Page 78 of 119 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,926 to 1,950 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Браниће нас од србије, косова и бих тојест рс.
    И даваће нам паре. Велике. За џабе.
    Иначе има тема о нато савезу, предлажем да се расправа тамо пресели.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Neko ovo da cita stvarno bi pomislio da je neko ludilo u CG da ljudi umisljaju da je CG teritorija bitna za NATO bazu.. Ovo je tuga od neznanja... Da je NATO-u bilo do baze u CG ne bi usli na Kosovo nego u CG..
    CG je okruzena NATO drzavama i CG-ri treba uclanjenje u NATO zbog licne sigurnostiza bilo sta da se desi u svijetu i zbog BIZNIS sigurnosti.. ali u sustini koliko vidim boli cosak ikog i za CG i za prosperitet i za buducnost gradjana i Drzave CG...
    Ma bubuljima i na sprdnju uvijek..
    Za Rusiju i Bjelorusiju onda .. za potkusurivanje i najavljene Ruske flote u CG ...
    Zalud nekome i zlato darivati kad je na gvozdje navikao..
    Da, i koliko natutkuje g. Lekic on je protiv ulaska u NATO savez i za blize veze sa rusijom i bjelorusijom.. Ta linija.. i ako.. ugodio je gradjanima CG sa tim...
    p.s. A jos kad "pametnjakovici" pocnu oko novca, a ne znaju sabrati koliko su dali Rusima za KAP i koliko ce nastaviti da daju.. Tja.. i mi nasli nesto da im pricamo... Zalud, ubijeno u pojam i nazadno u svakom smislu.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 02-04-13 at 20:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Ovđe imamo jednog kandidata (Filipa) za koga znamo kako će se ponašati, tj. da će delati U SKLADU sa partijskom politikom i drugog kandidata za koga... što?... pretpostavljamo da će... što?...delati u skladu sa...? ...partijskom politikom?

Izvjesnost partijskog predsjednikovanja (loša varijanta) vs. pretpostavka partijskog predsjednikovanja.

Nećemo neizvjesnost, oćemo izvjesnost!!!... povika narod. I bi izvjesnost!
    Alo pa ti si sam sebi kontradiktoran , procitaj opet sta si napisao.
    I to povezi sa onim da Lekic nema stav o nicemu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Alo pa ti si sam sebi kontradiktoran , procitaj opet sta si napisao.
    I to povezi sa onim da Lekic nema stav o nicemu.
    dzabe se trudis , otisao je.
    ja sam mu to napisao dok je bio ovdje pa nisam dobio odgovor a ne sada kad je po 5 put obecao da nece vise da pise.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    ja podrazawam vujanovica, ali owa maja preceruje... nagrdi svakog ko nije za vujanovica, napada i zvoca ka birana baba oladi malo majo, budi parlamentarna i dozvoli da neko ima drugacije misljenje a da ga ti odma nb napadas i svrstavas u razne grupe neljudi itd...
    moram opet owo napisat jer ocigledno doticna nije poentu shvatila
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

A dje.. Njoj je bitno samo da ti u postu procita 'Vujanovic / Lekic' i odma krece.. Skace kao mis na slaninu..
    A tek sa nekim tamo Bojovicem, da ne pricam..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ima misljenja koliko i kapi vode na svijetu.. A svrstavanje je normalnost. Da smo u parlamentu druga bi prica bila, a da svaku neznalicu uvazim kao i strucnu i obrazovanu osobu, e to mozda pije vodu u CG sa liicemjerjem.. Ja ne uvazavam sto nije za uvazavanje.. Pa ni vaseg g. Lekica. Sto Vi iznosite misljenje kao klinac iz predskolskog pa evo trpi se, ali se evidentira kao takvo...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Lekic ima stav o svemu. Za mene su presmijesni stavovi tipa jesam za to nisam za to. Politika je malo komplikovanija stvar. Mora se prvo obrazloziti dobro zbog cega neko ima neki stav a onda i saopstiti stav. Lekic uvijek saopsti stav ali se trudi i da objasni zbog cega ima takav stav.
    ajde mi kazi njegov stav o Nato-u, jel on da Crna Gora bude u NATO ili da se ne prikljuci? eto da druga pitanja ne postavljam dovoljo mi je to. a imali bi jos
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa g. Lekic je IZAZVAO provokativno NATO da se krivicno izjasni.. Isto sto je trazio i Milosevic i Kostunica... Jasno da jasnije ne moze bitii...
    Samo da CG ne dobije po nosu zbog toga, ostalo tja...On ionako trcii ka Italiji kad mu je taj vid egzistencije u pitanju ...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa g. Lekic je IZAZVAO provokativno NATO da se krivicno izjasni.. Isto sto je trazio i Milosevic i Kostunica... Jasno da jasnije ne moze bitii...
    Samo da CG ne dobije po nosu zbog toga, ostalo tja...On ionako trcii ka Italiji kad mu je taj vid egzistencije u pitanju ...

Hvala Lepo
    Da sumiramo tvoje djelovanje odje ako mi ne zamjeriš
    1: Tvoja je konstatacija takva da ili je neko za USA ili za Rusiju ... treće nema ... svi koji su na nekoj trećoj strani su nevidjene budale
    2: Tvoja je konstatacija da bez obzira što postoje dva kandidata za predsjednika svi koji ne podržavaju trećeg su nevidjene budale
    3. Moja je konstatacija da se odlučiš više što je to moralno a što nemoralno kako bi nastavili da čitamo tvoje postove
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Posto se kandidovao za predsjednika onda je to da li je on za NATO ili ne jedino bitno ako postane predsjednik. ...
    Ode jedan koji zasmijava ali ispomoć stize Kad se neko kandiduje onda se treba znati da li je ili nije i da se i na osnovu toga (ne)moze za njega glasati. Zaista novost to sto ti pricas da je vazno kad ga izaberu i sad kad pitaju on kaze "neću da ti kazem - kazaću kad me izaberu" hhahahhahahha

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci vise njih na ovoj temi podrzavaju Lekicevo otvoreno provociranje NATO i pozivanje istih na krivicnu odgovornost .. cim im prifali argumenata oni - kao sto vidimo u prethodnim postovima- sta citiraju a onda kako sebe i svoje karakterne osobine projektuju...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ode jedan koji zasmijava ali ispomoć stize Kad se neko kandiduje onda se treba znati da li je ili nije i da se i na osnovu toga (ne)moze za njega glasati. Zaista novost to sto ti pricas da je vazno kad ga izaberu i sad kad pitaju on kaze "neću da ti kazem - kazaću kad me izaberu" hhahahhahahha
    I tebi je Hari NATO prioritet ??? To je ono kad čovjek prodaje auto i kaže "Ja ispod toga ne idem" ??? Nevjerovatno oko čega se ljudi zanimaju ali ako neko ima višak hormona uz potrebnu angažovanost može se prijavit da ide u NATO misije ... zašto da ne pokažete svojim primjerom ... znali ste da se sprdate onima u vezi Kosova što ne idu a vi smrdite odje na forum dok možda nekom NATO vojniku baš sad treba pomoć u Afganistanu ... ajde idite tamo ili batalite tu bolesnu priču
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Da sumiramo tvoje djelovanje odje ako mi ne zamjeriš
    1: Tvoja je konstatacija takva da ili je neko za USA ili za Rusiju ... treće nema ... svi koji su na nekoj trećoj strani su nevidjene budale
    2: Tvoja je konstatacija da bez obzira što postoje dva kandidata za predsjednika svi koji ne podržavaju trećeg su nevidjene budale
    3. Moja je konstatacija da se odlučiš više što je to moralno a što nemoralno kako bi nastavili da čitamo tvoje postove
    Ovo je pobjednicki post 2013. godine. Vec sada..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako ti ne vidis sta lupetas onda nije dobro Sta je objasnio kukavac crni? Traziće da mu se NATO izvinjava Dobro je da neće aktivirati onaj sudski postupak. hahhaha nije bitno zasto je podpreśednik jedne partije i sef jedne koalicije ako ne budu preśednici hahhahahahha Znas da se i vidi da si za Lekića

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    I tebi je Hari NATO prioritet ??? To je ono kad čovjek prodaje auto i kaže "Ja ispod toga ne idem" ??? Nevjerovatno oko čega se ljudi zanimaju ali ako neko ima višak hormona uz potrebnu angažovanost može se prijavit da ide u NATO misije ... zašto da ne pokažete svojim primjerom ... znali ste da se sprdate onima u vezi Kosova što ne idu a vi smrdite odje na forum dok možda nekom NATO vojniku baš sad treba pomoć u Afganistanu ... ajde idite tamo ili batalite tu bolesnu priču
    Ti imas zanimljivu praksu da u sustini vazda polemise sam sa sobom. Prvo izneses tvrdnju koja je samo tebi poznata i onda sa tim polemises. Podrzavas svog najpoznatijeg profesora, a ne citas pazljivo jer samo je tebi jasno naosnovu cega zakljuci i dje sam ja napisao da mi je NATO prioritet. Da ti nacrtam. Ako se biracima treba objasniti stav onda se jasno to iznese pa će birac XY na osnovu toga odluciti o (ne)glasanju za tog kandidata. Nema tu Kosova, Afganistana..... saberi se i citaj pazljivo.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

1.Članstvo u NATO-u znači teritorijalnu sigurnost (kakvo nam je susjedstvo i kakvi smo mi to nam je prijeko potrebno)
    2. EU će nas gledati drugačije
    2. PayPal :victorious:

A onima koji bi sa Rusijom mogu poručiti samo jedno RUMUNIJA .Rusija je jedan ogromni parazit koji ispije krv neke države do zadnje kapi. Rumunija se još nije oporavila od "braće" Rusa, a prošlo je 25 godina od kako su ih se oslobodili
    Last edited by Rakun; 02-04-13 at 23:22.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Brže li me quotova(dok sam ispravljao lapsus "Poljska", i nju su "braća" Rusi shebali ali sam mislio na Rumuniju ).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Neko ovo da cita stvarno bi pomislio da je neko ludilo u CG da ljudi umisljaju da je CG teritorija bitna za NATO bazu.. Ovo je tuga od neznanja... Da je NATO-u bilo do baze u CG ne bi usli na Kosovo nego u CG..
    CG je okruzena NATO drzavama i CG-ri treba uclanjenje u NATO zbog licne sigurnostiza bilo sta da se desi u svijetu i zbog BIZNIS sigurnosti.. ali u sustini koliko vidim boli cosak ikog i za CG i za prosperitet i za buducnost gradjana i Drzave CG...
    Za Rusiju i Bjelorusiju onda .. za potkusurivanje i najavljene Ruske flote u CG ...
    Da, i koliko natutkuje g. Lekic on je protiv ulaska u NATO savez i za blize veze sa rusijom i bjelorusijom.. Ta linija.. i ako.. ugodio je gradjanima CG sa tim...
    p.s. A jos kad "pametnjakovici" pocnu oko novca, a ne znaju sabrati koliko su dali Rusima za KAP i koliko ce nastaviti da daju.. Tja.. i mi nasli nesto da im pricamo... Zalud, ubijeno u pojam i nazadno u svakom smislu.
    Hvala Lepo
    majo evo ti jedan lijep filmic kad budes imala vremena odgledaj...fino objasnjeno sta predstavlja nato a sta evropska unija i naravno sta ce nato a sta evropska unija donijeti jednom malom sistemu i maloj ekonimiji kao sto je crnogorska...

ovo je za sve neupucene ovdje da se malo upute u materiju oko EU i NATO-a...cujemo da gimnazijalcima cesto drze predavanja kako su EU i NATO prijeko potrebni crnoj gori i sad dok jos nisu punoljetni im razvijaju misljenje o NATOU i EU pa za par godina kad bude referendum da ih vise podrzi...sramota...ima li ko toj djeci da rece neku losu stranu toga ili je sve ruzicasto...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ne mogu gledati video (trenutno sam na telefonu) ali svaki ćuk zna da je NATO VOJNA ALIJANSA, a EU je EKONOMSKA ALIJANSA. Kakve tu ima filozofije ?
    Nama je izuzetno potrebno i jedno i drugo. NATO koji bi nam osigurao teritorijalni integritet što nam je da se ne zavaravamo prijeko potrebno i EU da nam olakša život

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazi bozo , recimo Lekic vrlo lukavo izbjegava odgovor na pitanje o nezavisnosti.
    I on ne zeli da jednostavno kaze , ''da glasao bih za nezavisnost'' ili ''ne , glasao bih za zajednicu'' jer to jednostavno ima uticaja na gradjane i to je veoma bitna stvar gradjanima.
    Drugo , meni je on kontradiktoran sto se tice tih izjava jer prvo govori da je bio za nezavisnu Crnu Goru ali da nije htio zbog ljudi koji vode to odvajanje (DPS).

Ja imam jedno pitanje , da li je DPS Crna Gora i da li se moze svoja ljubav prema Crnoj Gori mjeriti time jeste li za DPS ili niste ?
    Eto ako on meni odgovori na ovo pitanje tokom duela ja mu skidam kapu i glasam za njega , a ako se bude drzao svoje standardne price nista od toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ne mogu gledati video (trenutno sam na telefonu) ali svaki ćuk zna da je NATO VOJNA ALIJANSA, a EU je EKONOMSKA ALIJANSA. Kakve tu ima filozofije ?
    Nama je izuzetno potrebno i jedno i drugo. NATO koji bi nam osigurao teritorijalni integritet što nam je da se ne zavaravamo prijeko potrebno i EU da nam olakša život
    sve podrzavam...ali mozes li da mi navedes konkretne razloge kako ce EU da ti olaksa zivot...mi smo zemlja koja BI TREBALO da zivi od poljoprivrede i turizma kao dvije glavne privredne grane ako udjemo u eu bicemo preplavljeni proizvodima koje se proizvode u eu i koji ce da potope domace proizvodjace...da ne pominjem da ce privatizovat ama bas sve...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by dzonatan View Post
    sve podrzavam...ali mozes li da mi navedes konkretne razloge kako ce EU da ti olaksa zivot...mi smo zemlja koja BI TREBALO da zivi od poljoprivrede i turizma kao dvije glavne privredne grane ako udjemo u eu bicemo preplavljeni proizvodima koje se proizvode u eu i koji ce da potope domace proizvodjace...da ne pominjem da ce privatizovat ama bas sve...
    1. I mi ćemo moći da izvozimo ono malo što proizvodimo. Npr. znaš li da je voda Suza praktično jedina iz regiona preporučena od strane Austrijskog instituta za nešto, a mi ne možemo daje izvozimo u EU.

2. Turizam koga ti pomenu bi procvjetao da smo u EU tj. da nas Evropa ne poistovjećuje sa sranjima koja su se dešavala na Balkanu (čitaj da nas ne poistovjećuje sa Srbijom). Misliš da prosječni Britanac,Danac,Norvežanin,Finac,Njemac,Šveđanin ima pojma da Crna Gora više nema veze sa Srbijom ? Kad bi mi bili u EU(što Srbija neće dok postoji) to poistovjećivanje bi prestalo da postoji.

3. Ako nisi upoznat, u težnji(ne ulazim u to da li je lažna) da uđemo u EU Crna Gora je odavno slobodno tržište

4. SVE je već privatizovano i to kamo lijepe sreće da je to otošlo u ruke neke od EU zemalja umjesto u Ruske

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 03-04-13 at 02:20.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,019
    Thanked in
    4,024 Posts

http://www.cdm.me/politika/video-bol...v-nego-obrnuto

Na stranu magarci i lavovi, veli lik za pozicije koje je Vujanović pokrivao: dva puta je bio predsjednik, a sad će i treći.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A jos kad "pametnjakovici" pocnu oko novca, a ne znaju sabrati koliko su dali Rusima za KAP i koliko ce nastaviti da daju.. Tja.. i mi nasli nesto da im pricamo... Zalud, ubijeno u pojam i nazadno u svakom smislu.

Zna se zasto je NATO savez nastao, zna se da drzavnici svih drzava clanica podrzavaju odluke NATO-a, zna se koje su drzave u pitanju, i razumljivo je sto informbirovci i dalje teze istocnom bloku i podrzavaju g. Lekica da se NATO krivicno izjasni u vezi sa ucescem na YU terenu dok su tada Milosevicevi zveckali oruzjem po Drzavi i odredjivali sta je za eliminaciju a sta ne...

CG-i je potrebna garancija mira, stabilnosti, i sa tim prosperiteta, zakona i ucesca zapadnih drzava u CG.

Kalkulanti nijesu bili za g. Bojovica kao jedinog opozicionara, vec su "moralno" podrzali extrem - oportunistu i fanatika ovisnog od novca DF-a i njihovih fanatickih rusofilsko-bjeloruskih finansijera u CG. Zato i ne cudi provociranje NATO drzava sa zahtjevima za krivicnu odgovornost za ex YU...

Kukavicki nijesu smjeli da se potpisu da im se neko ne bi svetio za podrsku gradjanskoj opciji g. Bojovica, vec sad incognito kao prosipaju pricu da su protiv DPSSDP-a a ne bi se ni za g. Lekica potpisali... Toliko o njihovom "karakteru" i gradjanskoj hrabrosti... Privodjeni su za potpis g. Lekicu izmanipulisani seljaci i provincijalci. I sad kao podrzavaju nesto.. Greota..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 03-04-13 at 09:39.

Page 78 of 119 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)