Page 74 of 119 FirstFirst ... 246470717273747576777884 ... LastLast
Results 1,826 to 1,850 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. Bojovic nije imao sponzore kao nezavistan..a ovaj iz postene kuce sve dobi ..i podrsku vrha opozicije i hale i organizaciju i plakate i aktiviste i benzin..i obroke... Nezavisno bas...ali se smiju g. Bojovici sto se nije prodao sponzorima "posteno"...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ko bjese g. Bojovic?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Za dobre ljude samo dobri ljudi znaju... Za sisnjare se postaraju da ih zna svaka susa i marusa pa... Svejedno...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Da..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Zanimljivo mi je da onakva kampanja i ne iritira nešto previše koliko vidim nikoga a ja sam na primer pio renitidine da mi čir ne pukne.
    A kako ne iritira mrčio se. Meni je ispred televizora bilo teško zbog onog naroda što sjedi tamo i mora da se smije i aplaudira (čast izuzecima... koji to ne rade vještački) i zbog onih lokalnih funkcionera i aktivista u pozadini govornika. Onakve se DPS kampanje još rađalo nije. Parada neukusa. Nekada veliki partijski filozof i strateg koji se pretvorio u vašarskog zabavljača, glavni šef koji vježba svoje doskočice, njihovo čedo neustavni kandidat koji vojnički odrađuje uvježbane tačke i ostali epizodisti koji se trude da ne zaostanu u ekvilibrističko-zabavljačkom umijeću za vodećom trojkom... i u svemu tome dr. sci. med. (ja ne znam je li Milo bio ljubomoran zbog načina kako se dr. sci. med. obraća Filipu, ipak je Milo glavni... no aj' dako mu se dr. oduži nekom prilikom). Ja sam se nekako kontrolisao bez tableta, jer sam uvjek pomišljao a kako li je tek teško onima kukavcima u tim salama, što ima ja da se žalim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajmo sad malo ozbiljno, prošao je 1. april.

Sve i da je tačno da Lekić nema stav(ove), da je bio Miloševićev glasnogovornik, da mu kandidaturu diskredituje to što je apstinirao na referendumu, da mu je grijeh što ga podržavaju i prosrpske partije, da je njegov profesorski angažman u Italiji beznačajan, da se vidio sa nekim Kuomom, da nije ljepši od Mila (Filip je tu irelevantan), da ne umije da bača fore kao DPS cirkusanti i kabaretlije, ima makar nekih posebnih stvari koje mi se sviđaju, koje mi dosta znače i daju mi povoda da smatram da neću pogriješiti što ću ga glasati:

1. Da smo već imali smjene vlasti ne bi mi sada toliko značajno djelovali ovi izbori, ali ovako, s obzirom da bi ovo bio prvi put da se smijeni DPS garnitura, njegova pobjeda bi imala poseban značaj.
    2. Ujedinio cijelu opoziciju protiv DPS-a. Konačno neko to da izvede. Do sada stranke nisu to mogle/umjele same da izvedu, preko svojih vođa... došao čovjek sa strane i uspio.
    3. Rekao da neće biti predstavnik svoje koalicije na predsjedničkoj funkciji.
    4. Preuzeo odgovornost rekavši da je u slučaju neuspjeha krivica (samo) njegova, a istovremeno odrekao se zasluga rekavši da bi njegov izbor bio zasluga kompletne opozicije.
    5. Kritikovao bi vladu koju bi vodila njegova koalicija.
    6. Bio bi autonoman u svom radu, bez šefova... i miješao bi se u svoj posao.
    7. Zna nekoliko jezika.
    8. Završio političke nauke, predaje diplomatiju.
    9. Ne odvaja ljude po njihovom nacionalnom i političkom opredjeljenju (za razliku od protivkandidata i protivkandidata u pokušaju). Protivkandidat ga je kritikovao zbog referenduma, a zatim je licemjerno i prevarantski pozivao i očekivao da mu daju glas i svi oni koji nisu glasali za nezavisnost. Kod protivkandidata u pokušaju je makar od starta jasno da se on fokusira i očekuje glasove od suverenističkih snaga.
    10. Radiće i živjeće na Cetinje.

Možda ima još toga da se nabroji, ali meni je i samo prva stavka dovoljna, a druga joj daje posebnu vrijednost.
    I Bojoviću bih, da je bio takmičar, našao ovako neke pluseve, koji bi mi bili dovoljni da njega glasam protiv Filipa.
    ...zato što tražim povode za međusobno podržavanje/okupljanje, a ne za distancu/dijeljenje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Nesto nisam pratio ni jednog ni drugog. Valjda si u pravu, samo sto je obostrana reakcija. Ja sam mislio da pisem pismo sudovima i tuzilastvima da se clanovi i biraci dps izuzmu od prekrsajnih i manjih krivicnih djela zbog lobotomije.
    Ma lako za dps aktiviste oni rade po terenu... Ali ovi Lekicevci ovdje tacno izazivaju da se reaguje i glasa za g. Vujanovica... Sa toliko gluposti sto pisu necu se zacuditi ako mnogi koji su se deklarisali da nece glasati upravo promijene stav i pretegnu ka g. Vujanovicu... Takvih se gluposti Lekicevaca nacitasmo da moze biti i dps mehanizam kako ogaditi do kraja onog "autonomnoh" zavisnika i umisljenog pauna...
    Pomogose mu bas... A ni Vi ne zaostajete u tome...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,776
    Thanks Thanks Received 
    6,100
    Thanked in
    2,323 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ma lako za dps aktiviste oni rade po terenu... Ali ovi Lekicevci ovdje tacno izazivaju da se reaguje i glasa za g. Vujanovica... Sa toliko gluposti sto pisu necu se zacuditi ako mnogi koji su se deklarisali da nece glasati upravo promijene stav i pretegnu ka g. Vujanovicu... Takvih se gluposti Lekicevaca nacitasmo da moze biti i dps mehanizam kako ogaditi do kraja onog "autonomnoh" zavisnika i umisljenog pauna...
    Hvala Lepo
    Mislim da hop neće imati problem da nađe angažman u dps-u poslije ovako dobro obavljenog posla, bilo svjesno bilo nesvjesno...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Upravo sam to pomislila...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Lepo
    Ti bi se mogla malo pokriti ušima... zbog tvog dosadašnjeg načina isticanja nečije kandidature i načina ophođenja prema forumašima koji ne dijele tvoje mišljenje. Sjećaš li se kad sam ja tebi napisao ovo isto, da ćeš Bojovića prosto ogaditi ljudima (i meni među njima) i da sam zahvaljujući takvom nastupu Bojovićevaca ja sve dalji od podrške njemu... jer ne želim u takvo kolo... sprdanja, omalovažavanja, snishodljivosti, nadmenosti i čega sve ne još. Vajna demokratija, tolerancija, uvažavanje, učtivost i što sve ne još.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocete li me podrzati ako se kandidujem za sledece izbore ?
    Lep , zgodan , neophodan.
    Od drzavnih simbola postujem Njeguski prsut , slusam samo drugu strogu himne i nosim krstas barjak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Mislim da hop neće imati problem da nađe angažman u dps-u poslije ovako dobro obavljenog posla, bilo svjesno bilo nesvjesno...
    Nuđeno odavno, o čemu je hop napisao detaljno i konkretno jedan post... Ne baš u DPS-u, ali da se hop zaposli uz izjavu da će glasati DPS. Ako te zanima ishod pronađi post pa ćeš pročitati.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

ja podrazawam vujanovica, ali owa maja preceruje... nagrdi svakog ko nije za vujanovica, napada i zvoca ka birana baba oladi malo majo, budi parlamentarna i dozvoli da neko ima drugacije misljenje a da ga ti odma nb napadas i svrstavas u razne grupe neljudi itd...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hahahahaha sve mi se cini da bih trebala da se zaista aktiviram u zavrsnici ovih glupih izbora... Jos se cudih sto me g. Hop moli da ne ucestvujem u diskusiji jer sam rekla da me ovi izbori posle t. Bojovica ne zanimaju i da su sprdnja...
    Ocigledno nesto ne stima

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahaha sve mi se cini da bih trebala da se zaista aktiviram u zavrsnici ovih glupih izbora... Jos se cudih sto me g. Hop moli da ne ucestvujem u diskusiji jer sam rekla da me ovi izbori posle t. Bojovica ne zanimaju i da su sprdnja...
    Ocigledno nesto ne stima

Hvala Lepo
    Ova ti je dobra. Ovaj razvoj situacije vuče opasno ka Vujanoviću, treba se oduprijeti. Jer ti znaš, ako DPS sazna koliko bi moćna bila tvoja pomoć, žestoko će se oni potruditi da te angažuju. A kad se oni angažuju... pušti emocije... sir za pare. Biznis je biznis, a ti si ipak biznisvumenka.

I da... treba pomoći da pobijedi Vujanović zbog ovog hopa što je ovakav.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    Ocete li me podrzati ako se kandidujem za sledece izbore ?
    Lep , zgodan , neophodan.
    Od drzavnih simbola postujem Njeguski prsut , slusam samo drugu strogu himne i nosim krstas barjak
    A referendum? Izjasni se. Mislim onaj drugi po redu.
    P.S: Ako si na prvi i drugi različito glasao o statusu Crne Gore- nema veze, to se zanemaruje/oprašta. Hebi ga, takve su bile okolnosti.

Mada ja imam i neke dodatne uslove. Za početak, da se vratiš kroz vrijeme i da mi kažeš podržavaš li antibirokratsku revoluciju u CG krajem 80-ih. Da li si učestvovao na mitinge? Ako nisi bio u CG, da si bio da li bi išao na miting?
    Mala pomoć: poželjan odgovor je da si bio na miting... jer zahvaljujući tom mitingu mi/DPS smo došli na vlast (istina, samo smo se podmladili... i posrali na dotadašnje rukovođenje društvom).

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Iz Vase perspektive...a djeluje jako mizerna i primitivna..moguce da drugacije ne mozete ni razmisljati tako da...
    Mislim da ce administracija reagovati da smiri Vasu usplamcelu bolesnu viziju i spusti tamo gdje zasluzuje..
    Ako ste Vi spremni za nesojluk i prodaju drugi nijesu iz tog filma a najmanje ja... samo se Vi trudite ..bilo je ovdje trudnih pa su dostigli nivoe poslusnika koje zasluzuju..bez svog stava..bez svojih misli i planova...sve im je zacrtano po partijskoj liniji... Samo Vi ka tim vodama.. Ko Vam smeta? Nismo Vam mi ostali konkurencija nama je ovo zabava i razonoda..zavisi od teme da... sto ste se prepali?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nesto mi pade na pamet, zamislite da lekic pobijedi i onda vujanovicevu facu i onda milov pokusaj da ga obrlati na svoju vodenicu
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

[QUOTE=Maja;3255151]Meni je to sve isto... Samo sto mi g. Hop zgadio g. Lekica totalno pa bolje da ne opisujem gdje je granica.. A g. Vujanovic...uffff.. Ako ista ne podnosim to su partijski pioni...
    Blagos g. Djukanovicu s njima...da je birao ne bi bolje maskote za zabavu izabrao... Nije mu dosadno sigurno ima se s kim sprdati...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    67 Posts

Iz Vase perspektive...a djeluje jako mizerna i primitivna..moguce da drugacije ne mozete ni razmisljati tako da...
    Mislim da ce administracija reagovati da smiri Vasu usplamcelu bolesnu viziju i spusti tamo gdje zasluzuje..
    Ako ste Vi spremni za nesojluk i prodaju drugi nijesu iz tog filma a najmanje ja... samo se Vi trudite ..bilo je ovdje trudnih pa su dostigli nivoe poslusnika koje zasluzuju..bez svog stava..bez svojih misli i planova...sve im je zacrtano po partijskoj liniji... Samo Vi ka tim vodama.. Ko Vam smeta? Nismo Vam mi ostali konkurencija nama je ovo zabava i razonoda..zavisi od teme da... sto ste se prepali?

Hvala Lepo
    Ovaj nivo duhovitosti i samodovoljnosti jedino Sveto Marović dostiže.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    1. Rekao da neće biti predstavnik svoje koalicije na predsjedničkoj funkciji.
    2. Kritikovao bi vladu koju bi vodila njegova koalicija.

čekaj kako može nezavisni kandidat imati svoju koaliciju?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma svaki slobodan i vanpartijski covjek koji ne zavisi od partijskih funkcionera moze da se sprda sa zavisnicima i njihovom uslovljenom percepcijom.. A ovdje nas nezavisnih na politici ima dovoljno..nismo u manjini..

Zna se kako ta sloboda djeluje na zavisnike pa ni Vas komentar i poredjenje ne iznenadjuju.. S kim se poredi eto...govori sve... .. Pa i panicni napadi partijskih ovisnika ne iznenadjuju.. Samo Vi...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 02-04-13 at 01:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ste Vi spremni za prodaju drugi nijesu iz tog filma a najmanje ja...
    A što bi ovo dolje trebalo da ti znači?
    sve mi se cini da bih trebala da se zaista aktiviram u zavrsnici ovih glupih izbora
    ...Smeta ti Lekić i njegovi glasači, a Bojovića više nema u ovim izborima, pa na što bi se onda svodio tvoj angažman sada u ovoj završnici?????? Pretpostavljam na doprinos pobjedi protivkandidata mrznom Lekiću. A ako je tako, nemoj mi samo reći da bi to radila besplatno, da se ne razočaram u tebe i tvoje dosadašnje stavove. Ako nije neki direktni angažman za pare (nagađam: tvoje vrle konsultantske sposobnosti), onda si možda mislila samo na angažman u svrhu Lekićevog poraza kroz ova piskaranja po forumu? Pa dobro ako je tako, ništa novo, poodavno ti ovđe nagrđuješ Lekića. A sve uvijeno u tobožnju jednaku kritičnost i ka njemu i ka Filipu... koja može biti po intezitetu jednaka, ali njeni efekti ne ostavljaju jednake loše posljedice na Filipa i Lekića, zato što je Filip odavno svakodnevno na javnoj sceni i narod zna sve o njemu/njima, tako da tvoje negativne riječi mnogo njegovu kandidaturu ne remete, jer on/DPS ima fiksno/zamađijano glasačko tijelo koje ga glasa, dok je Lekić noviji/nepoznatiji širokim masama i Lekić nije kao Filip/DPS imao ranije svoje masovno i fiksno glasačko tijelo nego sada radi na njegovom formiranju, pa svaki udar na njega ima drugačiji/veći negativni efekat nego na Filipa.

Sva pr.njava priča koja se razvlačila po forumu o tome kako su Filip i Lekić isti, kako ništa ne valjaju, kako treba bojkotovati, kao rezultat ima odmaganje Lekiću. Da li se to radi svjesno ili nesvjesno, nebitno je, jer je rezultat isti, a to je korist za Filipa (a time i za njegovu partijsku družinu)... a time i za nastavak i pogoršanje stanja protiv koga se i Bojović izjašnjava.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. NSX ne popaljujte sa pitanjima izgorese da odgovore nesuvislo... Po "folderu'..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    nesto mi pade na pamet, zamislite da lekic pobijedi i onda vujanovicevu facu i onda milov pokusaj da ga obrlati na svoju vodenicu
    Ne zamišljaj slobodno, jer neće pobijediti Lekić. Ozbiljno ovo mislim (nije sada 1. april).

Page 74 of 119 FirstFirst ... 246470717273747576777884 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)