesto mjesto, a u Ligi Evrope u grupi E su ostavrili sve četiri pobjede.
    Najbolji igrač tima je Kolumbijac Huan Kvadrado kojeg već sada traži pola Evrope. Iako igra za Fiorentinu polovinu njegovog ugovora posjeduje Udineze.
    Nakon dobrih partija njegova cijena je dostigla cifru od 30 miliona eura i nalazi se na meti mnogih evropskih klubova.
    Čelnici Fiorentine žele da otkupe drugu polovinu ugovora, a da bi smanjili cijenu spremni su da pored novca ponude Udinezeu mladog reprezentativca naše zemlje Marka Bakića i Poljaka Rafala Volskog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gol damjanovica sa 17 metara, 63 minut u toku 1:1

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    Gol damjanovica sa 17 metara, 63 minut u toku 1:1
    Kako su opusteno setali terenom zadnjih 20 minuta, kao da su vodili, predali su se. Pa onda ovaj lik iz Guangzhou-a lagano uzima vodu da pije prije nego sto izvede aut, sprdnja. Zadrzavanje vremena tamo izgleda nije kaznjivo zutim kartonom. Zao mi je zbog Dejana.
    Last edited by Samo Niksic; 09-11-13 at 13:58.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Šteta za Damjana.

Ovo za Bakića mi se ne dopada. Volio bih da ostane kod Montele što je duže moguće.

Zna li ko šta se sa Jovetićem dešava?
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Evo Zverotic na desnom beku protiv Liverpoola, da ga vidimo.

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    440
    Thanked in
    391 Posts

Stvarno šteta što Damjanović nije osvojio taj trofej,jer ipak je to Liga Šampiona,pa makar i azijska,a pogotovo zbog golova koje je postigao u finalu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Vukcevic dao gol za pobjedu Olimpije ustalio se u prve
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Kakav je Zverka bio?

Inače Robi Prosinečki dade ostavku u Kajzerisporu... just sayin'...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ni Beqiraj ni Kasalica ne mrce u svojim klubovima ni minut, Kasalica ni na klupi pa je moguce da je pauzirao zbog zutih

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Kakav je Zverka bio?

Inače Robi Prosinečki dade ostavku u Kajzerisporu... just sayin'...
    Igrao je do 61 minuta, ubio ih je Liverpool, ali nije lose odigrao, i vazno je da je poceo da igra. Sto se tice Prosineckog, moje misljenje, nikad.

ni Beqiraj ni Kasalica ne mrce u svojim klubovima ni minut, Kasalica ni na klupi pa je moguce da je pauzirao zbog zutih
    Kasalica je povrijedjen, mislim.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Nema Damjanovića protiv Luksemburga ne pušta ga klub tako da će napad predvoditi dva vrhunska grijača klupi Bećiraj i Kesalica
    Last edited by goldfinger; 11-11-13 at 10:34.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Vukcevic dao gol za pobjedu Olimpije ustalio se u prve
    Srećom, smijenili su trenera. Došao je Milorad Kosanović i on mu je automatski dao mjesto prvotimca i od tada nikad nije ni zamijenjen, a ne da je bio na klupi od početka. Još bi nam to falilo da nam najproduktivniji igrač mlade reprezentacije bude rezerva u gnjilom timu slovenačke lige. Jeste da je preskočio pripreme, ali davno je to bilo. A Olimpija jeste gnjili tim. Ovaj meč su dobili isključivo zahvaljujući greškama golmana Domžala.

Ponavljam da su svi mladi reprezentativci u top formi osim Luke Đorđevića koji sad nije ni ušao u igru (a isti mu je matrak igrao 2 ili 0 minuta). Kako loš izbor kluba u kom će "igrati" i napredovati.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Srećom, smijenili su trenera. Došao je Milorad Kosanović i on mu je automatski dao mjesto prvotimca i od tada nikad nije ni zamijenjen, a ne da je bio na klupi od početka. Još bi nam to falilo da nam najproduktivniji igrač mlade reprezentacije bude rezerva u gnjilom timu slovenačke lige. Jeste da je preskočio pripreme, ali davno je to bilo. A Olimpija jeste gnjili tim. Ovaj meč su dobili isključivo zahvaljujući greškama golmana Domžala.
    Ponavljam da su svi mladi reprezentativci u top formi osim Luke Đorđevića koji sad nije ni ušao u igru (a isti mu je matrak igrao 2 ili 0 minuta). Kako loš izbor kluba u kom će "igrati" i napredovati.
    mozda nije los izbor kluba mozda nije on na nivou igraca za kakvog ga mi smatramo. a sa druge strane uvijek je ta pozajmica rizik jer ce klub forsirati igrace koje mogu prodati a ne one koji su ugovorima vezani za druge klubove. da oce malo dobiti sansu od pocetka pa da vidimo kakvog je kalibra.
    eto Vukcevic koji ni na klupi nije bio sada je standardan i jedan od boljih u Ol.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Terim je pozvao 11 novih igraca, vecinom iz domace lige
    A mi smo od formiranje reprezentacije pozvali 11 novih igraca xD

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Prosinečki možda nije idealan izbor, ali s obzirom kako Dejo bira naći će se na klupi opet neki njegov kum ili pobratim.
    Znam da je prije dovođenja Cica priča bila o Slaviši Jokanoviću... koji bi bio gori i od Brnovića...
    U tom rangu trenera (braće i kumova) Prosinečki mi se čini kao najmanje loše rješenje pa ga zato pomenuh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Otpali Damjanović, Božović i Kasalica, poziv za trojicu novih

Selektor "A" reprezentacije Crne Gore pozvao je tri nova igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Luksemburgom, koja se 17. novembra igra u najmanjoj zemlji Beneluksa - na pripreme reprezentacije pozvani su Ivan Ivanović iz Čelika, Miroje Jovanović iz Rudara i Darko Nikač iz Budućnosti.

Selektor Brnović za predstojeću akciju neće moći da računa na Dejana Damjanovića i Vladimira Božovića, koji su pošteđeni poziva zbog klupskih obaveza, kao ni na povrijeđenog Filipa Kasalica. Zbog povreda naša selekcija je od ranije lišena usluga Mirka Vučinića, Stevana Jovetića, Simona Vukčevića, Mladena Božovića...
    Pripreme "A" selekcije počeće u utorak kada će od 17 časova odraditi prvi trening u Trening kampu FSCG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Otpali Damjanović, Božović i Kasalica, poziv za trojicu novih

Selektor "A" reprezentacije Crne Gore pozvao je tri nova igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Luksemburgom, koja se 17. novembra igra u najmanjoj zemlji Beneluksa - na pripreme reprezentacije pozvani su Ivan Ivanović iz Čelika, Miroje Jovanović iz Rudara i Darko Nikač iz Budućnosti.

Fali jos Ratko Zec i golman Lucic da se vrati iz penzije, i ekipa kompletna. Kuku, kakav je ovo strucnjak. Da se oce maci vishe, sunce bi nas ogrijalo.

Page 1491 of 2253 FirstFirst ... 4919911391144114811487148814891490149114921493149414951501154115911991 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)