Bojim se da opozicija ne napravi frku nocas
e pa opozicija nikad nije imala vise razloga za nepriznavanje rezultata izbora no sad. Ovo je bruka i sramota
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
na osnovu kojeg zakona je prodaja licne karte krivicno djelo.zna li ko?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
a nisu ni PDV platili..![]()
She is only here to annoy herself!
Ovo je jedino što sam mogao da nađem:
Zakon o ličnoj karti
Član 30
Novčanom kaznom od dvostrukog do petostrukog iznosa najniže cijene rada u Crnoj Gori kazniće se za prekršaj građanin, ako:
1) svoju ličnu kartu da na upotrebu drugom licu ili upotrijebi tuđu ličnu kartu kao svoju
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
mislim da su promijenili izborni zakon i da je ovo krivično djelo...
She is only here to annoy herself!
znaci ima da se napuni malo i budzet. Jako dobro za ekonomiju
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Prodaja licnih karata potpada pod djela mita i korupcije, ta je kampanja pocela prije nekoliko nedelja.
A treba im puno ime i prezime zajedno sa slikom izbacit po novina. No kad se prodaju za 50e neamju ni srama....
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Nista mi nije jasno?!? Pa sta ako neko ima moju licnu kartu, tj. ako sam je prodao recimo. Ja svakako mogu opet da glasam sa pasosem i vozackom, zar ne?
Koju skolu treba zavrsiti da bi postao ovlasteni diler licnih karata?
Zar mislis da su ovi sto su prodali lk (sebe) za 50e izvadili pasos i dali isto toliko za njega.![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Evo, vidjećemo.
OEBS ima obavezu da objavi preliminarni izvještaj (uključujući i prijave koje su dobili) i zaključke do sjutra.
Last edited by johnny bravo; 07-04-13 at 13:51.
In vino veritas
jel ova izlaznost u Rožaje i Plav vazda ovako mala ujutru bila? Rožaje 8 i nešto, a Plav 10% u 12h
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Svaki put bude isto, a svaki put se ja necemu drugom nadam.
Svi gradovi gdje su vecina ili dobar dio Albanci i Muslimani, izlaznost je katastrofa, pogotovu Ulcinj, tu je do 14h oko 10%, Bar, Bijelo Polje, Plav i Rozaje (bilo oko 8% sad je 19%, sto znaci da su ih pritegle vjerske vodje da iskoce, pa su za 2h +10%) isto losi.
Dakle, Albanci bojkotuju, Muslimani se lome, sve zavisi koliko DPS uspije da istrguje sa vjerskim vodjama jer su oni glavni u agitovanju za DPS i BS.
Intervju Lekića iz 1993-e godine sa Cetinja uoči proglašenja Prijestonice, dat Melaniji Bulatović:
Obratite paznju od 2:00" do 3:05" u ovom snimku što je rekao. Naravno, odslušajte cio intervju, Žarko Laušević recituje "Kare Šabanove"
Ovo ako nekom nije bilo jasno na koje sam izjave mislio i da ih nije mijenjao već 20-ak godina.
Last edited by New_user; 07-04-13 at 15:14.
Čemu ovo služi, a osim toga i ne radi!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks