Originally Posted by
Superhik
Evo da ti ja opet iskomentarišem. Referendum je, kao uostalom i svi izbori, bio nedemokratski. Nemoj mi samo davati argumente, zapad je dao pozitivne ocjene. Zapad je pozitivno ocjenjivao i Miloševića, i raznorazne diktatore koji su radili u njihovom interesu. Obije strane su igrale po principu ko koga za.ebe. Lično znam,kao uostalom i svako, za bezbroj zloupotreba koje ga čine nedemokratskim. Kad je tako, svaka šuša ima neko pravo da ga osporava. Uz to kad znaju DPS glasačko tijelo, koje bi pod slatkorječivošću harizmatičnog vođe, strahu i pritisku, ne samo glasalo sve što se traži od njih, nego i ratovalo po potrebi, onda opet svaka šuša može da gaji snove da istim sredstvima upravlja sa takvim poslušnicima. Jednostavno je svijest većine takva, zombiji. A sve se radi da i ostane takva. I onda se ne čudi ničemu
demokratija je 10% prednosti na jednu stranu u samome startu ??
a totalno si promasio temu prijatelju, ja sam pitao hoce li neko iskomentarisati rijeci velikog gurua koji opet pominje referendum i opet se vrace na isti a vi ste ovdje govorili da je to retorika DPS a koja vodi samo podjelama.
ja sa samo rekao da se vidi ko stvara te podjele i zasto nikada necemo skinuti DPS sa vlasti. dokle god je opozicija takva , i stvara podjele ovi ce vladati. a Lekic je obican pijun u raljama Mandica i Danilovica i zato je i izgubio.
a tebe izgleda jos bole rezultati referenduma
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks