Prije 2 dana mi crka' osiNgurac od blower-a na njega je prije isao od 20A smeta li sto da se stavi od 25A ili od 15A jer od 20A nisam mogao nac?
Stavio sam ovaj manji od 15A (znam da ce prije da pregori) al ne znam da sto ne s***** sa ovim od 25a?
Mislim da imas puno "sludge"a u motor pa se OPET zacepila rupica u senzoru pritiska.
Sto sipas u motor? 10-40? 15-40?
TAKUMI
Prije 2 dana mi crka' osiNgurac od blower-a na njega je prije isao od 20A smeta li sto da se stavi od 25A ili od 15A jer od 20A nisam mogao nac?
Stavio sam ovaj manji od 15A (znam da ce prije da pregori) al ne znam da sto ne s***** sa ovim od 25a?
10-40. pa šta da uradim, ulje svakako planiram sad da mijenjam, treba li motor i karter nekako očistiti-oprati prilikom zamjene, može li se to? i treba li mijenjat gustinu ulja koje se sipa?
ok, hvala puno na odgovorima, samo još ovo, dokle to uradim, je li problem, tj mogu li napravit kakav problem ako vozim sa porukom stop motor na bordu?
Upalim auto i odma se popne na 4000, dajem jak gas i nikad ne prelazi 5000. I pri šaltanju, ide samo od 4 do 5000. E sad, čini mi se da se tek normalizuje kad postigne radnu temperaturu. Ostavio sam ga da radi, i poslije koji minut se spuštio na normalne obrtaje.
Ne primećujem nikakvu značajnu promjenu. Ali ipak nervira kazaljka, kad ne znam je li mu neki đavo![]()
Nadam se da je tako. Zahvaljujem.
Viđeću to kad budem kroz Pg...
Ko u CG radi ciscenje dizni bez vadjenja?
In vino veritas
Photoshop
![]()
Oni te pitaju radi li ti motor stvarno na 4 hiljade obrtaja ili samo kazaljka laze?
dje ponijet akumulator da se ispita i da se napuni na onaj ispravljac ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imam ti ja ispravljac pa ga mozes ostavit kod mene na punjenje ako se ne snadjes
evo snadjoh se za ispravljac , stavio sam akumulator da se puni ali sad ne znam samo kako da ispitam sami akumulator jel dobar...
star je pola godine a vec su mu se sve celije po malo ispraznile i nece da pali , sad sam ga dopunio destilovanom i stavio da se puni ali treba ispitati ima li snage ili je rikavela
ps. garancije nema da nebi neko pitao za njujer je rijec o akumulatoru sa motora a kod nas daju mjesec dana garancije sto je presmijesno
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
to sam i uradio no me brine kako da osiguram akumulator da se cepovi sami opet ne otvore
iz nekog nepoznatog razloga sam nasao onu plastiku sa cepovima otvorenu i naravno da je dosta one kiseline isparilo... e sad predpostavljam da je krivac za to vrucina i one temperature od 45c
problem je sto je ovakav akumulator tj nisu mu cepovi na sarafe nego ona plastika kao poklopac koja mi ne djeluje nesto precvrsto
![]()
axa,po meni najbezbolnije resenje je da to stegnes plasticnim vezicama i da si miran(mozda je bezvezno resenje ali ce zavrsit posa)
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks