View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ma terminator ok, ali vala ako Spaleti bude drzao Luku opet na klupi radi Arshavina mrtvoga, stvarno ga treba istamburat' necim. Nije shto je nash, ali stvarno. Chush Arshavin.
    Nemaju oni nešto mnogo dodirnih tačaka. Spaleti je doveo Aršavina da mu zamjeni penzionisanog Sergeja Semaka. Znači više vezni red.
    A Luka je trenutno treći, ako ne i četvrti špic. Hulk i Keržakov su sigurno daleko ispred njega, a evo je sad počeo i Bistrova da gura naprijed.

Luka je odličan, ali bi trebao na pozajmicu, siguran sam u to. Neće se naigrat ove sezone osim ako ove ne pogodi neki smrtonosni virus ili nešto slično.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Nemaju oni nešto mnogo dodirnih tačaka. Spaleti je doveo Aršavina da mu zamjeni penzionisanog Sergeja Semaka. Znači više vezni red.
    A Luka je trenutno treći, ako ne i četvrti špic. Hulk i Keržakov su sigurno daleko ispred njega, a evo je sad počeo i Bistrova da gura naprijed.

Luka je odličan, ali bi trebao na pozajmicu, siguran sam u to. Neće se naigrat ove sezone osim ako ove ne pogodi neki smrtonosni virus ili nešto slično.
    Zar ne igra Spaleti u formaciji 4-3-3? Ja sam mislio da mu Hulk igra krilo...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Ovo mi se nikako ne dopada

http://www.cdm.me/sport/fudbal/crnogorac-u-olimpijakosu

Dakle, vijest da je prešao u Parmu je bila neistinita, a grčka liga mi ne uliva povjerenje za mladog igrača. Plus što sa njihovim klubovima imamo loše iskustvo. Petričević (PAOK) i Grbić (Olimpijakos). Ostaje nejasno zašto je, po savjetu oca, odbio da ga Partizan nekome pozajmi (a razlog je da zaslužuje da igra za prvi tim Partizana) jer je očigledno da ga ista sudbina čeka u Olimpijakosu. A dabogda ja promašio pa zaigrao u Champions League.
    Last edited by amnesiac; 09-07-13 at 11:56.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Zar ne igra Spaleti u formaciji 4-3-3? Ja sam mislio da mu Hulk igra krilo...
    Ne, čak ligu mrcvari sa nekakvim 4 5 1 đe svi liše halfova i golmana idu naprijed. Vrlo vrlo rijetko igraju Hulk i Keržakov zajedno. Imaju pun ***** ofanzivnih vezista pa igraju shodno tome.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Najjace je sto se Zvezda ukljucila u trku jer je besplatan. Pa scepala i ne pusta.
    On ima 20 godina i Buducnost je imala mnogo vise vecih talenata koji sada igraju u Albaniji.
    A najjaca je ova konstatacija
    Crveno-belima ga značajno približava to što mu je ugovor sa crnogorskim timom istekao, tako da srpski viceprvak u slučaju dogovora s fudbalerom ne bi morao da plaća astronomsko obeštećenje, kakvo bi inače sledovalo za tako talentovanog igrača, već samo takozvanu trening kompenzaciju koja Budućnosti sleduje po propisima UEFA. Ta cifra ne bi bila veća od 200.000 evra.
    Smijesno. Buducnost ga pod ugovorom ne bi uspjela prodat 200k.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mirnes pepic(hasanov brat) je presao u paderborn, 2 bundesliga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Dade Bakić gol danas za Fiorentinu u prvoj pripremnoj utakmici... Istina B postava Fiorentine,
    ali nema veze, bio je i Ambrozini
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,634
    Thanked in
    1,019 Posts

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Miloš Krkotić ovog ljeta gotovo sigurno napušta Dačiju

Crnogorski reprezentativac Miloš Krkotić nosiće dres moldavske Dačije u evropskim utakmicama, a nakon toga gotovo sigurno napušta ekipu iz Kišinjeva. Ostanak je, doduše, moguć samo u slučaju da se moldavski vicešampion plasira u grupnu fazu LE, što je malo vjerovatno.

- U dogovoru sa čelnicima kluba odigraću evropske mečeve za Dačiju, a nakon toga odlazim. Smatram da je vrijeme da se dokažem u jačoj ligi i većem klubu. Odluku bih jedino promijenio da se plasiramo u grupno takmičenje Liga Evrope, jer bi to bio poseban izazov, premda nije baš realan – kaže Krkotić juče za Arenu nekoliko minuta uoči polaska za Odesu, gdje će Dačija preksjutra protiv Černomoreca odigrati prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za LE. Traka oko ruke Prošle sezone bio je najbolji fudbaler ekipe iz Kišinjeva, jedan od ponajboljih u Moldaviji. Priznanje je stiglo nedavno kada je izabran za kapitena Dačije. - Traka mnogo znači, istovremeno i obavezuje. Potrudiću se da opravdam očekivanja i pomognem ekipi na terenu, dok sam još tu – nadovezao se 25-godišnji ofanzivac. Preskočio je prvi dio priprema, ali nije u kondicionom zaostatku. Trenirao je sam, možda i jače od saigrača. Prošle sedmice priključio se timu. - Vježbao sam individualno, po dva puta dnevno, a već nekoliko dana radim sa ekipom. Uhvatio sam ritam, saigrači fizički nijesu ispred mene – kazao je nekadašnji fudbaler Zete. Sa trakom oko ruke preksjutra protiv Černomoreca? - Riječ je o timu koji je prošlu polusezonu završio na četvrtom mjestu u Ukrajini, a trenutno je u prednosti i zbog činjenice što je kod njih počelo prvenstvo. Favoriti su, ali probaćemo da napravimo aktivan rezultat u Odesi. Ako uspijemo, u revanšu je sve moguće – smatra Krkotić.
    Gol na strani

Dačija je u prvom kolu prošla Teutu iz Albanije, na strani je izgubila 3:1, a u revanšu slavila 2:0. Oba puta bez Krkotića. Gol na strani mnogo znači? - Cilj nam je da zatresemo mrežu protivnika. Vjerujem da imamo snage, iako ponavljam da nas čeka mnogo teška utakmica – kazao je Krkotić. Crnogorska reprezentacija 14. avgusta igra prijateljski meč sa Bjelorusijom. Šansa da se preboli Ukrajina i napravi dobra priprema za septembarski sudar sa Poljskom, u može biti ključnom meču kvalifikacija za Svjetsko prventsvo u Brazilu naredne godine. - Duel sa Bjelorusijom poslužiće nam da se dobro spremimo za pobjedu protiv Poljaka. Taj trijumf nadoknadio bi bodove koje smo ispustili u meču sa Ukrajinom i istovremeno otvorio vrata Mundijala. Pred nama su ključne utakmice u kvalifikacijama i siguran sam da ćemo prave vrijednosti pokazati u najvažnijim trenucima – zaključio je Krkotić. Nirnberg, Briž, Terek…

Krkotića će u Odesi, u meču protiv Černomoreca, gledati brojni menadžeri i skauti, u prvom redu ljudi iz njemačkog Nirnberga, belgijskog Briža i ruskog Tereka. Mogao bi da nastavi karijeru u jednom od ta tri kluba, ali… - Imam poziva sa svih strana i bilo bi neukusno da pričam o klubovima koji su me zvali. Sada sam skoncentrisan na Černomorec, a o transferu ćemo nakon toga – poručio je Krkotić.

http://www.pobjeda.me/2013/07/16/mil...apusta-daciju/

Valjalo bi da se makne iz Moldavije. U svakom slučaju, igrač koji nam je vrlo neophodan u nastavku kvalifikacija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    94
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    82 Posts

Sjajnoooooo!!!!! :lolblue:
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Svajcarski mediji prenose da je Bordeaux ponudio Zveroticu ugovor na 3 godine
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milan Jovanovic mozda potpise za Partizan, ako se i dalje bavi fudbalom

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Što je sa Simonom? Ne pitam služi li đe, već trenira li makar taj nesretnik?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema ga ni na google vise,pominje se nesto u Buducnost on i Marko Cetkovic,ali ja ne vjerujem u to,.,,

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Nesto je sa Simonom bila prica da ce se vratit u Partizan, kako stoje taman bi se i uklopio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Simon zavrsava nesto za Francusku, brzo ce se znat..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    9,010
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

http://www.fiorentina.it/notizia.asp?IDNotizia=135429

Zadovoljni sa bakicem za sad....

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vučinić zbog svađe sa navijačem napustio trening

Crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić nakon svađe sa navijačem napustio je privremeno trening Juventusa, objavila je televizija Skaj sport Italija.

Navodi se da se u publici koja je pratila rad igrača Juventusa našao se i čovjek kome se nije svidjelo što je Vučinić propustio priliku za pogodak. Napadač Juventusa je otišao iza gola i ušao u raspravu sa navijačem, tražeći objašenjenje za brojne uvrede.

Vučinić je, poslije toga, napustio trening, a saigračima se pridružio znatno kasnije. Lokalni mediji su ovog vikenda Vučinića povezivali sa odlaskom u Mančester junajted.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    I navijači na njihovom forumu su zadovoljni. Evo što su napisali pominjući Bakića (bez ikakve cenzure, naravno):

Del secondo tempo finora mi ha colpito Bakic, schierato come regista (idea balenata in tempi non sospetti anche qui sul forum).

E l'altro giocatore e' Bakic: veramente sorprendente! Ha una padronanza e un senso delle posizioni sconcertante, tutti lanci e passaggi millimetrici, anche di 40 metri. Credo che se prenderemo Verratti Bakic debba essere mandato assolutamente in prestito senza alcun diritto di riscatto, magari in una squadrina dove possa giocare titolare, per poi usarlo dall'anno dopo come riserva di Verratti. Se invece il pescarese non dovesse venire, si resta cosi' col Pek titolare e Bakic riserva. Nelle prime due amichevoli credo che sia stato il giocatore piu' sorprendente.

cmq su Bakic eravate voi uomini di poca fede io ve lo avevo dette che era dei buoni

Beh, a vedere la formazione del secondo tempo, c'č da domandarsi se ci sarŕ o no uno spreco di qualitŕ a tenere in panca gente come Vecino, Bakic Ljiajc ed anche qualcun altro, considerato che nella formazione del primo tempo mancavano giocatori del calibro di Gonzalo, Savic, Cuadrado ed Aquilani ! E deve arrivare anche Ilicic.

Per quanto riguarda il ruolo di regista, a meno che non si confermi Bakic (che sta facendo una grandissima impressione) č impensabile che Pizarro giochi 50-60 partite, soprattutto alla luce del campionato scorso, dove s'č beccato un infinitŕ di cartellini gialli ed č stato fermo per un breve periodo per qualche acciacco.

- Bakic: il ragazzo veste i panni di vice-Pizarro e lo fa benissimo, mettendo in mostra sia un piedino mica male (mette la palla dove vuole e coi tempi giusti), sia la capacitŕ di dettare i giusti ritmi alle azioni.

Bakic sembra poter prendere effettivamente il ruolo di vice Pizarro.

http://forum.chatviola.it/index.php?topic=6424.825

Sljedeći kontrolni meč je protiv Cremonesea u srijedu u 17:30. Spisak prijateljskih utakmica Fiorentine (za slučaj da bude neki stream):

Sabato 13.07 ore 18.00
    • ACF Fiorentina – ASD Terme Montecatini 8:0 (5' Ambrosini, 24' Iakovenko, 36' Bakic, 65', 75' Wolski, 67' Bernardeschi, 80' Romulo, 85' Zohore)

Sabato 20.07 ore 17.30
    • ACF Fiorentina – Team Trentino 9:0 ( 2', 24', 35' Rossi, 11' Pasqual, 49', 63', 72', 89' Ljajic, 82' Iakovenko)

Mercoledě 24.07 ore 17.30
    • ACF Fiorentina – US Cremonese -:-

Sabato 27.07 ore 17.30
    • ACF Fiorentina – Apollon Limassol -:-

Sabato 03.08 ore 17.30
    • ACF Fiorentina – Gaziantepspor -:-

Giovedě 08.08 ore 21.00
    • Villareal – ACF Fiorentina -:-

Domenica 11.08 ore 21.00
    • Sporting Lisbona – ACF Fiorentina -:-

Giovedě 15.08 ore 21.00
    • ACF Fiorentina – Esperia Viareggio -:-

http://www.acffiorentina.eu/index.ph...c,19844.0.html
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    116
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ovo su sve sjajni komentari za Bakića... Nadam se da će Brna da mu da priliku u ovoj prijateljskoj u avgustu.
    I to od prvog minuta.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebi ga ja zvao nego bolje da se usredsredi sto bolje na pripreme s Fiorentinom kad mu je vec fino krenulo...ako bog da da eksplodira ove god.
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super je to sve, ali je problem sto ce on opet na pozajmicu negdje ako Fiorentina dovede centralnog veznog.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    9,010
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

Vec vagaju izmedju njega i wolskog a izgleda da im je bitno da igra takocda on ide 90%

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Page 1347 of 2250 FirstFirst ... 3478471247129713371343134413451346134713481349135013511357139714471847 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)