View Poll Results: Ovako sam glasao/glasala:

Voters
219. You may not vote on this poll
  • VUJANOVIĆ

37 16.89%
  • LEKIĆ

156 71.23%
  • biće nevažeći listić

26 11.87%
Page 21 of 43 FirstFirst ... 1117181920212223242531 ... LastLast
Results 501 to 525 of 1070

Thread: ovako sam glasao/glasala

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Ti onda odvoji te opstine i proglasi pravoslavnu uniju, jer dok su to opstine u CG oni imaju jednako pravo kao i ti. Podjele na cetnike i na partizane ti nije stvorio Suljo.
    Vidis recimo ja bi se slozio sa tobom da manjine kod nas ucjenjujuci DPS ne traze prava koja im generalno ne pripadaju. Dok je god ovakvih predstavnika sprske opcije koja nece da odustane od toga da je ovo Srbija i da Crna Gora nikad nije postojala, takve stvari ce se desavati i pravoslavni narod se ujediniti nece nego ce nam muslimani iz rozaja krojit vlast jer su slozni a za racun nekih svojih piljarsko-vjerskih interesa.
    I umjesto da traze neki napredak ili ulaganja u rozaje oni ce trazit da nam se iznad orla na zastavi zvekne polumjesec.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Ajde evo da ti ucinim posto mozda bas trebas prosvjetljenje hehe

Ovako , jesmo li svjedoci da posle svakih izbora opozicija kuka da je pokradena iako oni sami odlucuju o tome da izadju na njih i samim tim daju legitimitet ?
    Jesmo.Svaki izbori ista prica sa pobjedom dps-a i opozicijom sa nekim 'prijetnjama'.

Zasto su mazohisti i izlaze na izbore ako unaprijed znaju da su 'pokradeni' a ne pozovu recimo na opsti bojkot tako da ne izadje ovih 150 000 sto su glasali Lekica uopste i onda imamo ogroman broj apstinenata i samo oko 25% gradjana Crne Gore koji su izasli na izbore sto te izbore cini NELEGITIMNIM .
    Ovako sviraju praznu slamu , sjutra se potvrdjuje rezultat i to je to.
    Bas nista nisi objasnio,ovo sam i ja znao.Snp ce biti uzdrzan a kad se bude napustao parlament ostace manjine i oni zato bojkota nikad nece biti

Poslato sa Samsung S3
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

hahah evo an prebrojavanje glasova u Rozaje, Lekic dobiuo manje glasova.. hhahhah
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jedno zanimljivo pitanje mi pada na pamet.
    zasto diplomu od karijere i profesora Lekica nije podrzao zapad?
    ni jednim gestom, ni jednom recenicom nije data podrska Lekicu, da hoce zapad Mila da smjeni ovo im je bila idealna prilika.
    da nije mozda Mandic i Danilovic razlog, sto vi mislite?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

razlog je to sto se Milo toboze zalaze za ulazak u NATO i EU a takodje i zato sto ce Milo da uradi sve sto mu zapad kaze..takav predsjednik njima odgovara...ne odgovara njemu covjek koji se zalaze za referendum po pitanju ulaska u NATO niti covjek koji misli svojom glavom ....
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    razlog je to sto se Milo toboze zalaze za ulazak u NATO i EU a takodje i zato sto ce Milo da uradi sve sto mu zapad kaze..takav predsjednik njima odgovara...ne odgovara njemu covjek koji se zalaze za referendum po pitanju ulaska u NATO niti covjek koji misli svojom glavom ....
    hoces da kazes da se ovaj ne zalaze za to, on bi isao kontra zapada?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da ce ovaj vise osluskivati volju gradjana, a volja gradjana ide protiv ulaska u NATO i donosenja nekih odluka kao npr. odluka za ovaj porez od jedan euro koja nam je nametnuta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno je vec izlazila ova imitacija, al' evo opet jer je odlicna:

Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Sve dok zapad ne odluci i dok ne kaze "ej lopovi,kradete taj narod,vrijeme je vise da idete" vlast se nece mijenjati,tako da,sve ovo su gluposti,kako zapad naredi tako ce i biti

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Sve dok zapad ne odluci i dok ne kaze "ej lopovi,kradete taj narod,vrijeme je vise da idete" vlast se nece mijenjati,tako da,sve ovo su gluposti,kako zapad naredi tako ce i biti
    upravo tako, a mora da ima razlog sto sad nisu podrzali Lekica. moje misljenje je okruzenje oko njega, da je bio pravi nezavisni kandidat sada bi on bio predsjednik

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Milo je vracen zbog Nato,zbog necega je i Fico ostavljen,a to ce dani pokazati.Dok je bio Luksic podrska nato paktu je pala na 30% i odma je isao kod Vestervela na razgovore i evo ga sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne pisite humoreske jer zapad briga ko će biti nas preśednik taman ka za lanjski snijeg. Koga narod izabere taj će biti ili bas mislite kako je zapadu bio prihvatljiviji Tomo od izvoznog Pivljanina.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ne pisite humoreske jer zapad briga ko će biti nas preśednik taman ka za lanjski snijeg. Koga narod izabere taj će biti ili bas mislite kako je zapadu bio prihvatljiviji Tomo od izvoznog Pivljanina.
    Briga ih je itekako

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

zar je realno da si ovo napisao,pa ti onda ne pratis nista.Pa briga ih je naravno ,strateski masu vazna nasa teritorija.Sto mislis zasto je zapad makao Tadica?Cestitao je Tomi izbore posle 30 min od zatvaranja!
    Evo medo najavi bojkot i proteste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Ja mislim da su ovi iz DPS-a ustvari Ljudi Gušteri! Na zapadu su isto Ljudi Gušteri i onda oni podržavaju DPS
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa , kad vidimo Dacica da licno pregovara o Kosovu stvarno se zapitam bira li narod sam ili neko zaokruzuje te listice umjesto njih .... naravno, zapad je strateski zavrsio posa 1999. sad je na nama ko ce nam bit babo ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    zar je realno da si ovo napisao,pa ti onda ne pratis nista.Pa briga ih je naravno ,strateski masu vazna nasa teritorija.Sto mislis zasto je zapad makao Tadica?Cestitao je Tomi izbore posle 30 min od zatvaranja!
    Evo medo najavi bojkot i proteste
    Jes, jes bas zapad ne moze zaspati od brige ko će kod nas sta biti i mi smo pupak svijeta pa ne mogu bez nas. Vjerovatno bi ti tesko palo da napises zasto smo im tako strateski vazni ako ne mislis da će nam uzeti izvore nafte ili koristiti ogromna teritorijalna prostranstva blizu strateski vaznih neprijatelja.
    To smo samo mi umislili kako smo strasno vazni pa svako jutro Obama zove Putina i preśednika Kine da vide sta je kod nas i usaglase svjetske tokove. Zbilja je zapad mislio ili znao da će Tomo biti kooperativniji i sva njegova proslost bila ispred Tadića pa ga podrzali ili im se Tadić izbrektao. Manimo se bajki jer da nas narod izabere i avetnoga Meda oni će cestitai i reci eto vam ga tamo.

Thanks Thanks Given 
    9,161
    Thanks Thanks Received 
    3,995
    Thanked in
    2,398 Posts

Bitni smo mi kako ne,ali BILI nekad,sad smo ...bolje da se ne izrazavam neprikladno .
    ...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo sada neki momak postavi pitanje Medu na fb.
    jel istina da pristalice Lekica, kada je on izjavio da je pobjednik, pjevale i skandirale :idemo na ROZAJE.
    sta bi to trebalo da znaci?

bas e zanima odgovor Medojevic mada mislim da ga nece dati, i jel jos neko cuo to.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Pa mozda jer im je u cilju da prikljuce sve ove mediteranske zemlje u Nato a ne da potpanu pod Rusiju,imaju jos jedan izlaz na more.Tadic nikad nije htio da prica sa Kosovom,a vidis da Dacic mora i eto ti na.Ne kazem ja sad da je Obama i svi zaduzeni ali ima sigurno po koji covjek u administraciji koji dobije instrukcije jedanput i vodi racuna o tome,pa ne bi zaludu svi ljudi pricali o tome,to sto vi mislite da zapad ne odlucuje samo ste naivni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako se ono kaze...u svakom zitu ima kukolja ...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Jes, jes bas zapad ne moze zaspati od brige ko će kod nas sta biti i mi smo pupak svijeta pa ne mogu bez nas. Vjerovatno bi ti tesko palo da napises zasto smo im tako strateski vazni ako ne mislis da će nam uzeti izvore nafte ili koristiti ogromna teritorijalna prostranstva blizu strateski vaznih neprijatelja.
    To smo samo mi umislili kako smo strasno vazni pa svako jutro Obama zove Putina i preśednika Kine da vide sta je kod nas i usaglase svjetske tokove. Zbilja je zapad mislio ili znao da će Tomo biti kooperativniji i sva njegova proslost bila ispred Tadića pa ga podrzali ili im se Tadić izbrektao. Manimo se bajki jer da nas narod izabere i avetnoga Meda oni će cestitai i reci eto vam ga tamo.
    Pa ono jeste poraz naroda ovo što Fijip pokušava da proglasi pobjedu na izborima i jedini način da se to spriječi su ulična okupljanja ljudi !!! Može DIK ( čitaj"****" ) da objavi što oće ali mirni protesti bi mogli bačit velku sjenku na izbor predsjednika ( koji je sve samo ne volja naroda ) nego ključ svega ( makar kad se radi o institucionalnom djelovanju ) je u rukama SDP i čisto sumnjam da će oni ići na nove izbore ali ajde da sačekamo malo
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

izvini night oces li da kazes da je izbor lekica volja naroda? Trecina naroda nije izasla na izbore jer su kandidati obicna dva pipuna.
    Trebaju oni da izadju i da isceraju i jedne i druge govnjenom metlom i da postave za pocetak nekog ko nema nikakvog dodira sa opozicijom ni pozicijom, pa makar i stranca nekog da platimo da nas dovede u red kad mi sami ne umijemo.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Nisam glasao,ali sam iskreno zelio fijipov poraz...do trenutka dok ne izanalizirah slavljenicke fizionomije,pjesme,vokabular,zastave.
    Tada sam po ko zna koji put ponovo shvatio da nikad ne mogu bit srecan ako je i Vojvoda Mandic srecan.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam htio da kazem , da sam Srbin da bih Dacica razapeo na sred Terazija , a ne GLASAO mogucnost da on pregovara za nesto za sto snosi licnu odgovornost.
    Naravno , imamo i mi nasega pregovaraca , kojega glasamo svakako mi sami , pa sa Rozajem ili bez njega ....
    Last edited by blokteatar; 09-04-13 at 11:42.

Page 21 of 43 FirstFirst ... 1117181920212223242531 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)