dinonodi my mate, to sve zavisi kako i zasto ko ode, i nikad ne znas sta ce koga vise ispuniti , ja sam kao bouncer u italiji zaradjivao vise nego pocetne godine u banci u cg, i sa tim parama skitao skoro svaki vikend nedje po eu , u cg to nikad nisam mogao, jer jelte malo nam je avio saobracaj jeftin i povezanost jaca strana,
ocu da kazem ne mozes da razmisljam tudjom glavom, i tvrdis nesto u ime nekog u zavisnopsti sta taj radi
imas svega par primjera odlaska iz nemanja, ides na sve il nista radis najgore poslove snadjes se jer se trud jako cijeni (to nije slucaj u cg)
avanturista i samo zelis da se okusas je druga opcija
bitno je dati licno misljenje iz licnog primjera, a ne sve okolo naokolo u tudje ime i iz tudje glave ka sto je odje slucaj
ja i dalje tvrdim humora i nekih stvari kao sto mi imamo u cg a vezane su za odredjeni dio mentaliteta niko nema na svijetu, niko ! necu detaljisat, lakoca zavrsavanja uz najmanje truda je u cg na najvecem nivou, i lakoca pomaganja od strane familije i drugova, zajednica koja jos itekako obitava
s druge strane mozes da se otelis 24/7 i pokusavas da budes svoj i ti, i to u cg ne sljaka, onoga trena kad si spreman da se odreknes nekih vrijednosti, nekog dijela sebe i cak katkad pristanes da ides protiv svojih moralnih nacela i svega kako si naucen, iliti da dovedes sebe do tackie da se mrzis da bi nesto postigao e to ne valja a toga nema u svijetu man

Reply With Quote

Bookmarks