VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Steta..... Trazim godinama snimke u kompletu sa prvog paljenja badnjaka na CT ispred Muzeja.. Snimci kamiona vojske do Biljarde, i dzipova Arkanovih vojnika ispred manastira, Amfilohije gdje gusla, i sa druge strane paljenje badnjaka Brkovici i co... Kratkih djelova ima ali ne kompletno..
Ako neko ima bilo bi mi drago da dobijem radi mojih..
Hvala Lepo
Last edited by Mstislav; 09-04-13 at 15:14.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Alo bre , pa i opozicija i pozicija je zamrljana 90-im do zla boga tako da ti to nije nikakav argument.
Ako cemo pravo tada su ovi sto danas slave opoziciju velicali Mila i bili njegovi najvatreniji navijaci
Mislim naravno na pojedince , ima takvih slucajeva i na drugoj strani![]()
E u***** ti se u ovakvu opoziciju i ovakvog im lidera , pa tacno treba ovi da vladaju jos 30 godina i jos tako dok je ovakvih dupeglavaca ..
I sta sad covjek da radi nakon ovakve izjave i sta bre treba lekic 'nezavisni' kandidat da radi sad ?
E moj Danilovicu ..
Da te vidim ne znam sta bih ti rekao , obrukaste svi vi odreda kandidata Lekica a kud bas on u vama vidje podrsku mada mi je i on sad nekako kompromitovan ..
Off-topic pitanje: sa kim DPS drži lokalnu vlast u Podgorici, uz pomoć kojih/čijih odbornika?
Губернић (народна странка ваљда) однедавно познат као човјек коме је стан тек тако пао у руке, и још један који је био у новој заборавих му име.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
"Zapad ga je pozitivno ocjenio" je volio to neko ili ne najbolji argument koji nešto može dobiti u današnjem svijetu.
Osim toga jedinu krađu koju sam ja čuo se predstavlja dovođenje ljudi iz inostranstva da glasaju(neko mi pomenu nenormalnu cifru od 11.000 )
Interesantno je kako vam je to problem, a nije vam problem što se za PREFSJEDNIKA kandiduje čovjek koji je prije godinu dana došao iz Italije (gdje je proveo pola života)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ko je to rekao?
ja se ne sjecam da sam to nedje procitao mada moguce da i je promaklo. ja jedino sto sam citao je to da je nekima ovdje kao i meni Lekic nikakav kandidat i da nece nista novo donjeti dokle su mu iza ledja Mandic i ostala druzina i dokl eon izbjegava da odgovori na neka pitanja.
moraces priznati da imam pravo da mislim tako a i sam kandidat me nicim nije uvjerio da promjenim misljenje. cak naprotiv poslije izbora samo neki dogadjaji su me jos vise uvjerili da je moje nedavanje glasa bila ispravna odluka.
a ti kazi ako si dje procitao ovdje da je bilo ko etiketiran kao neprijatelj crne gore ko je glasao za Lekica, ja sam mozda previdio to.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Last edited by Rakun; 09-04-13 at 16:45.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Samo gradjanska opcija gdje smo svi jednaki kao gradjani sa pravima ii OBAVEZAMA moze da uspije u CG.. Svako flertovanje sa g. Mandicem i slicnima ne moze uspjeti protiv DPS-a.. Kome to nije jasno, taj nek se inati i nek bije 23 godine glavom o zid, zalud. CG politicka scena zavisi od nas apstinenata i to je to. Dok se takva partija ne definise, bez interesnih kalkulacija, "gospostine" lazi-tipa, i paravani ne mogu proci..
Hvala Lepo
Eto,a ja bih se zakleo da je ono Danilovic rekao...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks