Znaci ako "Parking servis" "napise" kaznu, besmislena je, nevazeca? A ako to vec ucini komunalna policija, to dolazi na naplatu, ako sam dobro razumio?
Znaci ako "Parking servis" "napise" kaznu, besmislena je, nevazeca? A ako to vec ucini komunalna policija, to dolazi na naplatu, ako sam dobro razumio?
tako nekako, nego rekoh da podijelim sa vama, jer je skoro neko rekao da mu je došlo da registraciju (od parking doo)
pa dobro standardno slusamo price napaljenih momaka ili djecaka iz cg kako bjeze policiji, ne placaju kazne, pisu zakone, voze besna kola koja su kupljena za male pare ciji motori od 6000 kubika ne trose nista i raspravljaju evo godinama je li bolji bmw ili audi . ne znam samo kako ne dosadi pojedinima da toliko prdnjave. bas je ono truba. za jednog forumasa sam definitivno siguran da je sef obezbjedjenja mila djukanovica. BOGOTAC. Je** sve zivo a opet ne je** nikog.
pitas nesto prosto i jednostavno a dobijes tone komentara / sugestija od kojih niti jedna ne odgovara na to pitanje. svi se prave pametni. sve vas treba poslat u njemacku da radite - strucnjaci.
p.s mada u Svabenzi ne bi mogli da se kur***te ovoliko.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-%9Eivot-i-rad ako budes koga slao...
Iskljucenje mozga samo osta.
Laciale, ja uvijek skrolujem kad vidim napaljene price napaljenih momaka. Preporucujem i tebi.
TAKUMI
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prebačite na 50 postovia po topicu, mnogo je zanimljivije...
Kenjate, skoro svi.
TAKUMI
...metara do krivine, kao npr. u Laguna Seca, ili Mille Miglia.
P.S. Pug lijevo <3
TAKUMI
Ovo moze samo kod nas
Pug <3![]()
Sumbitches!!!
Od vozača naplaćeno više od tri miliona, a na kritične tačke uloženo 50 hiljada
http://www.vijesti.me/Vijesti/147919-clanak-147919
TAKUMI
Čuješ ti ovaj biser:
1. ove godine je bilo 50% manje udesa nego prošle"Napominjemo da smo ukazali Ministarstvu unutrašnjih poslova da način na koji se najčešće kontroliše prekoračenje brzine, ne doprinosi bezbjednosti saobraćaja, već ukazuje upravo na cilj da se ubere što više novca od kazni“, kazala je Jonica.
2. Danas vozio potez PG-Bar, divno li je vidjeti kolonu kola koja savršeno funkcioniše. Brzina čela=rzina sredine=brzini začelja niko nikoga ne pretiče
KASA SE PUNI, NAROD NE GINE. WIN-WIN KOMBINACIJA
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Last edited by Rakun; 05-09-13 at 22:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Fora je sto ovima ne boli kita za ove sto ginu, bitno je da se fulira kasa.
TAKUMI
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Imas 2 znaka unutar 50 metara.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks