Ja ne mogu da zaboravim obve izmjene ljudi ovo je nelogicno totalno.
Samo nemojte da ko Srbi navijamo za Đokovića tipa: kad dobija ljubimo mu tabane, a kad gubi odričemo ga se.
Desilo se što se desilo, Brnović je opet grešaka imao u sastavu, samo što ovaj put nije imao sreće pa da mu to prođe nekažnjeno.
Prvo poluvrijeme brutalno dobro odrađeno, ali drugo je tuga.
Izgleda opet moramo preko crnih Engleza da vadimo vizu za sambu![]()
Last edited by Rakun; 07-06-13 at 21:38.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Uzas jer obicno drugo poluvrijeme meljemo. Savić nam znaci previse u odbrani, a Volkov samo neka je zdravo. Pehovi prije nego pocela utakmica nastavljena povredom i Jovetića, propustene sanse se osvete, cudne zamjene slaba sredina terena.... ali idemo dalje tek sad pocinju prave kvalifikacije i nema mjesta za greske.
Peković jedini igrač na sredini skoro čitavo drugo poluvrijeme a uzgred veze nema.
Brnović je najveći krivac za poraz, nego ima još da se igra pa se može nekako provuć![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
I ne mogu da vjerujem da neko krivi golmana,sto je on kriv,osim mozda kod treceg gola???
Ukrajina nam je odrzala lekciju fudbala, igraci su po meni odigrali sasvim solidnu utakmicu do samog kraja kada su primili 2 gola zbog totalne nezainteresovanosti i to je mene kao navijaca te reprezentacije pogodilo..
Za sve ostalo kriv je trener koji se pokazao kao 0 takticar, pogotovo na poluvremenu gdje je skroz drugaciji ritam igre trebalo uspostavit sa igracem vise
A vidi navijace kako izlaze sa zapadne tribine, tacno kad vidim onako neko da ode dodje mi da ga pljunem
Filip III je bio nesretan za Crnu Goru veceras, pu nikad ne dolazio on i delegacija, gdje su bili kad se igraju 'manji' mecevi?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ao. Što ste teški?
Desio se taj raspad sistema u par minuta, što je i razumljivo nakon promašenih prilika, nesretno primljenog gola i frustracija koje su dovele do toga da utakmicu završimo sa 9 igrača i 4 primljena gola. Inače smo igrali bez glavnih igrača i standardnih prvotimaca. Puno je olakšavajućih okolnosti, zaista.
Ne vjerujem da ima iko ko vjeruje da je ovo realan skor i da su Ukrajinci bolji za klasu od nas. Grupa je među najtežim, svi kiksaju i kiksaće do kraja. Isto tako, niko nije očekivao da možemo da se prošetamo bez poraza do Brazila.
Treba da se skupimo, da proradi inat i tresnemo Englesku u sred Londona (a pokazali smo da to nije nemoguća misija).
EDIT: I ne znam čemu sad mudrovanje, što Brnović nije ovo, što nije ono? Kad se rezultat juri i kad imaš igrača više, zna se šta se radi, ubacuje se napadač/ofanzivni igrač! Osim toga, pogledajte koga smo to imali na klupi, pa onda pričajte.
EDIT2: Nervirate me.
Last edited by johnny bravo; 07-06-13 at 21:58.
In vino veritas
Ajde bez kuknjave
Tabela:
1.Crna Gora – 14
2. Engleska – 12
3. Ukrajina – 11
4. Poljska – 9
5. Moldavija – 5
6. San Marino – 0
ista sansa ali kasnije, da smo dali go vjerovatno bi se transformisali u defanzivniju varijantu, kazem prvi smo imali sansu, ja sam vec vidio loptu u go... nekad nece, sto cemo.
brnovic je klasicno upao u klopku igraca vise, mi drugo poluvrijeme nismo poceli jaci za igraca nego slabiji za jovetica i tome je trebalo prilagodit igru.
067-572270
Hari Krisna , ta tabela nece dugo takva bit, jer Ukraina za 4 dana igra sa San Marinom, i to joj je tek prva utakm s njima.
Ukrajna jeste bila bolja za KLASU od nas. Igrali su kao što smo mi onda protiv Engleza i (meni) nije toliki problem što su izgubili, problem mi je što su sramno izgubili. Tim koji izgubi sa 4:0 je diletantski tim što naša reprezentacija NIJE ni u kom slučaju. Kako su ovo dozvolili nije mi jasno
Last edited by Rakun; 07-06-13 at 21:48.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ajmo bit iskreni pa rec da smo svi odje odreda previse ocekivali od ove repke. Ja sam zamisljao da ce sve da ide nama u korist ali isto tako sam znao da ce kad tad morat doc jedno otreznjenje ali nisam zelio da to bude ovako. Ako iz ovoga ne nauce lekciju do kraja ima da nas pojedu svi redom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks