najbolji limar u pg?
vojo simonovic??
najbolji limar u pg?
vojo simonovic??
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kad sam ja tražio da mi neko preporuči dobrog limara u PG javlja se stevann i kaže
"gluvonijemi u zagorič, broj telefona xxx yyy zzz nazovi ga"...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Dobar je i Bojović na Zlaticu, meni je blatobran radio i kao nov je ispao(dok mi ga neki idiot od đeteta ne sprca ponovo)
na autu mi se odlijepla ona zastita sto stoji vertikalno na zadnjem kraju vrata koja sluzi da sprijeci ogrebotine od otvaranja. ona je od cvrsce gume. kako da zalijepim to?
Bison double sided tape, OKOV, Voli...
TAKUMI
selotejp traka kojom ograničiš i wurth silikon. neće puštit za dugo vremena. naravno, očisti to fino prethodno. proba sam svakakva ljepila al meni je za sve stvari ubjedljivo najbolji.
Naravno da bi...
TAKUMI
ko radi servis automatskih menjaca i koliko kosta to zadovoljstvo.
imam pasata 1.9 2002. godiste
Real eyes realize real lies!
Sto je u pitanju? Ulje, filter, neki senzor ili malo dublje?
TAKUMI
Ako ti normalno radi ne diraj nista jos ne cuh da je neko zamijenio ulje i filtere a da mu se nije pokvario posle toga jer ulje koje sipaju ne valja nista...
To je mit.
Ja sam za 250-255 000 zamijenio ulje i filter 7 puta, i ne da radi no...
Ja bih samo da pitam: koji je razlog? Zbog cega mjenjac crkne posle zamjene ulja?
Izvini, u pravu su. Svi su crkli zato sto su svi posli kod majstora koji ne zna kako se to radi, a to je komplikovan posao.
Odgovorno tvrdim da 99,9% majstora ne zna da radi servis mjenjaca.
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-08-13 at 01:45.
TAKUMI
Je li tacno da ce od ove godine bit zakon da moras 4 zimske?
ako ti je pogon 4x4 da
Đe servisirati auto klimu? Nije samo dopunjavanje, mislim da je nešto ozbiljnije... Mislim da kompresor cakće, brzo se pali i gasi....Radi se o meganu 1.9 dci...
Last edited by salmajster; 19-08-13 at 20:55.
Bolje imat no' nemat....
vukovic u tolose,na zaobilaznicu prema spuzu.vrh majstor
Evo ti vukovic na mapu http://goo.gl/juNZe6
rasklimalo mi se staklo na zadnja vrata, tj. na oba. mogu da ga pomjeram lijevo - desno, kako da rijesim to? mislim da je iskocilo iz lezista.
Sto vozis?
TAKUMI
My ass.
TAKUMI
There are currently 72 users browsing this thread. (0 members and 72 guests)
Bookmarks