VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Vidis recimo ja bi se slozio sa tobom da manjine kod nas ucjenjujuci DPS ne traze prava koja im generalno ne pripadaju. Dok je god ovakvih predstavnika sprske opcije koja nece da odustane od toga da je ovo Srbija i da Crna Gora nikad nije postojala, takve stvari ce se desavati i pravoslavni narod se ujediniti nece nego ce nam muslimani iz rozaja krojit vlast jer su slozni a za racun nekih svojih piljarsko-vjerskih interesa.
I umjesto da traze neki napredak ili ulaganja u rozaje oni ce trazit da nam se iznad orla na zastavi zvekne polumjesec.
hahah evo an prebrojavanje glasova u Rozaje, Lekic dobiuo manje glasova.. hhahhah
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
jedno zanimljivo pitanje mi pada na pamet.
zasto diplomu od karijere i profesora Lekica nije podrzao zapad?
ni jednim gestom, ni jednom recenicom nije data podrska Lekicu, da hoce zapad Mila da smjeni ovo im je bila idealna prilika.
da nije mozda Mandic i Danilovic razlog, sto vi mislite?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
razlog je to sto se Milo toboze zalaze za ulazak u NATO i EU a takodje i zato sto ce Milo da uradi sve sto mu zapad kaze..takav predsjednik njima odgovara...ne odgovara njemu covjek koji se zalaze za referendum po pitanju ulaska u NATO niti covjek koji misli svojom glavom ....
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
mislim da ce ovaj vise osluskivati volju gradjana, a volja gradjana ide protiv ulaska u NATO i donosenja nekih odluka kao npr. odluka za ovaj porez od jedan euro koja nam je nametnuta
Vjerovatno je vec izlazila ova imitacija, al' evo opet jer je odlicna:
Release Yourself
Sve dok zapad ne odluci i dok ne kaze "ej lopovi,kradete taj narod,vrijeme je vise da idete" vlast se nece mijenjati,tako da,sve ovo su gluposti,kako zapad naredi tako ce i biti
Milo je vracen zbog Nato,zbog necega je i Fico ostavljen,a to ce dani pokazati.Dok je bio Luksic podrska nato paktu je pala na 30% i odma je isao kod Vestervela na razgovore i evo ga sad
Ne pisite humoreske jer zapad briga ko će biti nas preśednik taman ka za lanjski snijeg. Koga narod izabere taj će biti ili bas mislite kako je zapadu bio prihvatljiviji Tomo od izvoznog Pivljanina.
Pa , kad vidimo Dacica da licno pregovara o Kosovu stvarno se zapitam bira li narod sam ili neko zaokruzuje te listice umjesto njih.... naravno, zapad je strateski zavrsio posa 1999. sad je na nama ko ce nam bit babo ....
Jes, jes bas zapad ne moze zaspati od brige ko će kod nas sta biti i mi smo pupak svijeta pa ne mogu bez nas. Vjerovatno bi ti tesko palo da napises zasto smo im tako strateski vazni ako ne mislis da će nam uzeti izvore nafte ili koristiti ogromna teritorijalna prostranstva blizu strateski vaznih neprijatelja.
To smo samo mi umislili kako smo strasno vazni pa svako jutro Obama zove Putina i preśednika Kine da vide sta je kod nas i usaglase svjetske tokove. Zbilja je zapad mislio ili znao da će Tomo biti kooperativniji i sva njegova proslost bila ispred Tadića pa ga podrzali ili im se Tadić izbrektao. Manimo se bajki jer da nas narod izabere i avetnoga Meda oni će cestitai i reci eto vam ga tamo.
Bitni smo mi kako ne,ali BILI nekad,sad smo ...bolje da se ne izrazavam neprikladno .
...
evo sada neki momak postavi pitanje Medu na fb.
jel istina da pristalice Lekica, kada je on izjavio da je pobjednik, pjevale i skandirale :idemo na ROZAJE.
sta bi to trebalo da znaci?
bas e zanima odgovor Medojevic mada mislim da ga nece dati, i jel jos neko cuo to.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa mozda jer im je u cilju da prikljuce sve ove mediteranske zemlje u Nato a ne da potpanu pod Rusiju,imaju jos jedan izlaz na more.Tadic nikad nije htio da prica sa Kosovom,a vidis da Dacic mora i eto ti na.Ne kazem ja sad da je Obama i svi zaduzeni ali ima sigurno po koji covjek u administraciji koji dobije instrukcije jedanput i vodi racuna o tome,pa ne bi zaludu svi ljudi pricali o tome,to sto vi mislite da zapad ne odlucuje samo ste naivni
kako se ono kaze...u svakom zitu ima kukolja ...
Pa ono jeste poraz naroda ovo što Fijip pokušava da proglasi pobjedu na izborima i jedini način da se to spriječi su ulična okupljanja ljudi !!! Može DIK ( čitaj"****" ) da objavi što oće ali mirni protesti bi mogli bačit velku sjenku na izbor predsjednika ( koji je sve samo ne volja naroda ) nego ključ svega ( makar kad se radi o institucionalnom djelovanju ) je u rukama SDP i čisto sumnjam da će oni ići na nove izbore ali ajde da sačekamo malo![]()
deuscroix
izvini night oces li da kazes da je izbor lekica volja naroda? Trecina naroda nije izasla na izbore jer su kandidati obicna dva pipuna.
Trebaju oni da izadju i da isceraju i jedne i druge govnjenom metlom i da postave za pocetak nekog ko nema nikakvog dodira sa opozicijom ni pozicijom, pa makar i stranca nekog da platimo da nas dovede u red kad mi sami ne umijemo.
Nisam glasao,ali sam iskreno zelio fijipov poraz...do trenutka dok ne izanalizirah slavljenicke fizionomije,pjesme,vokabular,zastave.
Tada sam po ko zna koji put ponovo shvatio da nikad ne mogu bit srecan ako je i Vojvoda Mandic srecan.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ja sam htio da kazem , da sam Srbin da bih Dacica razapeo na sred Terazija , a ne GLASAO mogucnost da on pregovara za nesto za sto snosi licnu odgovornost.
Naravno , imamo i mi nasega pregovaraca , kojega glasamo svakako mi sami , pa sa Rozajem ili bez njega ....
Last edited by blokteatar; 09-04-13 at 11:42.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks