Page 99 of 119 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by Djed_Djuro View Post
    Sa fb Slavena Radunovica:

"Juče je bila drama u DF-u. Prvo se pojavio jedan diler, bivši policajac, koji je tražio da mu se obezbijedi da ne bude gonjen, a da će on sve da ispriča i sve L.K. da donese. Onda ga je zvao drugi, koji ga je čekao u "Mantri" da se nadju s vezom iz DPS-a, ali ovaj mu je rekao" " Dosta je bilo, ja ne mogu više... Dodji i ti ovamo, ja sam u DF-u." Nakon početnog šoka, kolega je razmislio, pa se i on pojavio. OEBS se uključio, ovo više niko ne može da prikrije, a ni da zaustavi..."

vijest: http://in4s.net/index.php/politika/s...0-linih-karata
    Zašto se kupuju lične karte? Razumijem motive kupovine glasa, ali šta postiže onaj koji ima moju l.k.?

A ove što su se prodali fino pred sudiju za primanje mita. Sve. I javno imena u novine.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Bojim se da opozicija ne napravi frku nocas

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

e pa opozicija nikad nije imala vise razloga za nepriznavanje rezultata izbora no sad. Ovo je bruka i sramota
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Bojim se da opozicija ne napravi frku nocas
    A ja bi baš volio da se napravi frka! Toliko godina svi za ovo znamo i sad sa najjačim dokazom koji može postojat sve da prodje regularno...
    Toliko o tome kako dps biraju gradjani.. Koliko li je jos policajaca koji su ovoliko licnih otkupili..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

na osnovu kojeg zakona je prodaja licne karte krivicno djelo.zna li ko?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

a nisu ni PDV platili..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    na osnovu kojeg zakona je prodaja licne karte krivicno djelo.zna li ko?
    Ovo je jedino što sam mogao da nađem:

Zakon o ličnoj karti
    Član 30
    Novčanom kaznom od dvostrukog do petostrukog iznosa najniže cijene rada u Crnoj Gori kazniće se za prekršaj građanin, ako:
    1) svoju ličnu kartu da na upotrebu drugom licu ili upotrijebi tuđu ličnu kartu kao svoju
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

mislim da su promijenili izborni zakon i da je ovo krivično djelo...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

znaci ima da se napuni malo i budzet. Jako dobro za ekonomiju
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    4,450
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

Prodaja licnih karata potpada pod djela mita i korupcije, ta je kampanja pocela prije nekoliko nedelja.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

A treba im puno ime i prezime zajedno sa slikom izbacit po novina. No kad se prodaju za 50e neamju ni srama....
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    101 Posts

Nista mi nije jasno?!? Pa sta ako neko ima moju licnu kartu, tj. ako sam je prodao recimo. Ja svakako mogu opet da glasam sa pasosem i vozackom, zar ne?

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Koju skolu treba zavrsiti da bi postao ovlasteni diler licnih karata?

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Zar mislis da su ovi sto su prodali lk (sebe) za 50e izvadili pasos i dali isto toliko za njega.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by emiretf View Post
    Nista mi nije jasno?!? Pa sta ako neko ima moju licnu kartu, tj. ako sam je prodao recimo. Ja svakako mogu opet da glasam sa pasosem i vozackom, zar ne?
    Nijesu in oni vise ludi nego provjeravaju imas li iz licnu I pasos

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Sa pasošem da, sa vozačkom ne.

Inače, nisam siguran koliko ova priča stoji, s obzirom da niko liše in4s nije prenio ove informacije. Naprotiv, svi mediji prenose da nema neregularnosti i prigovora.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Naprotiv, svi mediji prenose da nema neregularnosti i prigovora.
    Nema kršenja regularnosti u samom postupku glasanja. U toku je izborna šutnja, pa bi objavljivanje ovakvih informacija bilo kršenje iste.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Sa pasošem da, sa vozačkom ne.

Inače, nisam siguran koliko ova priča stoji, s obzirom da niko liše in4s nije prenio ove informacije. Naprotiv, svi mediji prenose da nema neregularnosti i prigovora.
    Prenijeli su vijesti isto

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Evo, vidjećemo.
    OEBS ima obavezu da objavi preliminarni izvještaj (uključujući i prijave koje su dobili) i zaključke do sjutra.
    Last edited by johnny bravo; 07-04-13 at 13:51.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

jel ova izlaznost u Rožaje i Plav vazda ovako mala ujutru bila? Rožaje 8 i nešto, a Plav 10% u 12h
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    7 Posts

Svaki put bude isto, a svaki put se ja necemu drugom nadam.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Sa vozačkom ne možeš glasat a ko ima pasoš tome sigurno neće kupit ličnu kartu niti ko cima te ljude
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi gradovi gdje su vecina ili dobar dio Albanci i Muslimani, izlaznost je katastrofa, pogotovu Ulcinj, tu je do 14h oko 10%, Bar, Bijelo Polje, Plav i Rozaje (bilo oko 8% sad je 19%, sto znaci da su ih pritegle vjerske vodje da iskoce, pa su za 2h +10%) isto losi.

Dakle, Albanci bojkotuju, Muslimani se lome, sve zavisi koliko DPS uspije da istrguje sa vjerskim vodjama jer su oni glavni u agitovanju za DPS i BS.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Intervju Lekića iz 1993-e godine sa Cetinja uoči proglašenja Prijestonice, dat Melaniji Bulatović:

Obratite paznju od 2:00" do 3:05" u ovom snimku što je rekao. Naravno, odslušajte cio intervju, Žarko Laušević recituje "Kare Šabanove"
    Ovo ako nekom nije bilo jasno na koje sam izjave mislio i da ih nije mijenjao već 20-ak godina.

Quote Originally Posted by New_user View Post
    Juče smo na državnoj televiziji imali priliku vidjeti sučeljavanje dva čovjeka od kojih će sigurno jedan sjutra biti budući predsjednik Crne Gore bez obzira na ukupan broj izašlih birača. Prvi je gospodin Vujanović, dosadašnji dupli predsjednik Crne Gore, bivši premijer, bivši ministar policije, bivši ministar pravde i advokat. Drugi je gospodin Lekić, bivši ambasador SFRJ i SRJ, bivši ministar inostranih poslova CG i prije ulaska u politiku i nakon izlaska iz nje bio je profesor u CG, sada profesor u Italiji.
    Smatram da je Lekić sinoć jezikom diplomate izbjegao direktan odgovor na par pitanja, mada je njegov stav jasan i nepromijenjen po svim tim pitanjima pogotovo ako se prelistaju njegove izjave od devedesetih do danas. On shvata da se Crna Gora nalazi u jednoj paradoksalnoj situaciji po pitanju dolaska demokratije. Ima nas 650 hiljada, drugih gradjana i birača osim ovih nemamo. Naime, situacija je takva da demokratiju u CG izgleda moraju u velikoj mjeri da donesu glasači koji su 1997-e godine ostali uz gospodina Miloševića. Djukanović je tih godina bio neko ko se okrenuo od te politike i povukao sa sobom onaj masovni dio Crne Gore koja uvijek stoji uz vlast ali i onaj ključni dio ljudi koji su u tom zaokretu vidjeli šansu za promjenama i nezavisnom Crnom Gorom. Ko bi rekao te 1997-e godine da će nam nezavisnost donijeti ljudi koji su samo neku godinu ili mjesec ranije ratovali u Dubrovniku, mrzjeli šah zbog šahovnice, podržavali Karadžića i Mladića, šutali ili odabravali Srebrenicu, Štrpce, Morinj i deportaciju nepravoslavnog življa iz CG u RS. Da, tačno je da je najveći broj onih koji su 2006-e donijeli nezavisnost, početkom devedesetih podržavao jednu monstruoznu politiku ali je isto tačno da kad je to trebalo, preko noći su se umili, naučili drugu pjesmu, postali crnogorci i nastavili da slijede vlast (cijelo vrijeme samo to i rade). Medjutim od te i takve mase, bitniji je onaj tas na vagi, tj brojčano manji broj ljudi koji su i početkom devedesetih godina željeli da se distanciraju od ludila koje je bilo u prvom planu, željeli su da CG vrati svoju državotvornost i da se uspostavi vladavina prava i demokratije. U sredjenim zemljama takve ljude zovu elita i njihovo mišljenje se uvažava, služi kao smjernica ostalima koji možda uvijek i ne vide šumu od stabla. Nezavisnost je došla, na redu je demokratija. E pa interesantna stvar je što se taj mali dio gradjana ovoga puta distancirao od gospodina Vujanovića, naime dijelom su javno podržali gospodina Lekića ili, s obzirom da je jedan dio već dugo u svezi sa vladajućom strukturom, zadržali su neutralnost iz egzistencijalnih razloga ali opet sa izjavama koje aludiraju na podršku Lekićevom putu. Dakle jasna je situacija da najveći dio one mase koja je donijela nezavisnost Crnoj Gori nije ujedno sposobna da donese i demokratiju. Ostaje na raspolaganju ona druga glasačka masa ljudi, takvi su kakvi su, nisu ništa bolji a ni gori od ove prve mase. Upravo zbog takvog sastava našeg biračkog tijela, znam zašto Lekić nije mogao biti krajnje otvoren prema pojedinim pitanjima ali je dovoljno jasno rekao da je on tu neko ko treba da donese demokratiju u Crnu Goru, neko ko će zaustaviti pojavu koja se danas zove "afera snimak" i potrudiće se da svaku narednu volju gradjana izraženu kroz neke buduće izbore i referendum niko ne može osporavati, pa ma kakav rezultat bio. To je prva stepenica u stvaranju demokratskog društva. Uostalom, nije li se i gospodin Djukanović služio tom korisnom nejasnoćom dok se vraćala puna državotvornost Crnoj Gori.
    Prema tome, domet politike koju zastupa gospodin Vujanović smo odavno spoznali, red je da vidimo jesmo li dovoljno snažni da napravimo i taj drugi korak naprijed ka stvaranju normalnog društva. Svakako znam da smo sposobni, pa zašto onda da čekamo neku drugu, idealnu priliku kad godine neumitno prolaze i već ih je 7 prošlo tapkajući u mjestu.
    Last edited by New_user; 07-04-13 at 15:14.
    Čemu ovo služi, a osim toga i ne radi!!!

Page 99 of 119 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)