Page 97 of 119 FirstFirst ... 478793949596979899100101107 ... LastLast
Results 2,401 to 2,425 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Meni je presmiješno koliko je Filip potpuno unikatan po nekim debilnim manirima:

- stalno se poštapa sa "pfffff" i "pśśśśś" uz karakteristično treperenje usana slično konju
    - stalno čačka dugme na manžetni od košulje ili kopču od sata
    - svuda, ali svuda, umeće frazu "ono što" (naprimjer umjesto da kaže "u skladu sa mojim stavom" on kaže "u skladu sa onim što je moj stav" i milion drugih primjera, samo se padež mijenja)
    - smotan je, a držanje tijela i pokreti su mu.... nemam adekvatan izraz.... gumiflex

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juče smo na državnoj televiziji imali priliku vidjeti sučeljavanje dva čovjeka od kojih će sigurno jedan sjutra biti budući predsjednik Crne Gore bez obzira na ukupan broj izašlih birača. Prvi je gospodin Vujanović, dosadašnji dupli predsjednik Crne Gore, bivši premijer, bivši ministar policije, bivši ministar pravde i advokat. Drugi je gospodin Lekić, bivši ambasador SFRJ i SRJ, bivši ministar inostranih poslova CG i prije ulaska u politiku i nakon izlaska iz nje bio je profesor u CG, sada profesor u Italiji.
    Smatram da je Lekić sinoć jezikom diplomate izbjegao direktan odgovor na par pitanja, mada je njegov stav jasan i nepromijenjen po svim tim pitanjima pogotovo ako se prelistaju njegove izjave od devedesetih do danas. On shvata da se Crna Gora nalazi u jednoj paradoksalnoj situaciji po pitanju dolaska demokratije. Ima nas 650 hiljada, drugih gradjana i birača osim ovih nemamo. Naime, situacija je takva da demokratiju u CG izgleda moraju u velikoj mjeri da donesu glasači koji su 1997-e godine ostali uz gospodina Miloševića. Djukanović je tih godina bio neko ko se okrenuo od te politike i povukao sa sobom onaj masovni dio Crne Gore koja uvijek stoji uz vlast ali i onaj ključni dio ljudi koji su u tom zaokretu vidjeli šansu za promjenama i nezavisnom Crnom Gorom. Ko bi rekao te 1997-e godine da će nam nezavisnost donijeti ljudi koji su samo neku godinu ili mjesec ranije ratovali u Dubrovniku, mrzjeli šah zbog šahovnice, podržavali Karadžića i Mladića, šutali ili odabravali Srebrenicu, Štrpce, Morinj i deportaciju nepravoslavnog življa iz CG u RS. Da, tačno je da je najveći broj onih koji su 2006-e donijeli nezavisnost, početkom devedesetih podržavao jednu monstruoznu politiku ali je isto tačno da kad je to trebalo, preko noći su se umili, naučili drugu pjesmu, postali crnogorci i nastavili da slijede vlast (cijelo vrijeme samo to i rade). Medjutim od te i takve mase, bitniji je onaj tas na vagi, tj brojčano manji broj ljudi koji su i početkom devedesetih godina željeli da se distanciraju od ludila koje je bilo u prvom planu, željeli su da CG vrati svoju državotvornost i da se uspostavi vladavina prava i demokratije. U sredjenim zemljama takve ljude zovu elita i njihovo mišljenje se uvažava, služi kao smjernica ostalima koji možda uvijek i ne vide šumu od stabla. Nezavisnost je došla, na redu je demokratija. E pa interesantna stvar je što se taj mali dio gradjana ovoga puta distancirao od gospodina Vujanovića, naime dijelom su javno podržali gospodina Lekića ili, s obzirom da je jedan dio već dugo u svezi sa vladajućom strukturom, zadržali su neutralnost iz egzistencijalnih razloga ali opet sa izjavama koje aludiraju na podršku Lekićevom putu. Dakle jasna je situacija da najveći dio one mase koja je donijela nezavisnost Crnoj Gori nije ujedno sposobna da donese i demokratiju. Ostaje na raspolaganju ona druga glasačka masa ljudi, takvi su kakvi su, nisu ništa bolji a ni gori od ove prve mase. Upravo zbog takvog sastava našeg biračkog tijela, znam zašto Lekić nije mogao biti krajnje otvoren prema pojedinim pitanjima ali je dovoljno jasno rekao da je on tu neko ko treba da donese demokratiju u Crnu Goru, neko ko će zaustaviti pojavu koja se danas zove "afera snimak" i potrudiće se da svaku narednu volju gradjana izraženu kroz neke buduće izbore i referendum niko ne može osporavati, pa ma kakav rezultat bio. To je prva stepenica u stvaranju demokratskog društva. Uostalom, nije li se i gospodin Djukanović služio tom korisnom nejasnoćom dok se vraćala puna državotvornost Crnoj Gori.
    Prema tome, domet politike koju zastupa gospodin Vujanović smo odavno spoznali, red je da vidimo jesmo li dovoljno snažni da napravimo i taj drugi korak naprijed ka stvaranju normalnog društva. Svakako znam da smo sposobni, pa zašto onda da čekamo neku drugu, idealnu priliku kad godine neumitno prolaze i već ih je 7 prošlo tapkajući u mjestu.
    Last edited by New_user; 06-04-13 at 13:14.
    Čemu ovo služi, a osim toga i ne radi!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja da rezimiram...na forume ce vecina da glasa za lekica,po komentarima na netu svi takodje ce glasati za lekica...morace dps bolje da se potrudi da pritiska svoje glasace ... znaci bice tijesno na izbore
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    ja da rezimiram...na forume ce vecina da glasa za lekica,po komentarima na netu svi takodje ce glasati za lekica...morace dps bolje da se potrudi da pritiska svoje glasace ... znaci bice tijesno na izbore
    Na forume i po internetu je mali broj ljudi.
    Velika vecina biraca je po drzavnim administracijama, po rudnicima, po skolama, firmama gdje agituju i terorisu razni Rajo Kovacevici, krseci ljudska prava koja je predsjednik Vujanovic trebao da brani i ocuvava (ali nije i nece).
    Last edited by sky; 06-04-13 at 14:34.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

javna diskusija nisje stav to je javna diskusija i nista vise. jedno pitanje kakav ce on stav da ima kada bude ta javna diskusija???
    a sto se tice DPS ti ih glasaj kada ispune te uslove koje si im postavio, ja ih necu glasati. ti opet kao i vecina ovdje ako cinjenicno se kaze nesto o Lekicu dje me jos niko nije demantovao neke stvari, a rekao sam da cu se ovdje javno izvinuti ako to neki od njegovih podrzavaoca ucini onda se prebacuje loptica na DPS kojeg niti pominjem i ako ga pomenem to je uvijek u negativnom kontekstu. ja nisam trazio ni ovih 23 godine jahanja niti im davao sansu za to, pa im necu ni sada produzavati to.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    javna diskusija nisje stav to je javna diskusija i nista vise. jedno pitanje kakav ce on stav da ima kada bude ta javna diskusija???
    a sto se tice DPS ti ih glasaj kada ispune te uslove koje si im postavio, ja ih necu glasati. ti opet kao i vecina ovdje ako cinjenicno se kaze nesto o Lekicu dje me jos niko nije demantovao neke stvari, a rekao sam da cu se ovdje javno izvinuti ako to neki od njegovih podrzavaoca ucini onda se prebacuje loptica na DPS kojeg niti pominjem i ako ga pomenem to je uvijek u negativnom kontekstu. ja nisam trazio ni ovih 23 godine jahanja niti im davao sansu za to, pa im necu ni sada produzavati to.
    Eto neces glasat za Vujanovica jer je nikakav, niti si za DPS jer su krivci za sadasnje stanje.
    Zelis vjerovatno promjene u Crnu Goru jer nisi zadovoljan stanjem. Zelis da se nesto promjeni, a jedini nacin da se nesto promjeni je, po meni, da se institucije izbave iz kandzi DPS-a.

Sad, zasto neces glasat za Lekica? Koji su to konretni razlozi zbog kojih neces da mu das ni sansu da jednu od institucija izbavi? Predsjednik ima uticaja na tuzilastvo pa bi se mozda nesto promjenilo i u tom smislu.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

E bozo kako si uvjerljiv da nisi za lekica nego si protiv dps-a to je za pricu
    Kakav je to kandidat dovoljno je to sto njegovi glasaci kazu "a nisam ja za njega no nisam za ove"

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Eto neces glasat za Vujanovica jer je nikakav, niti si za DPS jer su krivci za sadasnje stanje.
    Zelis vjerovatno promjene u Crnu Goru jer nisi zadovoljan stanjem. Zelis da se nesto promjeni, a jedini nacin da se nesto promjeni je, po meni, da se institucije izbave iz kandzi DPS-a.

Sad, zasto neces glasat za Lekica? Koji su to konretni razlozi zbog kojih neces da mu das ni sansu da jednu od institucija izbavi? Predsjednik ima uticaja na tuzilastvo pa bi se mozda nesto promjenilo i u tom smislu.
    a koji mu je uticaj na tuzilastvo?
    koji mu je uticaj na to kada mu skupstina donese neki zakon a on ga dobije na potpis sta moze? da ga vrati na raspravu u skupstinu ako mu se ne svidja i ako ga istog posalju nazad mora ga potpisati.
    ja sam ovdje rekao sve njegove mane, od Kostunice do Milosevica, od himne do NATOa. sa cime me ubijedio da glasam za njega?
    sa time jer je rekao da ce postovati ustav?? da ce da ustane na himnu?
    Crna Gora ima parlametarni nacin vladanja i kada je trebalo nesto da se mjenja ja sam izasao na izbore. eto primjer Niksica kada su se trebali dogovoriti oko vlasti da smjene DPS dje je bio tada vas kandidat? u rim ako se ne sjecas, cujali su se telefonom , vjerovao ili ne.
    zar nije trebao on kao predsjednik fronda da kaze, ostanite oslusajte himnu , mislis da se poslije toga ne bi dogovorili?
    meni ne djeluje da se on ista pita sa glavom taman i koliko Vujanovic. igra kako drugi sviraju, jednome svira Milo a drugome Mandic pa da ne ulazimo u to da od dva zla biramo manje. bolje je reci od dvije marionete izabrati jednu.
    necu ulaziti u druge stvari koje su se ovdje pominjale, mislim da je ovo dosta.
    sjedacu kuci i gledati Italijane ili cu mozda prosetati do biralista i dati glas obojici da mi ne bi zloupotrijebili listic

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Javna diskusija nije stav tu se slazemo. Ali jeste stav da se treba odrzati javna diskusija isto kao sto je stav da se ne treba odrzati javna diskusija. E upravo zbog nedostatka takvog stava Vujanovic je donosio neke odluke tako sto je samo klimao glavom i vodio servilnu politiku.
    znaci po tebi na pitanje o NATO, jel za ulazak Crne Gore u tu organizaciju on daje odgovor da je za javnu diskusiju. i onda mi neko kaze da on ima stav o tome i da je stav to da treba odrzati javnu diskusiju.
    evo svi se slazemo oko toga, ali koje misljenje ima on za to pitanje? jel za ulazak ili nije posto je rekao da jeste za neki savez ali nisam ukapirao jel za NATO ili za savez Rusija Bjelorusija

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    A ti meni ne odgovori na pitanje sa prije neke strane. Kako imati stav oko ulaska u NATO kad ne znas oce li se to razmatrati za dvije godine, deset godina ili nikad. Rekao je covjek jasno da je za prikljucenje Crne Gore bezbjednosnim strukturama. Ajde posto ti znas kazi nam zasto je bolje u NATO nego u vojsku evropske unije?
    to se vec sada razmatra i mi vec odavno sa trupama ucestvujemo u NATO i zamisli svi imaju stav. i Mandic, Medojevic, Vujanovic, Pajovic samo on nema jer to nije detaljno razmotrio ili nije na dnevnom redu.
    a i da odgovorim zasto je bolje u NATO nego u vojsku evropske unije. mozda zato sto vojska evropske unije ne postoji. to si sinoc cuo od njega i lupio sada.
    da ja znam to je neka ideja 3-4 zemlje koje su u EU da osnuju neku uniju vojnu od nekih 3-4 000 vojnika i to ce da razmatraju 2016. mada ne znam nesto previse o tome pa bi volio da mi objasnis koja je to vojska i sl, pa bi ti mozda mogao dati bolji odgovor.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by haustor View Post
    Progovori 5 slaze 6 rijeci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glasajte za bolji zivot! I ove i svake izbore.. Moze to biti bilo ko ali glasajte! .. Ako sjutra pobijedi vas kandidat znacete da ste dio njegove pobjede i da ste imali udjela u tome, iako vam se cini da vas glas ne znaci nista, vjeruje da znaci!

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    14 Posts

Mozda i pobijedi Lekić, ko zna...
    Ja bi iskreno volio, nek dodje bilo ko, uopste me ne zanima nacionalnost samo da ovom narodu bude bolje.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Ne bistrite politiku Crnogorci! Ne gledajte kako se Lekic nakasljao, naslonio na binu, zamuckivao, sta kaze o ulasku u NATO, itd, nego glasajte za promjene koje su prijeko potrebne ovoj zemlji! Filip je svakako neustavan kandidat, i glas njemu znaci podrska nepostovanju zakona, a takvi ne mozemo u EU. A i on je produzena ruka DPS-a, koji zastupa interese mafije i kriminalaca, abolira kriminalce, a vas ce hapsiti sto nemate fluorescentni prsluk u autu. Zemlja je odavno zarobljena u pipke hobotnice, i zato dajmo sve od sebe da spasimo sto se spasiti moze, da ne placamo i dalje razne Zavale, Avale, KAP-ove, Zeljezare, da ne placamo Ivaniseviceve ljubavnice, konkubine, i poslovnu pratnju kompletne Vlade Cg, njihovih tjelohranitelja, vozaca,... Ja ne mogu vise, a i NECU!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a koji mu je uticaj na tuzilastvo?
    koji mu je uticaj na to kada mu skupstina donese neki zakon a on ga dobije na potpis sta moze? da ga vrati na raspravu u skupstinu ako mu se ne svidja i ako ga istog posalju nazad mora ga potpisati.
    ja sam ovdje rekao sve njegove mane, od Kostunice do Milosevica, od himne do NATOa. sa cime me ubijedio da glasam za njega?
    sa time jer je rekao da ce postovati ustav?? da ce da ustane na himnu?
    Crna Gora ima parlametarni nacin vladanja i kada je trebalo nesto da se mjenja ja sam izasao na izbore. eto primjer Niksica kada su se trebali dogovoriti oko vlasti da smjene DPS dje je bio tada vas kandidat? u rim ako se ne sjecas, cujali su se telefonom , vjerovao ili ne.
    zar nije trebao on kao predsjednik fronda da kaze, ostanite oslusajte himnu , mislis da se poslije toga ne bi dogovorili?
    meni ne djeluje da se on ista pita sa glavom taman i koliko Vujanovic. igra kako drugi sviraju, jednome svira Milo a drugome Mandic pa da ne ulazimo u to da od dva zla biramo manje. bolje je reci od dvije marionete izabrati jednu.
    necu ulaziti u druge stvari koje su se ovdje pominjale, mislim da je ovo dosta.
    sjedacu kuci i gledati Italijane ili cu mozda prosetati do biralista i dati glas obojici da mi ne bi zloupotrijebili listic
    Znam da mu je limitiran uticaj, ali eto... predlaze Ustavni Sud, moze biti institucija ko ja ce reci kad nesto ne valja i stvoriti neku vrstu pritiska na Vladu, tuzilastvo. Sada imamo puno afera, a nema nikoga da kaze da su problematicne, za tuzilastvo je sve cisto po default-u, predsjenik na mute, policija po notama...
    Kad bi vjerovao da je on marioneta Mandica, nebi mi ga nikad podrzao. Ne vjeruje da je tako, stovise, vjerujem da Lekic iskoristava Mandica da bi dobio njegove glasove. Isto tako vjerujem da je on iznad DF-a. Vjerujem, mozda grijesim.

Reci svoj stav moze biti vazno koliko dezen kravate nosen u toku duela. Evo Vujanovic ima jasan stav u borbi protiv kriminala i korupcije, ali sto to ustvari znaci... nista.

U narednih nekoliko dana cu naruciti njegovu knjigu "Moj rat protiv rata", iz koje cu imat bolje vidjenje na njegovo cinjenje kroz onaj tezak period. Ovo oko Kostunice i Milosevica je samo tvoj pogled na njegov angazman. Nisam razumio sto je problematicno sa himnom. Oko NATO-a je po meni dao najbolji moguci odgovor, tj. da to treba dati gradjanima na odluku. Po meni su DA/NE stavovi limitirani. Kad dodje vrijeme, i o tome ce se raspravljat. Mozda je sad ulazak u NATO dobar a za godinu dana bude los za Crnu Goru.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to se vec sada razmatra i mi vec odavno sa trupama ucestvujemo u NATO i zamisli svi imaju stav. i Mandic, Medojevic, Vujanovic, Pajovic samo on nema jer to nije detaljno razmotrio ili nije na dnevnom redu.
    a i da odgovorim zasto je bolje u NATO nego u vojsku evropske unije. mozda zato sto vojska evropske unije ne postoji. to si sinoc cuo od njega i lupio sada.
    da ja znam to je neka ideja 3-4 zemlje koje su u EU da osnuju neku uniju vojnu od nekih 3-4 000 vojnika i to ce da razmatraju 2016. mada ne znam nesto previse o tome pa bi volio da mi objasnis koja je to vojska i sl, pa bi ti mozda mogao dati bolji odgovor.
    Sto nam to odma' donosi clanstvo u NATO? Sto clanstvo u NATO donosi gradjanima Crne Gore?
    Nisam protiv, nego nisam upucen.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Znam da mu je limitiran uticaj, ali eto... predlaze Ustavni Sud, moze biti institucija ko ja ce reci kad nesto ne valja i stvoriti neku vrstu pritiska na Vladu, tuzilastvo. Sada imamo puno afera, a nema nikoga da kaze da su problematicne, za tuzilastvo je sve cisto po default-u, predsjenik na mute, policija po notama...
    Kad bi vjerovao da je on marioneta Mandica, nebi mi ga nikad podrzao. Ne vjeruje da je tako, stovise, vjerujem da Lekic iskoristava Mandica da bi dobio njegove glasove. Isto tako vjerujem da je on iznad DF-a. Vjerujem, mozda grijesim.

Reci svoj stav moze biti vazno koliko dezen kravate nosen u toku duela. Evo Vujanovic ima jasan stav u borbi protiv kriminala i korupcije, ali sto to ustvari znaci... nista.

U narednih nekoliko dana cu naruciti njegovu knjigu "Moj rat protiv rata", iz koje cu imat bolje vidjenje na njegovo cinjenje kroz onaj tezak period. Ovo oko Kostunice i Milosevica je samo tvoj pogled na njegov angazman. Nisam razumio sto je problematicno sa himnom. Oko NATO-a je po meni dao najbolji moguci odgovor, tj. da to treba dati gradjanima na odluku. Po meni su DA/NE stavovi limitirani. Kad dodje vrijeme, i o tome ce se raspravljat. Mozda je sad ulazak u NATO dobar a za godinu dana bude los za Crnu Goru.
    evo da kazem da si donekle u pravu sto se tice pritiska na sudije i sl, cisto kao javna rijec sto ce mozda moci da nekad kaze pa ce to vise odjeknuti u javnost nego ovaj koji ne govori nista. ali da ce sta moci da promjeni , nema sanse.
    to da nije Marioneta Mandica mene nije uvjerio, ne kazem da sam u pravu ali na par postupaka njegovih me nije uvjerio, eto rece sta je problematicno oko himne, tu je taj uticaj Mandica dje on ne smije da kaze da mu ne smetaju zadnje dvije strofe ili ako mu smetaju ne smije ni to da kaze. i da odgovorim oko Kostunice i Milosevica to jeste moj pogled ali ne vidim kako se to drugacije moze vidjeti. ako tvoja maticna drzava te povuce sa mjesta ambasadora, (ne samo njega nego sve) da bi pocela borbu protiv jednog rezima i pocetak borbe za nezavisnost. zasto je on jedini odbio to da uradi i osttao da sluzi Milosevicu? a poslije pada Milosevica samo nastavio kao Kostunicin kadar. ja bi iskreno volio da cujem tvoj pogled na to ili bilo ciji drugi.
    sto se NATO tice bilo je rijeci o tome i ajde sve da prihvatim njegov odgovor iako je izbjegao da ga konretno da mene nije uvjerio da mu dam glas zbog ovih i jos po nekih razloga. najmanje mi je bitan njegov stav o NATOu da bi to nesto presudilo za ili protiv njega. samo me iritira sto izbjegava odgovore od pocetka kampanje.
    i mnogo je bolji kandidat od Vujanovica ali mene licno nije ubijedio da zasluzuje glas. cak naprotiv totalno me razuvjerio da ni u jednom momentu ne bi glasao za njega ne vezano ko mu je protivnik. dok ne naidje neko malo cistije proslosti sa manje Milosevica i Mandica pored sebe moj glas dobijat nece niko.
    i da pomenem Vujanovica isto, ni on nije zaboravljen ovih 23 godine i druzenja sa Milosevicem i ne amnestira ga to sto je bio za nezavisnost da bi ga sada i jedan crnogorac glasao koji drzi do sebe,

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo da kazem da si donekle u pravu sto se tice pritiska na sudije i sl, cisto kao javna rijec sto ce mozda moci da nekad kaze pa ce to vise odjeknuti u javnost nego ovaj koji ne govori nista. ali da ce sta moci da promjeni , nema sanse.
    to da nije Marioneta Mandica mene nije uvjerio, ne kazem da sam u pravu ali na par postupaka njegovih me nije uvjerio, eto rece sta je problematicno oko himne, tu je taj uticaj Mandica dje on ne smije da kaze da mu ne smetaju zadnje dvije strofe ili ako mu smetaju ne smije ni to da kaze. i da odgovorim oko Kostunice i Milosevica to jeste moj pogled ali ne vidim kako se to drugacije moze vidjeti. ako tvoja maticna drzava te povuce sa mjesta ambasadora, (ne samo njega nego sve) da bi pocela borbu protiv jednog rezima i pocetak borbe za nezavisnost. zasto je on jedini odbio to da uradi i osttao da sluzi Milosevicu? a poslije pada Milosevica samo nastavio kao Kostunicin kadar. ja bi iskreno volio da cujem tvoj pogled na to ili bilo ciji drugi.
    sto se NATO tice bilo je rijeci o tome i ajde sve da prihvatim njegov odgovor iako je izbjegao da ga konretno da mene nije uvjerio da mu dam glas zbog ovih i jos po nekih razloga. najmanje mi je bitan njegov stav o NATOu da bi to nesto presudilo za ili protiv njega. samo me iritira sto izbjegava odgovore od pocetka kampanje.
    i mnogo je bolji kandidat od Vujanovica ali mene licno nije ubijedio da zasluzuje glas. cak naprotiv totalno me razuvjerio da ni u jednom momentu ne bi glasao za njega ne vezano ko mu je protivnik. dok ne naidje neko malo cistije proslosti sa manje Milosevica i Mandica pored sebe moj glas dobijat nece niko.
    i da pomenem Vujanovica isto, ni on nije zaboravljen ovih 23 godine i druzenja sa Milosevicem i ne amnestira ga to sto je bio za nezavisnost da bi ga sada i jedan crnogorac glasao koji drzi do sebe,
    I ja bi volio da nema Mandica pored iza sebe, ali svi znamo da mu trebaju ti glasovi. I to je jedan od razloga zbog kojeg je morao da ostane malo neodredjen, jer mu trebaju srpski glasovi. A plitkoumni Mandic bi mozda odma' ove svoje odgovorio od glasanja da je ovaj rekao da je svim snagama za NATO.
    Kostunica/Milosevic: Moj pogled na to moze biti visestruki jer ne znam detalje (i potrudicu se da malo bolje proucim njegovu verziju dogadjaja). Recimo da je ostao da bude Ambasador jer je ocjenio da kao Ambasador moze vise pomoci svojoj drzavi. Ne zaboravi da je Crna Gora bila Jugoslavija i da je on kao Ambasador zastupao Jugoslaviju kroz koju i Crnu Goru. Alternativa bi bila da Crna Gora uopste ne bude zastupana, jer bi sva predstavnistva pripala srpskim diplomatama. Vec sam ti napisao da postoji izjavi gdje on kaze da ce napustit mjesto Ambasadora ukoliko bude osporavan identitet Crne Gore. Siguran sam da je kao Ambasador bio na raspolaganju i crnogorskim gradjana u Italiji.
    Da je napustio i slijedio Djukanovica, vjerovatno bi sad pricali kako je uvijek bio sluga Djukanovica, koji je vec tada bio dokazani kriminalac. Svakakve hipoteze mozemo povlaciti ali je ne znamo detalje a situacija je bila vrlo komplikovana.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Синоћ је лекић био много бољи од вујановића, нажалост могао је још боље да му одговори неколико пута, али ту се видјела његова неискусност у овом послу.
    Вујановић нема капацитета да парира лекићу у већини ствари, и ја бих могао научити ствари које као папагај понавља, а ево он исте ствари говори већ трећи пут.
    Не вјерујем да ће ова дебата помоћи иједном кандидату, сви су одавно раскрстили за кога ће гласати.
    Сјутра ћемо видјети ко је јачи, интелектуалац или зла империја.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by haustor View Post
    Sjutra ce bit: Ali NIKAD, ALI NIKADA nijesam jekao da cemo SIGUJNO ali SIGUJNO POBJEDITI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aleksa007 View Post
    Ne bistrite politiku Crnogorci! Ne gledajte kako se Lekic nakasljao, naslonio na binu, zamuckivao, sta kaze o ulasku u NATO, itd, nego glasajte za promjene koje su prijeko potrebne ovoj zemlji! Filip je svakako neustavan kandidat, i glas njemu znaci podrska nepostovanju zakona, a takvi ne mozemo u EU. A i on je produzena ruka DPS-a, koji zastupa interese mafije i kriminalaca, abolira kriminalce, a vas ce hapsiti sto nemate fluorescentni prsluk u autu. Zemlja je odavno zarobljena u pipke hobotnice, i zato dajmo sve od sebe da spasimo sto se spasiti moze, da ne placamo i dalje razne Zavale, Avale, KAP-ove, Zeljezare, da ne placamo Ivaniseviceve ljubavnice, konkubine, i poslovnu pratnju kompletne Vlade Cg, njihovih tjelohranitelja, vozaca,... Ja ne mogu vise, a i NECU!
    Potpisujem!
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Sjutra polako put glasackog mjesta, pa nek nam je srecna pobjeda !
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Намјерно Другачији...

Page 97 of 119 FirstFirst ... 478793949596979899100101107 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)