View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ajde bez kuknjave
    Tabela:

1.Crna Gora – 14

2. Engleska – 12

3. Ukrajina – 11
    4. Poljska – 9
    5. Moldavija – 5
    6. San Marino – 0
    I mi smo se rasuli protiv Škotske u sred Zagreba

Brigu na veselje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A đe su sad oni te fališe Brnovića da je dobar...Treba objasnit ljudima, on jes možda dobar čoek i dobar fudbaler bio..Ali ne može svako trener da bude..Ne može...I ne hvalite ga prije ovoga što je repka napravila rezultat..Napravila je na SUVI KVALITET nekoliko igrača i na DOSTA SREĆE..Noćas NAM JE TREBAO trener.ALI...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...neka vi priča de...mora se nekad i ovako igrati...ima još dosta da se igra...morala se desiti ovakva utakmica...momcima podrška sada treba prema tome ne tandarajte...reprezentacija se voli uvijek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa Skočko i družina da znaju za ubuduće da se na trening ne ide i ne poručuje 'samo pobjeda'. Bugari i ovo noćas je opomena !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije nego što zaparene glave počnu sa pljuvanjem da ja dam par komentara. Nije noćas Brna izgubio utakmicu, nije ni Mirko, ni Joveta, ni Božović. Dobro, Božović jeste malo, ali nije ni bitno. Koga god noćas da je Brna stavio, i šta god da im je rekao ubjedjen sam da bi rezultat bio sličan. Naša reprezentacija može da izvuče dobar rezultat samo kad svi trče i nadomještavaju nedostatak kvaliteta željom i izgaranjem. Lige su završene prije 20 dana, manje više sve, većina naših igrača je imala 5-10 dana odmora prije okupljanja. Izašli iz takmičarske forme, završili lige u kojima su ostavili sve atome snage. Baš kao i Ukrajinci. Zato je noćas došao do izražaja kvalitet. Još u prvom poluvremenu se vidjelo da kad nema ludačke trke, i kad Ukrajina ima lagan posjed, da će biti i mnogo šansi za njih. Mi smo imali par šansi na početku, nijesmo iskoristili, i praktično nijesmo imali ni jednu do kraja. Suludo je misliti da jedan Božović, Pavićević, pa i Zverotić i Volkov mogu igrati protiv ovakvih igrača, pogotovo kad su tri metra od njih na svakoj lopti. Jednostavno ne može. Jedini način na koji mi možemo da dobijamo je taj suludi presing i kvalitet igrača naprijed. Ako nema toga na sredini, ugasili smo ga. Nemamo igrače koji mogu da smire tempo utakmice kvalitetom posjeda i zato smo prinudjeni da ga prepuštimo manje više svima. Ali kad prepustiš posjed, ne smiješ i prostor. Mi smo uradili obje stvari, kad na još to dodamo katastrofalne reakciju Božovića kod gola, sve se poklopilo. Ovaj poraz jeste pretežak, ali je poslije drugog primljenog gola potpuno nebitan pa i da je bilo 10 0. Spustice nas malo na zemlju i vjerovatno izazvati veću reakciju nego da je bilo 1 0. Ono što se najviše nadam jeste da će svi mogući biti zdravi i fizički spremni za Poljake, što je realno očekivati jer će svi tek proći pripreme sa svojim ekipama. Ponavljam, noćas nije bilo ni t od taktike, niti je ona odlučila. Noćas je čisti individualni kvalitet na svakoj poziciji pravagnuo. Ostaje žal, ali je realnost i objektivno gledano logičan sljed dogadjaja. Ostaju i dalje sve šanse otvorene, mora se ići utakmicu po utakmicu, pa đe se stigne. Nema drame, idemo dalje.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    A đe su sad oni te fališe Brnovića da je dobar...Treba objasnit ljudima, on jes možda dobar čoek i dobar fudbaler bio..Ali ne može svako trener da bude..Ne može...I ne hvalite ga prije ovoga što je repka napravila rezultat..Napravila je na SUVI KVALITET nekoliko igrača i na DOSTA SREĆE..Noćas NAM JE TREBAO trener.ALI...
    A ko to ima suvi kvalitet kod nas, sreće ti? Jovetić i Vučinić. Kao da smo Španija, koja može bez trenera i na suvi kvalitet da pobjeđuje.
    Ako misliš da stvarno 2 igrača mogu da dobijaju protivničke ekipe, onda...
    Last edited by johnny bravo; 07-06-13 at 21:50.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    Golman je i kod prvog gola kriv
    Golman nam je bio vrlo dobar
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Ajmo bit iskreni pa rec da smo svi odje odreda previse ocekivali od ove repke. Ja sam zamisljao da ce sve da ide nama u korist ali isto tako sam znao da ce kad tad morat doc jedno otreznjenje ali nisam zelio da to bude ovako. Ako iz ovoga ne nauce lekciju do kraja ima da nas pojedu svi redom.
    Nije istina da očekujemo previše! Ne očekujemo da budu svjetski šampioni, nego da uđu u baraž i odigraju bar prvi krug na svjetskom prvenstvu! Uostalom, to se vazda može očekivati od ovakve reprezentacije! Ka da Ukrajina ima idealni tim svijeta! Ada ako velite da je danas Ukrajina igrala dobro prećerujete! Danas bi nas i San Marino dobio 5-0 u drugom poluvremenu!
    Što neko reče, mene je malo zaboljela ona nemotivisanost u poslednjih pola sata! Ali i moćni Englezi su ovako izgledali protiv nas onomad!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ovo su postale standardne izmjene, ocu reci, da se izmejene uvjek rade u napadu. Pobjedjivali ili gubili on ide prvo sa Damjanovicem, pa Delibascem, pa ili Beciraj ili mozda neka sredina se ubaci. Proaljena taktika. No aj sad. Bice bolje valjda.

Samo jos jednom moram da bacim hejt na Volkova, od kad je pozvan za reprezentaciju govorim da je govedo, i jeste, zlo govedo dovijeka june.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Ao. Što ste teški?

Desio se taj raspad sistema u par minuta, što je i razumljivo nakon promašenih prilika, nesretno primljenog gola i frustracija koje su dovele do toga da utakmicu završimo sa 9 igrača i 4 primljena gola. Inače smo igrali bez glavnih igrača i standardnih prvotimaca. Puno je olakšavajućih okolnosti, zaista.

Ne vjerujem da ima iko ko vjeruje da je ovo realan skor i da su Ukrajinci bolji za klasu od nas. Grupa je među najtežim, svi kiksaju i kiksaće do kraja. Isto tako, niko nije očekivao da možemo da se prošetamo bez poraza do Brazila.

Treba da se skupimo, da proradi inat i tresnemo Englesku u sred Londona (a pokazali smo da to nije nemoguća misija).
    Ovo grupa je toliko ujednacena da se lako moze desiti da drugi ne ode u baraz. Ukrajina ima najbolji raspored do kraja. Tresnemo Poljsku i ne izgubimo od Engleda i danasnja tabela će biti i na kraju. Sad kuknjava kao da smo ocekivali sve pobjede do kraja. Jes rezultat uzasan ali bolje jednu izgubiti 4:0 neko cetiri sa 1:0. Pogledajmo koliko standardnih nije igralo, nelogicne izmjene, ali i to je fudbal. Nemam pojma kakva je bila statistika ali ruku u vatru bi stavio da smo skoro 70% mi diktirali igru. Pomalo ka muve bez glave ali ....

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ovo grupa je toliko ujednacena da se lako moze desiti da drugi ne ode u baraz. Ukrajina ima najbolji raspored do kraja. Tresnemo Poljsku i ne izgubimo od Engleda i danasnja tabela će biti i na kraju. Sad kuknjava kao da smo ocekivali sve pobjede do kraja. Jes rezultat uzasan ali bolje jednu izgubiti 4:0 neko cetiri sa 1:0. Pogledajmo koliko standardnih nije igralo, nelogicne izmjene, ali i to je fudbal. Nemam pojma kakva je bila statistika ali ruku u vatru bi stavio da smo skoro 70% mi diktirali igru. Pomalo ka muve bez glave ali ....
    Upravo tako!

Idemo dalje!
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Volio bih pobjedu više nego išta, ali objektivno mi se čini da bi mogao bit' jedan iks sjutra. Ipak smo mi relativno mali i imamo predobre rezultate, kad - tad će Marfijev zakon da uleti sa obje noge.
    Evo nam je uletio nocas. Nego mozda je i bolje nocas nego u nekom mecu na kraju kvalifikacija.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Treba da se skupimo, da proradi inat i tresnemo Englesku u sred Londona (a pokazali smo da to nije nemoguća misija).
    Kada smo to pokazali da možemo pobjediti Engleze ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Meni je fascinantno da Brni ni u jednom trenutku nije palo na pamet da pocetkom drugog ubaci nekog na sredinu(Boskovic,Krkotic) umjesto ocajnog Kasalice da se preuzme inicijativa i da se kasnije ubaci spic kad ih pritisnemo vec tip samo spiceve ubacuje koji se nijesu sa loptom sastavili jer nam Milorad Pekovic glumi Pirla.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Bošković je krilo, i to lijevo, eventualno AMC. Koliko znam, nikad desno nije igrao. Krkotić je zadnji vezni i ne kapiram šta bi se postiglo tom zamjenom (Kasalica-Krkotić), tj. ko bi igrao desno? Jednostavno smo desetkovani bili u svim linijama i kraj.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Meni je fascinantno da Brni ni u jednom trenutku nije palo na pamet da pocetkom drugog ubaci nekog na sredinu(Boskovic,Krkotic) umjesto ocajnog Kasalice da se preuzme inicijativa i da se kasnije ubaci spic kad ih pritisnemo vec tip samo spiceve ubacuje koji se nijesu sa loptom sastavili jer nam Milorad Pekovic glumi Pirla.
    e ovo ni mene nije jasno, gura 4 napadača, a sredine niđe nema, dok na klupi sjede bošković i krkotić????

istu je stvar napravio i protiv češke u baražu..

volkov i pavićević - dva bezmozgovića, pogotovo ovaj prvi.. ne znam ko mu put pokaza put naše reprezentacije..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brna ODLAZI!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ovako, vruce glave, nekoliko zakljucaka koji su veceras vise nego ocigledni:

1. Savic mnogo fali u odbrani. Kecojevic imao par teskih kikseva ali bilo je i gorih nocas.
    2. Jovetic mnogo fali u kreaciji napada. Otkako je izasao citava igra je pala u vodu.
    3. Drincic je jedini koji koliko toliko stabilizuje vezni red i povezuje igru. Vezni red veceras nije postojao (zadnjih pola sata i bukvalno).
    4. Kasalica i Volkov dobijaju previse povjerenja od selektora, maltene nicim zasluzena.
    5. Za Pekovica i Pavicevica pod hitno treba naci adekvatne zamjene. Pogotovo ovog drugog posto izgleda ne umije da zavrsi utakmicu na terenu.
    6. Brnovic koji pored 3 klasicna napadaca + Kasalica ubacuje Delibasica, a u veznom redu nema nikog. Mi smo utakmicu zavrsili sa formacijom 3-1-1-3. Vrh.

Jeste da nije nista gotovo, da je sve i dalje moguce, ali ovaj poraz veceras bas, bas boli. Mada mozda i nije lose da dodje kao otreznjenje. Vidjecemo oce li Brnovic izvuc kakve pouke iz vecerasnje utakmice.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Bošković je krilo, i to lijevo, eventualno AMC. Koliko znam, nikad desno nije igrao. Krkotić je zadnji vezni i ne kapiram šta bi se postiglo tom zamjenom (Kasalica-Krkotić), tj. ko bi igrao desno? Jednostavno smo desetkovani bili u svim linijama i kraj.
    bošković ima tehnike da progura loptu ka napadaču, da izdribla, da probije..

krkotić pokazao protiv engleza da može lijepo da iznese loptu..

a ovo noćas na sredini imali nijesmo i logičnije bi bile ove izmjene, nego gurat 4 špica, a iza njih najviše tehnike ima Baša..

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Skroz.

Važno je da bi vi napunili tu sredinu (ne znam samo kim - neprovjerenim Krkotićem?), a otvorili po bokovima auto-put za Konopljanku i Jarmolenka. Briljantno, moram priznati.
    a ovako smo ih razbili, sa posjedom ka barselona, samo je "falilo" malo špiceva da te šanse realizuju..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Jel pricamo mi o istom Boskovicu, koje krilo o cemu pricas ? tip je prespor za krilo i igra CMF i eventualno AMC jedini igrac koji je iole kreativan na sredini od ovih sto imamo,nama je ocajnicki bilo potrebno da neko poveze redove da neko doturi loptu Mirku i ostalima a ne da se bunari sa nase polovine koje nas je dovelo do tog da se svi ti silni spicevi nisu sa loptom sastavili zadnjih pola sata.

Thanks Thanks Given 
    1,683
    Thanks Thanks Received 
    1,252
    Thanked in
    833 Posts

Mi ljudi nemamo trenera, kakva je to neznalica, ne zna dvije prosto prosirene recenice sastavit.
    Mi da igramo protiv Brazila on bi rekao da smo favoriti, idemo na pobjedu, i nasadit 4 spica naprijed. Ali Deju on odgovara jer ih vodi za kikiriki, nece sad pare bacat na nekog TRENERA.
    A i realno, sa njim da odemo u Brazil ne bi gola dali jer osim 5 igraca ovo ostalo NE ZNA da igra.
    Pekovic igra u trecu njemacku to dovoljno govori, Kecojevic vezas, Kasalica, Volkov, Bozovic ahhahahahahah. Brni je bitno da ima tih srbijanaca u tim pa cemo za ostalo lako.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Preteska noc, ne znam sto bih rekao....

Cisto ovako do danas sam mislio da imamo kult reprezentacije, ali nazalost mi imamo kult dobrih rezultata, sramni zapad kad smo primili drugi go napusta trbine..

Vucinicu smrdoo....

Brnovicu cisto da ti kazem , da ti fudbal nije kad ne ides ili kad juris rezultat , da samoo spiceve ubacas i gomilas ih, postoji i ta sredina.....

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Ma, @kimipg, samo kažem da se u svakom slučaju nešto mora žrtvovati.

Ako se pojača sredina, mora se pojačati na uštrb krila, što nije preporučljivo kad protivnik igra najviše po krilima i ima igrače poput Konopljanke i Jarmolenka.

A posjeed smo imali, u jednom trenutku bilo je i 70% u našu korist, ako to što znači. A imali smo i šanse.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

isto ka barsa protiv bajerna iako je bilo 4-0 za bajern
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Page 1326 of 2251 FirstFirst ... 3268261226127613161322132313241325132613271328132913301336137614261826 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)