"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne mogu ako imaju ometac, a ako je radar-lidar. Moze da otkrije da li auto ima OMETAC, jer im pise ERR ali ima caka i za to.
TAKUMI
Samo da kažem kolegama forumašima da su počele pojačane kontrole na putevima jer je sezona završena, faliće im para tako da lagano sa gasom. Doduše mnoge ne trebam ni da upozoravam jer po potrošnji goriva bi se reklo da im je 60 plafon.![]()
Meni auto manje trosi cetvrta peta kad picis konstantno neggo te manje brzine :-P
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A dovoljno je sto ces morat platit taj vanredni tehnicki
to nalaze logika. ali kod nas je malo sto logicno, pa pretpostavih da je na nas trosak...
Ima logike i kod nas.
7. Troskovi tehnickog pregleda vozila
clan 267
Troslove redovnog, vanrednog i kontrolnog tehniclog pregleda snosi vlasnik, odnosno korisnik
vozila.
Izuzetno, vlasnik, odnosno korisnik vozila ne placa naknadu za kontrolni tehnicki pregled
vozila ako je vozilo od strane policijskog sluzenika iii inspektora za drumski saobradaj upuceno na
kontrolni tehnicki pregled, na kojem je konstatovano da je vozilo tehnicki ispravno.
U slucaju iz stava 2 ovog clana naknadu za kontrolni tehnicki pregled vozila placa organ cije je
sluzbeno lice nalozilo kontrolni tehnicki pregled.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
eto tako![]()
She is only here to annoy herself!
Cudi me,al msm da u praksi nije tako
Kakvi su to smradovi gadni, tacno ih treba redom sve bit kad zaustave.
But if you never try, you'll never know..
Danas sam vidio 7 patrola, i onda sam se zainatio i rezultat toga je bio flat out, pa onda catch me if you can.
TAKUMI
Ovaj forum treba da nosi ime "bajke".
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vise prostora ti uzima podatak odakle si poslao post nego post.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-09-13 at 20:50.
TAKUMI
Hahahah sto se radi![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Samo da javim da registrovah auto i nije mi bilo onih kazni za parkiranje od 20e ....tj podigoh saobracajnu a imao sam jednu il dvije one kazne...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks