Odakle iskacu ovi novo registrovani trolovi...
Edit:
Hodžson: Može i bod da bude dobar
Odakle iskacu ovi novo registrovani trolovi...
Edit:
Hodžson: Može i bod da bude dobar
Last edited by filip__pg; 25-03-13 at 19:00.
imal dje da se pogleda snimak utakmice protiv moldavije?
Kako bi nam lega Pekovic sjutra, ka budali samar. Sto se tice odbrane ni meni nije jasno sto ne vrati Volkova nazad (nije da mu je to nepoznata pozicija)
bez svakog bozovic ne moze da igra i tacka.aooo
Russia!
Crna Gora vs Engleska - izjave pred utakmicu trenera i igrača (25/3/2013 ...rtcg) www.fscg.co.me
jovanovic povrijedjen???
Podgorica Podgoricanima!
Bojim se napunice nas 5:0 ka Hrvate, previse smo uzleceli, mediji ovo pumpaju maksimalno.
Neka pune oni koga oće ali nas sigurno neće,treba ih prekidati na četrdeset metara od gola pa i po cijeni crvenoga kartona,snage imaju, imaju i znanja a imaju i inata...
Delibasic - 2 utakmice, 114 min., 4 gola
Beciraj - 2 utakmice, 165 min., 2 gola
Vucinic - 3 utakmice, 174 min., 2 gola
Zverotic - 5 utakmica, 382 min., 2 gola
Djordjevic - 2 utakmice, 111 min., 1 go
Drincic - 2 utakmice, 174 min., 1 go
Damjanovic - 3 utakmice, 207 min., 1 go
...
Jovetic - 4 utakmice, 356 min., 0 golova (dva puta sam ispred golmana i jedan penal !!!)
Teren za majstore, klupa za sminkere.
umuntu ngumuntu ngabantu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mada je dao onaj iz daljine protiv Islanda čini mi se.
Pardon, oba na tu utakmicu.
Ali čoek biće računa samo kvalifikacije.
Bijo si poziw koi se neodbija
to se ne broji to je Island koji je sada soveniju dobio, sada gledam neke reprezentacije koje smo mi ovdje lagano dobijali sve prave iznenadjenja a mi ovdje kao sto nam dovode te prelagane su.
a jos bi dodao sreca sto je Vucinic sada gol dao , jer bi ga kao po obicaju pljuvali i vikali da je nula od igraca
Ne znam mozemo mi pricati da je Jovetic svjetska klasa, ali on to u reprezentaciji uopste ne pokazuje, igra kao igrac koji i ne pravi neku razliku, dok npr kad Vucnic samo pogrijeis koji pas na utakmicu odmah salve zvizduka i svakava prica, prosto nevjerovatno no ajde takav smo narod
mislim da ima malo problema sa emocijama, srce mu je ispred mozga i da ga to malo poremeti..
a doci ce to na svoje..
evo posle Leskota i Smolinga sad smo krenuli i Jovetića da omalovažavamo.
Bitno je da sam ja popio osam infrakcija i šest crvenih kartona.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
a znas zasto je tako, zato sto Vucinic se vuce po terenu i sam znas kako to iritantno djeluje kad gledas. meni to ne smeta posto znam da ce u nekom momentu prelomiti utakmicu ali ako to ne uradi ona se uvijek nadje par njih koji ce pljuvati i sl, pa vidis ovdje mecu 30 ljudi nadje se neki pametni.
a sa druge strane Jovetic trci, krece se , vrace za igracom kad izgubi loptu i trudi se a nece ga gol nesto za nas. mada ne treba tome pridavati znacaj dokle god hoce ove ostale. opet on navuce po 2 igraca na sebe tako da otvara sansu drugima
Aj predlozite neki kafic za gledanje utakmice sjutra vece, dje ce bit najbolja atmosfera...jer ocigledno necu nabavit kartu
Mozda Skotski pab u hercegovacku ili 4 vilenjaka![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
...vala ga ođe znaju lupati pojedini...dao neko gol iz ovoliko minuta a neko iz onoliko...pa nijesu penale pucali valjda im je neko morao nabačiti te lopte...a makse oli noćas...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks