moze li mi neko reci da li je na pasata b6 fabricki predvidjena dimenzija guma 205/55/16 ili 215/55/16 ?
Zato jer ce ove godine konacno 5 ljudi moci svojima da namjesti tender na 5 djelova...
f6
moze li mi neko reci da li je na pasata b6 fabricki predvidjena dimenzija guma 205/55/16 ili 215/55/16 ?
Dodirnusmo se ulja u mjenjaču. Ja sam obrnuo 300,000km nikad ulje nije mijenjanjo...
Mozda bilo, ali ne mogu nac u Trazi.
Gdje ima da se kupi kompresor za auto za naduvavanje guma...
Koliko ampera mora da bude osigurac?
Castelana i slicne prodavnice imaju kompresore.
Pa u steker za upaljac, trosi 2 puta manje struje od upaljaca tako da...
TAKUMI
i treba mu 3 godine da napumpa gumu
I prije bih sa onom za biciklo pumpa no onom skalamerijom što drči![]()
Ja kupih neki u tuzi na pjacu, 12 €, moze na 12 i na 220 V i radi odlicno eo skoro godina.
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Malo duze. Imam ga ja 2 i po godine . Samo sam slomio onaj dzek za upaljac pa sam napravio stipaljke i na akumulator ga stavim. Treba mu preko 6-7 minuta cini mi se. I to se nekad sam ugasi ako se ugrije.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Imas kantu od pumpe.
TAKUMI
Gledah black & decker u okov, oko 50e. 2god garancija, jeli moguce da moze da narihta 7 bara?
Uploaded with ImageShack.com
Golf 6, farovi u skorije vrijeme ispucali, bezbroj mali resica, nije sa spoljasnje strane. Ili je unutra ili po sredini.
Koji moze biti razlog, osim nekvaliteta.
Sto mislite, oce li roksped priznati garanciju i zamjeniti ih novim?
Kako se kaci slika vece rezolucije? AmFi - Hvala
Last edited by branko.kotor; 20-08-13 at 22:53.
Na www.imageshack.com upload i onda odje
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Nekoliko mojih frendova vozi auta kupljena kod njih, i vecina su imali ovaj problem...zamijenili su bez *****ti...ali jedino ako su pukotine unutra. Ako je to od krseva onda cao.
Last edited by Fabia_Elegance!; 20-08-13 at 23:26.
TAKUMI
Ja sam vidjeo bas nocas na jednog novog pasata, isti problem.
Jedan tip iz Rokspeda, sef za garancije mi je rekao da od kako je on tamo, a to je dvije godine, nisu imali taj problem.
Svakako vozim za koji dan auto kod njih.
ako si stavio after market ksenon moze i od toga, jer valjda stvara toplotu i plastika slabi....
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks