Nemaju oni nešto mnogo dodirnih tačaka. Spaleti je doveo Aršavina da mu zamjeni penzionisanog Sergeja Semaka. Znači više vezni red.
A Luka je trenutno treći, ako ne i četvrti špic. Hulk i Keržakov su sigurno daleko ispred njega, a evo je sad počeo i Bistrova da gura naprijed.
Luka je odličan, ali bi trebao na pozajmicu, siguran sam u to. Neće se naigrat ove sezone osim ako ove ne pogodi neki smrtonosni virus ili nešto slično.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovo mi se nikako ne dopada
http://www.cdm.me/sport/fudbal/crnogorac-u-olimpijakosu
Dakle, vijest da je prešao u Parmu je bila neistinita, a grčka liga mi ne uliva povjerenje za mladog igrača. Plus što sa njihovim klubovima imamo loše iskustvo. Petričević (PAOK) i Grbić (Olimpijakos). Ostaje nejasno zašto je, po savjetu oca, odbio da ga Partizan nekome pozajmi (a razlog je da zaslužuje da igra za prvi tim Partizana) jer je očigledno da ga ista sudbina čeka u Olimpijakosu. A dabogda ja promašio pa zaigrao u Champions League.
Last edited by amnesiac; 09-07-13 at 11:56.
Dick Laurent is dead!
Najjace je sto se Zvezda ukljucila u trku jer je besplatan. Pa scepala i ne pusta.
On ima 20 godina i Buducnost je imala mnogo vise vecih talenata koji sada igraju u Albaniji.
A najjaca je ova konstatacija
Smijesno. Buducnost ga pod ugovorom ne bi uspjela prodat 200k.Crveno-belima ga značajno približava to što mu je ugovor sa crnogorskim timom istekao, tako da srpski viceprvak u slučaju dogovora s fudbalerom ne bi morao da plaća astronomsko obeštećenje, kakvo bi inače sledovalo za tako talentovanog igrača, već samo takozvanu trening kompenzaciju koja Budućnosti sleduje po propisima UEFA. Ta cifra ne bi bila veća od 200.000 evra.
mirnes pepic(hasanov brat) je presao u paderborn, 2 bundesliga...
Dade Bakić gol danas za Fiorentinu u prvoj pripremnoj utakmici... Istina B postava Fiorentine,
ali nema veze, bio je i Ambrozini![]()
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
http://www.pobjeda.me/2013/07/16/mil...apusta-daciju/
Valjalo bi da se makne iz Moldavije. U svakom slučaju, igrač koji nam je vrlo neophodan u nastavku kvalifikacija.
Dick Laurent is dead!
![]()
Sjajnoooooo!!!!! :lolblue:
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Svajcarski mediji prenose da je Bordeaux ponudio Zveroticu ugovor na 3 godine![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Milan Jovanovic mozda potpise za Partizan, ako se i dalje bavi fudbalom![]()
Što je sa Simonom? Ne pitam služi li đe, već trenira li makar taj nesretnik?
Dick Laurent is dead!
Nema ga ni na google vise,pominje se nesto u Buducnost on i Marko Cetkovic,ali ja ne vjerujem u to,.,,
Nesto je sa Simonom bila prica da ce se vratit u Partizan, kako stoje taman bi se i uklopio![]()
Simon zavrsava nesto za Francusku, brzo ce se znat..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
http://www.fiorentina.it/notizia.asp?IDNotizia=135429
Zadovoljni sa bakicem za sad....
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Vučinić zbog svađe sa navijačem napustio trening
Crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić nakon svađe sa navijačem napustio je privremeno trening Juventusa, objavila je televizija Skaj sport Italija.
Navodi se da se u publici koja je pratila rad igrača Juventusa našao se i čovjek kome se nije svidjelo što je Vučinić propustio priliku za pogodak. Napadač Juventusa je otišao iza gola i ušao u raspravu sa navijačem, tražeći objašenjenje za brojne uvrede.
Vučinić je, poslije toga, napustio trening, a saigračima se pridružio znatno kasnije. Lokalni mediji su ovog vikenda Vučinića povezivali sa odlaskom u Mančester junajted.
I navijači na njihovom forumu su zadovoljni. Evo što su napisali pominjući Bakića (bez ikakve cenzure, naravno):
Del secondo tempo finora mi ha colpito Bakic, schierato come regista (idea balenata in tempi non sospetti anche qui sul forum).
E l'altro giocatore e' Bakic: veramente sorprendente! Ha una padronanza e un senso delle posizioni sconcertante, tutti lanci e passaggi millimetrici, anche di 40 metri. Credo che se prenderemo Verratti Bakic debba essere mandato assolutamente in prestito senza alcun diritto di riscatto, magari in una squadrina dove possa giocare titolare, per poi usarlo dall'anno dopo come riserva di Verratti. Se invece il pescarese non dovesse venire, si resta cosi' col Pek titolare e Bakic riserva. Nelle prime due amichevoli credo che sia stato il giocatore piu' sorprendente.
cmq su Bakic eravate voi uomini di poca fede io ve lo avevo dette che era dei buoni
Beh, a vedere la formazione del secondo tempo, c'č da domandarsi se ci sarŕ o no uno spreco di qualitŕ a tenere in panca gente come Vecino, Bakic Ljiajc ed anche qualcun altro, considerato che nella formazione del primo tempo mancavano giocatori del calibro di Gonzalo, Savic, Cuadrado ed Aquilani ! E deve arrivare anche Ilicic.
Per quanto riguarda il ruolo di regista, a meno che non si confermi Bakic (che sta facendo una grandissima impressione) č impensabile che Pizarro giochi 50-60 partite, soprattutto alla luce del campionato scorso, dove s'č beccato un infinitŕ di cartellini gialli ed č stato fermo per un breve periodo per qualche acciacco.
- Bakic: il ragazzo veste i panni di vice-Pizarro e lo fa benissimo, mettendo in mostra sia un piedino mica male (mette la palla dove vuole e coi tempi giusti), sia la capacitŕ di dettare i giusti ritmi alle azioni.
Bakic sembra poter prendere effettivamente il ruolo di vice Pizarro.
http://forum.chatviola.it/index.php?topic=6424.825
Sljedeći kontrolni meč je protiv Cremonesea u srijedu u 17:30. Spisak prijateljskih utakmica Fiorentine (za slučaj da bude neki stream):
Sabato 13.07 ore 18.00
• ACF Fiorentina – ASD Terme Montecatini 8:0 (5' Ambrosini, 24' Iakovenko, 36' Bakic, 65', 75' Wolski, 67' Bernardeschi, 80' Romulo, 85' Zohore)
Sabato 20.07 ore 17.30
• ACF Fiorentina – Team Trentino 9:0 ( 2', 24', 35' Rossi, 11' Pasqual, 49', 63', 72', 89' Ljajic, 82' Iakovenko)
Mercoledě 24.07 ore 17.30
• ACF Fiorentina – US Cremonese -:-
Sabato 27.07 ore 17.30
• ACF Fiorentina – Apollon Limassol -:-
Sabato 03.08 ore 17.30
• ACF Fiorentina – Gaziantepspor -:-
Giovedě 08.08 ore 21.00
• Villareal – ACF Fiorentina -:-
Domenica 11.08 ore 21.00
• Sporting Lisbona – ACF Fiorentina -:-
Giovedě 15.08 ore 21.00
• ACF Fiorentina – Esperia Viareggio -:-
http://www.acffiorentina.eu/index.ph...c,19844.0.html
Dick Laurent is dead!
Ovo su sve sjajni komentari za Bakića... Nadam se da će Brna da mu da priliku u ovoj prijateljskoj u avgustu.
I to od prvog minuta.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nebi ga ja zvao nego bolje da se usredsredi sto bolje na pripreme s Fiorentinom kad mu je vec fino krenulo...ako bog da da eksplodira ove god.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Super je to sve, ali je problem sto ce on opet na pozajmicu negdje ako Fiorentina dovede centralnog veznog.
Deserve's got nothing to do with it.
Vec vagaju izmedju njega i wolskog a izgleda da im je bitno da igra takocda on ide 90%
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks