Ja se ne sjecam da je Jovanovic ikad kiksa kad je igra za repku....
Jovanovic je odlicna vijest, pa se vi sprdajte. Jedini nas lijevi bek koji actually umije da igra odbranu. A i valjda ovaj put pogodi gol, ne precku.
Bozovic, Savo,Savic,Basa,Jovanovic;Vukcevic,Krkotic,Zveroti c;Joveta,Damjanovic,Mirko. Pa ko sto ponese.
Deserve's got nothing to do with it.
Ja se ne sjecam da je Jovanovic ikad kiksa kad je igra za repku....
Ja bih to radije ovako : Bozovic, Savic, Dzudovic, Basa, Jovanovic, Zverotic, Krkotic, Vukcevic, Boskovic, Jovetic, Vucinic. Ne bih se zalijetao sa 3 napadaca od pocetka, a siguran sam da ni Brna nema toliko mosnjica. A pretpostavljam i da je Volkovu zagarantovano mjesto u prvih 11, sto ce vjerovatno znaciti Boskovic / Vukcevic na klupu.
Well... imao je on kikseva da se ne lazemo, dovoljno je sjetiti se utakmice sa Italijom u Leceu, da ne idemo dalje, pogotovo u tim ranijim utakmicama do kraja prvog ciklusa. Ali je cinjenica da nam je najpouzdaniji lijevi bek kada je u formi, i valjao bi nam spreman na Vembliju.
Treba da vidite za što je sudija dao drugi žuti Baliću noćas. Momak nije htio da izađe 5 minuta dok ga nisu ubijedili.
To svijet još nije vidio.
Ali **** ga, morao je dobit Metalist.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nešto mi kulirate Drinčića? Ima parne kartone ili ?
Zar stvarno mislite da strateg poput Brnovica (koji uz to ima neke kljucne igrace pod znakom pitanja za famozni mec) moze napraviti dobar rezultat u Londonu?
Nemojte ljudi, on je svoje znanje pokazao protiv Ceske u barazu, a protiv Ukraine u (drugom poluvremenu) magistrirao.
Nama su trenutno sanse za prolaz otprilike jendo 5% a dobra strana ove price je da sansa i dalje postoji...
Simon Vukcevic mora da igra. I nadam se da ovaj put neigraci poput Beciraja i Kasalice nece igrati.
I don't get lucky. I make my own luck.
Inace Markisa je onaj lik sto mi se sprdao da je Bejl igrao desetku u Totenhemu prosle sezone. Pitaj muna strucnjace koji preko vijesti.me pratis fucu sto je igrao Bejl. Sto veli FM, Bejl lijevo krilo samo, je li mu bar tamnija zelena neka druga pozicija u klubu kad mu udjes u profil? Drincic ima parne ahahahaahaahahah aooooooo
Last edited by Jakuza; 29-09-13 at 19:57.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja se iskreno nadam da ce Simon igrati, ali centralnog veznog.
Inace, primjetio sam, ovo je neko pravilo da CG mora igrati 4-4-2 sa krilima? To je jos od Filipovica. A nasa krila lete koliko i pingvini.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Samo se nadam da Jovetic nece 'pokupit' neku povredu i prije meca se Engleskom. I da ce konacno odigrat' finu utakmicu kad je reprezentacija u pitanju.
Bunker i da se nadamo da ce Rooney i Sturidge promasit' neke sanse a da ce ga Mirko dati iz neke kontre.
Polecece oni, valjalo bi zabetonirat' sredinu sa tri igraca, da je jedan u toj vezi Simon svakako i ud'ri na kontre, jedan sat tako probat'.
Krila moze, ako ce Mirko da igra lijevo.
Simon, Zverotic i Pekovic.
Ali onda imamo problem sa desnim krilom, jedino da igramo sa desetkom i dva klasicna napadaca
Ja bih probao sa rombom na sredinu. Pekovic zadnji, Zverotic i Boskovic po "strana", a Simon iza napadaca. Vidjecemo.
Ne znam kakva je situacija sa Drincicem, on nam je najvazniji igrac kad je protok lopte u pitanju.
Gore je napisao neko za Drincica. Romb je super ideja, ali ko da zamijeni Boskovica kad se ovaj umori? Kascelana niko ne zove vise, a dobro je igrao one meceve kad je Cico bio selektor.
Krkotic mozda, pa da igra malo "skucenije". Ili vratiti Simona umjesto Boskovica, pa neka Jovetic igra desetku. Damjanovic umjesto njega, i eto. Imamo mali fond igraca, zato se moramo krpiti.
Nama trebaju ludacke transformacije iz odbrane u napad, Simon bi mogao da igra desno, Mirko lijevo i da im pucamo kontre, ali nam je onda problem sredina jer nema Drincica i mislim da bi Simon bio bolji kao CM, eventualno AM.
Dijamant se cini kao najbolja solucija, da imamo bekove jelka bi mogla, ali posto nemamo mozemo zaboravit' na to.
Iznenadice nas Brnovic. U negativnom nekom svijetlu sigurno.![]()
Treba, ali ce Mirko raditi masu i po lijevoj strani pa cemo se krpit', desni je ionako specijalac po profesiji, izdrzace
Jedini razlog zašto bi bilo ko ljeta gospodnjeg 2013-te želio da vidi Pekovića u ekipi u najvažnijoj utakmici naše reprezentacije
je ako planira baš veliku sumu da stavi na kladionicu da lik dobija žuti...
ili nešto manju sumu, da dobija parne žute.
Sve mimo toga su ozbiljne halucinacije i nedostatak očinjeg vida i generalno kontakta sa životom i realnošću.
Sredina: Bošković, Vukčević, Drinčić, Zverotić (alternative Volkov, Krkotić)
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Opet Drincic. Odoh da gledam farmu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks