Oce li mi neko reci (ako ima budnih jos) kako da nadjem FTA kanale do skoro sam mogla al vise ne mogu da mjenjam nista.. prije neki dan sam pisala o tome... i neko mi odgovorijo i na to je onda ostalo
Total je ovo totalno seljacki i neozbiljno napravio ali ajde dako unaprijede to. Dobro je sto imamo snimanje,muci.
Montica,ja ti pojma nemam oko toga,ni kako se traze niti bilo sto,dako ti objasni neko....![]()
Montice, ne zamjeri molim te, ali ko boga te molim, ne piši slovo J između I i O... Pliz... Nije bijo nego bio, itd...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
He he he he... a viđu... ja sam dugo živjela u inostranstvu... meni se nesmije ništa zamjeriti.. dobro je i ovoliko koliko znam hehehe... Al potrudit ću se da izbacim slovo je... asno mi e da ne treba slov .... da ubacuem i da treba da slovo .... da izbacuem hi hi hi...
Potrudit ću se obećavam![]()
Unsubscribe from this topic... Yes!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Montice, kraljica si. U pozitivnom smislu. Vedra, raspoložena i hoćeš rado da pomogneš. Svaka ti čast.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Ima li jos neko od vas problema sa totalom da mrzne slika blokiraju kanali itd pogotovo kad je kisa onda ne radi nikako?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Naljuti li se donni_brasko ?
;(((
Nadam se da nije...
A pita covjek jel mrzne slika... sad mu odgovorih.. kad cujem iza mene
... glavni sponzori serijala...
.... sponzori serijala...
... glavni sponzori serijala...
.... sponzori serijala... .
.. glavni sponzori serijala...
.... sponzori serijala...
A sto mu bi sad ga pohvalih.. kad PINK malo zeza hehehe
Dobro je nijedno od nas se nije zeznulo do njih je ovaj put
A ti rece gledas film... izgasen ti tv... aaaooo al se izdade sad hehehe
Ajde kada budus trazio FTA kanale vidi jel mozes polorizacije da podesis, da kucas sam brojeve i tako to.. jer ja to ne mogu vise... neznam zasto, zivo me zanima dal mozes ti kucat brojke...
sve transpondere za fta kanale možete naći na sajtu kingofsat i mislim ako okrenećeš tanjir malo dalje od astre i hotbirda da se može naći dosta fta kanala, ne može da se snima ako nije isti transponder, na hard disk možeš da snimaš dugo zavisno od kvaliteta slike, na HD od 512gb kopernikusa i dm sata možeš da snimaš 500 sati ali recimo Sport Klub HD ne možeš ni 50.
hard disk služi da se gleda samo na total resiveru ono što snimiš, ne može se gledati snimljeno sa totala na kompjuteru ili bilo kojem drugom resiveru. autorska prava, šta bi ti na hbo da snimiš film pa da ga dijeliš preko interneta? ili da otvoriš dvd klub?![]()
Vjerovatno se neko potrudio da izbaci video kodek da se može gledati ili neki video konverter.
nisam pokušavao snimanje i ostalo, ovo je samo moje mišljenje
Last edited by mikan27; 06-11-13 at 11:17.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks