Page 65 of 119 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast
Results 1,601 to 1,625 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Koji sad Andrija Mandić? Kad budu parlamentarni izbori onda pazi da ne daš glas za Sieg Heil. Taj Sieg Heil neće moći ni doći na vlast ako narod nekada većinski ne izglasa njegovu partiju.

Ovđe imaš Lekića i Vujanovića.
    "PRATI RADNJU FABULE !!!!!!" reče Radovan III
    pročitaj post na koji sam odgovorio sa tom izjavom

Vujanovića koji je kandidat DPS-a (tako mu i piše u kandidaturi) i Lekića koji nije član partije i koji je rekao da napušta funkciju u KOALICIJI ako bude izabran za predsjednika.
    Ozbiljno !!!!!!!!!!!!!!
    Zar zaista misliš da bi naša krajnje sebična opozicija podržala kandidata za kojeg misli da će poslije eventualne pobjede postati u potpunosti vanstranačka ličnost.
    A ako je Lekić zaista izjavio to što si ti rekao, samo bih mu poručio onu našu "poslije ****** nema kajanja". Koga ovaj jad kojeg mi nazivamo opozicijom uhvati ne pušta ga dok mu zadnju kap krvi ne popije(shebaće Pozitivnu kao što su shebali PzP)

Ja neću izlaziti na glasanje da bih birao manje od dva zla, jer je manje zlo dio vlasti koja je uspjela da od najljepše zemlje u Evropi napraviti ovo što je napravila(da su se trudili da nas sjebu nebi ovako dobro odradili posao), a da ne pominjem to što je to manje zlo blago hendikepirano pa da se još stidim kad dotični izađe iz zemlje.
    Last edited by Rakun; 25-03-13 at 17:52.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Krenuh nesto da istrazujem o Istoriji civilizacije i “slucajnosti” prica koje se pojavljuju medju najudaljenijim narodima i civilizacijama svijeta.

Veliki dio te kolekcije prica poznate zapadnoj civilizaciji pripisiju se Aesopu. Po Aristotelu on je zivio nedje cirka 650 PNE i bio je rob.

Nabasah na jednu vrlo interesantnu, koja mi se cini prikladna ovom crnogorskom vremenu.

Zove se : Zabe u Bari.

According to the earliest source, Phaedrus, the story concerns a group of frogs who called on the great god to send them a king. He threw down a log, which fell in their pond with a loud splash and terrified them. Eventually one of the frogs peeped above the water and, seeing that it was no longer moving, soon all hopped upon it and made fun of their king. Then the frogs made a second request for a real king and were sent a water snake that started eating them. Once more the frogs appealed to god, but this time he replied that they must face the consequences of their request.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ako nekome fali ideja sto bi ovaj balvan prestavljao u prenesenom znacenju, mozda mu rijec "Zakon" moze pomoci.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

to se Kosova tiče Lekić je kazao i da o tome, kao i o svim pitanjima, ima konkretno mišljenje i da je uvijek bio, pa i sada, protiv svih pobjeda koji maksimalizuju jednu stranu, jer takve pobjede samo donose nove podjele i revanšizam.

on i dalje ima misljenje i reci ce ga nekad kao i za sve
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Pa i kad je pobjeda Istine upitanju?

Interesantno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    "PRATI RADNJU FABULE !!!!!!" reče Radovan III
    pročitaj post na koji sam odgovorio sa tom izjavom
    Pročitao sam ga bio, ne brini, nisam promašio temu, jer mislim da je poenta tvog komentara u uklapanju u histerično zaplašivanje naroda sa Mandićem.

Ja neću izlaziti na glasanje da bih birao manje od dva zla.
    I jedan i drugi su goovna, a mi nemamo normalnog čovjeka za koga bi glasali. Pardon mazohisti imaju za koga da glasaju.
    Pošto su i jedan i drugi "goovna" i "ne treba ni jednog glasati", ima li mazohizma u tome da oćemo da trpimo veće sraanje umjesto manje? Već kad nas seeru, zašto ne pokušamo da nas makar manje goovana poseere. Je li možda još veći mazohizam trpjeti veća goovna nego odabrati manja goovna?
    Vidim da si prethodnih dana odlučio da budeš moderan, ili što bi mlađarija rekla da budeš in, pa da se priključiš fori neizlaska na izbore. Fora koja se ističe/nameće od nepodržavalaca aktuelnih kandidata, da je za Crnu Goru potpuno svejedno da li će biti izabran jedan ili drugi, jer su oni kao jednako loši. Čudi me da si tako izabrao, s obzirom da si prije neki dan napisao ovo:
    Da je Lekić jači i u svijetu poštovaniji lik od Vujanovića u svakom pogledu ne vidi samo slijepac.U svako slučaju bolje bi se osjećao kad se svijet ne bi sprdao sa mojim predsjednikom i kad bi dotični barem znao taj mrtvi Engleski

Lekić je 5x veći gospodin i od Vujanovića i od Mila ali mislim da na duge staze nije dobar izbor za CG zbog toga što želi dodatno povezivanje sa Srbijom što nije dobro

Jbite me ako znam za koga ću glasati

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Čudi me da si tako izabrao, s obzirom da si prije neki dan napisao ovo:
    Lekić je 5x veći gospodin i od Vujanovića i od Mila ali mislim da na duge staze nije dobar izbor za CG zbog toga što želi dodatno povezivanje sa Srbijom što nije dobro kako god da gledaš
    Sa druge strane predsjednik je više protokolarna figura nego funkcija sa nekim većim uticajem. Jbite me ako znam za koga ću glasati
    I kao i uvjek stojim iza toga što sam napisao, a ti pročitaj šta sam napisao
    "Lekić je 5x veći gospodin i od Vujanovića i od Mila ali mislim da na duge staze nije dobar izbor za CG zbog toga što želi dodatno povezivanje sa Srbijom"

To što je neko "gospodin" ne znači da je dobar izbor
    I Kralj Milo je vremenom postao "gospodin" pa nas je sve sjebao

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    [/FONT]

Za Crnu Goru je ovo mnogo pogubniji podatak od rezultata nekakvih besmislenih predsjedničkih izbora i stranačkih rejtinga.
    Zaprepastio sam se kad sam to vidio. Osevapio bi se neko kad bi na Crnu Goru atomsku bacio kakvo nam je razmišljanje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Evo zasto lekic ne upita vujanovica dali je tacno da Vujanovic, njegova supruga Svetlana sudija i sura advokat muce covjeka po sudova evo 14 godina?

Zasto lekic to ne ispita? No se bavi stvarima te i vrapci vishe znaju?

http://piletic.wordpress.com/

Jel ga nije briga za covjeka?

A odje na ovaj sajt ima dovoljno informacija da bi ovoga covjeka spasio.
    Ne znam za taj slučaj, ali znam za jedan drugi. E matrak bi on radio to što radi da nije šura Filipa prepoštenog, dobrote koja se smije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Izgleda taj mu sura cuda cini tamo. Svudje u svijet bi ga izbacili i kaznili zbog onakvog ponasanja a tu niko nista.
    Last edited by Ego_and_his_own; 26-03-13 at 07:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ne znam za taj slučaj, ali znam za jedan drugi. E matrak bi on radio to što radi da nije šura Filipa prepoštenog, dobrote koja se smije.
    Sve je smijesno u odnosu sta je Piletic prezivio.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    to se Kosova tiče Lekić je kazao i da o tome, kao i o svim pitanjima, ima konkretno mišljenje i da je uvijek bio, pa i sada, protiv svih pobjeda koji maksimalizuju jednu stranu, jer takve pobjede samo donose nove podjele i revanšizam.

on i dalje ima misljenje i reci ce ga nekad kao i za sve
    Zbog sporadičega bi se naš predsjednik zanimao oko unutrašnjih poslova druge zemlje ? Da ne bude da me karate da spočitavam Lekiću petljanje u Kosovo, vjerovatno je i Vujanović komentarisao Kosovo tj. rečeno mu je da ga pomene
    Last edited by Rakun; 26-03-13 at 17:31.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Zbog sporadičega bi se naš predsjednik zanimao oko unutrašnjih poslova druge zemlje ? Da ne bude da me karate da spočitavam Lekiću petljanje u Kosovo, vjerovatno je i Vujanović komentarisao Kosovo tj. rečeno mu je da ga pomene
    Sto se onda evropa intresuje oko toga?
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Sto se onda evropa intresuje oko toga?
    Griješiš, ovaj, griješiš silno sinko

Ja rekoh zašto bi ZEMLJU Crnu Goru u to interesovalo u toj mjeri(i pored toga što "smo" požurili da ga priznamo)
    EU nije ZEMLJA i njene članice tj. ZEMLJE samostalno ne interesuje pitanje Kosova

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Griješiš, ovaj, griješiš silno sinko

Ja rekoh zašto bi ZEMLJU Crnu Goru u to interesovalo u toj mjeri(i pored toga što "smo" požurili da ga priznamo)
    EU nije ZEMLJA i njene članice tj. ZEMLJE samostalno ne interesuje pitanje Kosova
    Ti nisi rekao "zemlju", ti si rekao "predsjednik" ;p
    I predsjedik Crne Gore mora (moje je mišljenje ne kažem da je tačno i ne insistiram na tome) zbog dobrosusjedskih odnosa sa Srbijom i Kosovom da zauzme stav po tom pitanju. A što se tiče zemalja iz EU, konkretno Španija, oni zbog problema koje imaju na svojoj teritoriji moraju imat određeni stav prema načinu na kojem je Kosovo proglasilo nezavisnost. Ima još primjera po evropi zato i kažem EU generalno..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Vazno je, da ni jedan ni drugi,
    ne mogu objasnit, zasto INVESTITORI BJEZE OD CGe, kao da smo GUBAVI,
    Island je sa 300 000 stanovnika skupio 100 milijardi,
    Kipar sa 850 000 stanovnika 70 milijardi, samo od BACUSKA RUSA 20-30 milijardi,
    sad udaraju Kiprani porez na DEPOZIT-USTEDJEVINU, a ISLANDJANI ga odmjerise Englezima i Holandjanima, od sake do lakta, i pruzaju im SREDNJI ISPRUZENI PRST,
    u nas niko nema POVJERENJA, ne daju LISICI da cuva kokoske, Vuku jagnjad i Kozi kupus,
    svi nas vide iz AVIONA, kako nam "SVIJETLI" OBRAZ CRNOGORSKI OD POSTENJA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    ,
    Kipar sa 850 000 stanovnika 70 milijardi, samo od BACUSKA RUSA 20-30 milijardi, sad udaraju Kiprani porez na DEPOZIT-USTEDJEVINU
    Za tvoju informaciju Kipar je na samoj ivici bankrota i ne samo da su oporezovali depozite već u ovom trenutku ne možeš ni da ga podigneš. Ode nam Milo na prosjački štap jer drži gomilu para na Kipru, da mu trebaju pare vidi se po tome što je Prva Banka prilično podigla kamatu na oGOrčene pare.

Quote Originally Posted by milovan View Post
    ISLANDJANI ga odmjerise Englezima i Holandjanima, od sake do lakta, i pruzaju im SREDNJI ISPRUZENI PRST,
    Islandu će brzih dana da se odfikari glava zbog toga što su izglasali da JEDNOSTAVNO NEĆE da vraćaju pare koje su uzeli

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 27-03-13 at 20:13.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Кипар има огромна налазишта земног гаса испод површине мора, која планира да експолатише заједно са израелским компанијама.
    Ово им је само да премосте...
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by aleksa007 View Post
    Mislim da bi vise trebalo da te brine povezivanje s mafijom, nego povezivanje sa Srbijom. Sto ti djeca sjutra nece smjeti slobodno setati od lokalnih ulicara i kriminalaca, a to je vec aktuelno, jer nema pravne drzave. Svi kriminalci su na slobodi, i sto je jos gore, upravljaju drzavom, a tebi nikako ne moze iz gu.ice da dopre u glavu. Otrijeznite se vise Crnogorci, niko vam nece uzeti drzavu, osim mafije, koja trenutno ima vlasnistvu veci dio teritorije, skoro sva preduzeca, i vase duse. Vec je kasno za bilo kakav oporavak ove duboko posrnule zemlje u svakom smislu i finansijskom i moralnom, ali postoji jos jedan mali tracak nade da se spasi sto se spasiti moze, ali sa Fijipom to svakako nije slucaj. NE primajte se vise na pricu o Srbiji, pa kakav ste vi to narod. Vece pretenzije ima Albanija, pa i Hrvatska, ali to niko ne pominje. Bitno je da se Srbi etiketiraju. Moze li doprijeti do tvoga mozga da politika "zavadi pa vladaj" jedino Mila odrzava na vlasti sve ove decenije, a ti se i dalje primas na tu suplju pricu.
    Tvoje pisanje na ovom forumu je potvrda DPS-ove priče...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Tvoje pisanje na ovom forumu je potvrda DPS-ove priče...
    A to bi bilo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bosko10 View Post

Super slika pokazatelj poganstine naroda

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,004
    Thanked in
    4,016 Posts

Uploaded with ImageShack.us
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Povrace mi se kad ova budala od Vujanovica izadje i pocne da se dere "Pobijedicemo" i kad kaze "Neka nam Lekic kaze da li je glasao za da ili ne".A sto tebe boli tuki druzee za koga je Lekic glasa',piii,samo covjek o tome prica ka' da je bitno za koga je ovaj glasa'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koga zanima neka odsluša od 14:16 do 14:51

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Povrace mi se kad ova budala od Vujanovica izadje i pocne da se dere "Pobijedicemo" i kad kaze "Neka nam Lekic kaze da li je glasao za da ili ne".A sto tebe boli tuki druzee za koga je Lekic glasa',piii,samo covjek o tome prica ka' da je bitno za koga je ovaj glasa'
    Vujanović je malo pglu, ne zamjeri mu. A malo se i pravi pglu.

Optužuje Lekića za namjeru da Crnu Goru utopi u Srbiju i da nije glasao za nezavisnost, objašnjavajući da nije problem doći tog dana iz Italije do Crne Gore da je htio, a istovremeno neće da kaže da Lekić nije došao (ili nije htio da dođe) ni da glasa za zajednicu sa Srbijom (već kad kažu da nije problem doći zbog glasanja u CG).
    Što jednostavno ne prihvati činjenicu da se Lekić tada izjasnio, jer je bio među onih 15-ak posto (ako se ne varam oko procenta) koji nisu izašli na izbore, koji su ih "bojkotovali", ili koji nisu bili načisto kako je bolje glasati. Treba li satanizovati nekoga ko nije izlazio da glasa (to je možda dobro pitanje za one koji ovđe propagiraju uzvišenost neizlaska na ove izbore)?
    Last edited by hop; 28-03-13 at 18:20.

Page 65 of 119 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)