kad je spisak
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nisam bukvalno mislio nijedan, al je jedan od igraca koji najmanje grijesi.......A mislim da ce spisak u petak
Nema Drincica ljudi, nece zvat igraca koji nema klub kao sto nije zvao Simona i Jovanovica ranije.
Kako da ne, čuvena naša liga iz koje klubovi uglavnom strahuju ako na evro sceni dobiju protivnike iz San Marina![]()
Auh... previdio sam da ste to već pisali... to je velika šteta. Čudi me kako nije uspio da se dogovori bar sa nekim srbijanskim timom.
Ali svejedno prije bi trebao Krkotić da igra od Pekovića (pa nek mu na dušu ide onaj loš pas prije gola Levandovskog),
a Simon svakako centralno.
Peković nije odigrao još 90 cijelih minuta ove godine... u trećoj njemačkoj ligi.
A za Moldavsku ligu... eto imaju klub u Ligi Evrope ove godine. To je više nego što mi imamo.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Opet velim, Drinčić sa jednom nogom, bez kluba, bi mi igrao u prve.
Meni bi u liniju zadnju igrali Simon,Drincic i Zverotic... Simon fino odigrao juce protiv partizana
Kakva god da je Moldavska liga, Krkotic je ocigledno u dobroj formi i on ce sigurno igrati. Simon valjda moze da odigra 90 minuta, dok Boskovic nece biti bas u dobroj formi. Vjerovatno ce Volkov od pocetka.
94% - MarkoBasa has won 34 of his 36 duels, the best ratio in L1 this season (min. 10 duels). Warrior.
Treba izać sa tri napadača od početka pa onda izvest jednog ako damo gol više u toku utakmice a ne počet sa dva i ubacivati trećeg da jurimo rezultat.
non-stop, non-stop, indijski konop
On se podrazumijeva
Edit: Moze li se desiti da im pojacaju kaznu zbog zalbe?
Ukrajina će uložiti žalbu!
Last edited by filip__pg; 30-09-13 at 14:46.
Kakav doktor!
Tri napadača su iskušenje, i moguće je da bi bili mnogo opasnija ekipa ako bi igrali 4-3-3, sa Volkovom i Pavićevićem (Pa čak i Savićem koji je ponekad sasvim pristojan u napadu) na bekovima, u sredini Drinčić (Krkotić), Simon i Zverka, a Jovetić na polušpica iza Vučinića i Damjana. Vjerujem da bi tako izvukli maksimum iz našeg igračkog fonda.
Međutim, naša psihologija i mentalitet su dokazali nekoliko stvari, da u svakoj važnijoj utakmici, poput dosadašnjih sa Englezima u utakmice ulazimo sa previše nervoze i straha, i generalno smo mnogo bolji kad jurimo rezultat nego kad isti treba da čuvamo.
Tako da je ofanzivnija varijanta vjerovatno pogodnija za drugo poluvrijeme.
Da je neko ozbiljniji trener možda bi i mogao da promijeni mentalitet ekipe i uvede 4-3-3 ali Brna svakako nije kapacitet za tako nešto. Ponekad me uhvati frka kad zamislim koliko su njegove instrukcije tim momcima banalne.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Sjutra Brna saopstava spisak. Ocekujem povratak Jovanovica, mozda i jos jednog novog igraca na sredini.
Onaj Simic od kako je igrao za nas protiv Bjelorusije nema ga mjesec dana zbog povrede.
mladen bozovic ni na klupi sada
ALBANIJA
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Odličan na golu Vlaznije koja je pred svojim navijačima sa 3:0 savladala Lači.
Blažo Rajović (Vlaznija) –Igrao cio meč protiv Lačija.
AUSTRIJA
Nikola Vujadinović (Šturm) – Odlična partija bivšeg igrača Zete koji je odigrao cio meč u pobjedi nad Vakerom 1:0
Argzim Redžović (Kapfenberg) – U igru na gostovanju Parndorfu (1:1) ušao na početku drugog poluvremena. Zaradio i žuti karton.
BJELORUSIJA
Nemanja Nikolić (Dinamo Minsk) – Igrao svih 90 minuta u pobjedi nad Šahtjorom iz Soligorska 1:0.
BELGIJA
Mijuško Bojović (Beveren) – Igrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Kortijku.
Petar Bojović (Roselar) – Ponovo najbolji u svojoj ekipi koja je sa 2:1 poražena od Vesterloa.
Predrag Filipović (Alst) – Zamijenjen četiri minuta prije kraja meča protiv Vizea (1:1).
Žarko Tomašević (Kortrijk) – Odlična partija našeg internacionalca u pobjedi nad Beverenom 2:1.
KIPAR
Srđan Blažić (Nea Salamis) – Nije uspio da sa svojim timom iznenadi Apoel koji je slavio sa 1:0
Savo Pavićević (Anortozis) – Odigrao svih 90 minuta u iznenađujućem porazu od Dokse na svom terenu 1:2.
ENGLESKAStevan Jovetić (Mančester siti) – Odigrao posljednjih 15 protiv Aston Vile u Birmingemu. Siti poražen nakon preokreta 3:2.
FINSKA
Đorđe Vojvodić (OPS) – Igrao cio meč na gostovanju KTP-u. OPS pred ponorom, kolo prije kraja su jedan bod “ispod crte”.
Saša Jovović (OPS) – Odigrao cio meč protiv KTP-a.
FRANCUSKA
Marko Baša (Lil) – Povrijedio se u 17.minutu meča protiv Liona. Prvi ljekarski pregledi su pokazali da povreda nije ozbiljnije prirode.
MAĐARSKA
Vladan Savić (Kečkemet) – Zamijenjen u 64.minutu. kečkemet kod kuće bolji od Đera 1:0.
Marko Vukasović (Kečkemet) – Igrao svih 90 minuta u trijumfu nad Đerom.
Darko Pavićević (Zalaegeršeg) – Sa dva gola donio pobjedu svom timu na gostovanju Tatabanji 2:1.
IRAN
Milan Mijatović (Zob Ahan) – Jednom savladan u porazu od Sepahana 1:0.
Radomir Đalović (Sepahan) – Odigrao cio meč u pobjedi nad Zob Ahanom.
IZRAEL
Žarko Korać (Hapoel Haifa) – Bio akter teškog poraza svog tima od imenjaka iz Tel Aviva. Gosti su slavili 4:0.
ITALIJA
Mirko Vučinić (Juventus) – Odigrao posljednjih 12 minuta gradskog derbija sa Torinom. Sudije ponovo pogurale Juventus ka pobjedi, bilo je 1:0 za crno-bijele.
JAPAN
Dženan Radončić (Šimicu) – Šimicu nastavlja sa dobrim partijama. Ovogu puta je pao Kofu sa 2:1, Radončić igrao cio meč
KAZAHSTAN
Damir Kojašević (Astana) – Zamijenjen pola sata prije kraja meča sa Ordabašijem. Astana slavila na gostovanju 2:0.
Miodrag Radulović (trener, Atirau) – Još jedan remi izabranika našeg trenera Radulovića, ovoga puta 0:0 protiv Tobola.
JUŽNA KOREJA
Ivan Vuković (Seongnam) – Zamijenjen u 64.minutu na gostovanju Gjongnamu. Seongnam slavio sa 2:1.
KUVAJT
Đorđije Đikanović (Al Muidar) – Igrao svih 90 minuta u remiju 1:1 sa Al Ahlijem.
MAKEDONIJA
Đorđe Krkeljić (Napredok) – Zamijenjen pola sata prije kraja utakmice protiv Vardara u Skoplju. Napredok očekivano poražen sa 3:0.
Marko Raičević (Napredok) – Odigrao cio meč.
Stevan Reljić (Vardar) – Zamijenjen u 51.minutu utakmice protiv Napredoka.
MALTA
Bojan Kaljević (Mosta) – Ponovo strijelac za Mostu koja igra odlično. Ekipa našeg internacionalca bolja od Naksar Lajonsa 4:2 u gostima.
Pavle Velimirović (Rabat) – Šest mečeva, šest poraza to je skor Rabata za koji brani Velimirović. Vitoriza Stars slavaili sa 1:0 u prethodnom kolu.
MOLDAVIJA
Miloš Krkotić (Dačija) – Ponovo strijelac za Dačiju. Na meču protiv Sperance dva puta se upisao u listu strijelaca. Dačija slavila sa 7:0.
Milko Novaković (Dačija) – Ustalio se u prvi tim ekipe iz Kišinjeva, igrao cio meč.
POLJSKA
Vladimir Boljević (Krakovija) – U igru protiv Pogona ušao u 80.minutu. Krakovija poražena na svom terenu 1:0.
Veljko Batrović (Viđev Lođ) – Odigrao zadnjih 10-ak minuta meča sa Lehom koji je savladao tim Viđeva sa 1:0.
RUSIJA
Miodrag Božović (trener, Rostov) – Rostov nastavlja sa očajnim igrama. Ekipa trenera Božovića već 5 kola ne zna za trijumf. Amkar savladao na svom terenu Rostov sa 1:0.
SRBIJA
Boban Bajković (C.Zvezda) – Nesavladan u pobjedi nad Spartakom 5:0
Marko Vešović (C.Zvezda) –Igrao do 67.minutu u trijumfu nad Spartakom.
Vladimir Volkov (Partizan) – Odigrao cio meč na gostovanju Vojvodini.
Nemanja Gojačanin (Javor) – Igrao svih 90 minuta protiv Radničkog iz Niša. Meč okončan podjelom bodova 1:1.
Igor Ivanović (OFK Beograd) – Zamijenjen u 77.minutu u pobjedi nad Radom 1:0.
Dragan Bogavac (OFK Beograd) – Zbog povrede teren napustio u 26.minutu.
Radisav Sekulić (Čukarički) – Na terenu proveo posljednjih 13 minuta. Napredak nanio prvi poraz Čukaričkom (2:1).
Simon Vukčević (Vojvodina) – Igrao 60 minta protiv Partuzana. Vojvodina savladala velikog rivalasa 2:1.
Janko Tumbasević (Vojvodina) – U igru ušao u posljednjim trenucima meča.
Ilija Radović (Spartak) – I pored ubjedljivog poraza od Zvezde naš internacionalac pružio dobru partiju.
Đorđe Šušnjar (Jagodina) – Odigrao posljednjih pet minuta meč sa Novim Pazarom. Jagodina je slavila minimalno 1:0.
Stevan Marković (Sinđelić) – Igrao cio meč u pobjedi nad Metalcem 2:0.
Ramazan Bišević (Jedinstvo ) – Zamijenio ga u 60.minutu bivši igrač Zete Vuk Đurić. Užičani remizirala 1:1 sa Slogom.
Đorđije Ćetković (Bežanija) – Igrao svih 90 minuta u pobjedi Bežanije 3:1 nad Slogom iz Kraljeva.
Bojan Božović (Bežanija) – Strijelac vodećeg gola za svoj tim protiv Sloge. Zamijenjen u 76.minutu.
Bojan Zogović (Timok) – U par navrata odlično interevenisao I ostao nesavladan. Timok sa 2:0 bolji od Borca.
Baćo Nikolić (Borac) – Po izvještajima sa meča najbolji u poraženoj ekipi iz Čačka.
Dejan Vukićević (trener, Borac) – Timok je nanio prvi poraz u gostima ekipi trenea Vukićevića.
SLOVENIJA
Nikola Nikezić (Olimpija) – Igrao cio meč u porazu od Krke 1:0.
TURSKA
Ivan Kecojević (Gaziantep) –Prvi trijumf Gaziantepa koji je pred svojim navijačima bio bolji od Karabukspora sa 3:0. Kecojević odigrao cio meč I zaradio žuti karton.
UKRAJINA
Mirko Raičević (Hoverla) – Igrao cio meč I zaradio žuti karton u neočekivanom trijumfu na gostovanju Iličevecu 1:0.
Saša Balić (Metalurg Z.) – Ušao u igru u 26.minutu. Ekipa iz zaporožja pružila odlično partiju na gostovanju avorizovanom Metalistu koji je slavio sa 3:2.
da ja znam ako ima ciste papire i ide bez obestecenja moze se registrovati kad god hoce
i ja ovo prvi put cujem pa zbog toga sam i objavio... mozda neko zna nesto vise u vezi drincica
A sjutra kad se Brna pojavi, pa čuveno "Paa sigurnooo daaaa"![]()
"Mozda cete reci da sam lud ali mi mozemo da pobijedimo Engleze"
Edit: Brnović vraća Milana Jovanovića
Krkotic ima parne kartone!!? Zato je dobra stvar sto ih V.Bozovic ima
Pogrijesili su za Krkotica, on ima samo 1 karton iz utakmice sa Engleskom.Duel sa Engleskom će sigurno propustiti i Miloš Krkotić, koji kao i Božović odrađuje kartone, ali će obojica biti na raspolaganju za utakmicu sa Moldavijom koja se igra 15. oktobra.
Last edited by filip__pg; 01-10-13 at 00:07.
za Krkotica su pogrijesili i ne znam sto je problem ukucat FIFA.com i saznat. oko 50sekundi je potrebno da bi se to provjerilo.
Bozovic ima parne kartone i to nije dobro, koliko god ga ja smatrao magarcem. Ako Jovanovica nesto zaboli eto ga na teren neko ko to nije nikad igrao u ovoj reprezentaciji.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks