od kad je mirko poceo da daje smislene inetrvjue
od kad je mirko poceo da daje smislene inetrvjue
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A makse, kad vidim Mladena Božovića da daje intervju, dođe mi televizor da slomim.
Ajde Mirko, kapiten je pa da shvatim, ali onaj retoričar.
Bijo si poziw koi se neodbija
Nadam se da ce neko nasim navijacima objasniti da u slucaju pobjede ne prave invaziju na teren, jer cemo tri sledece minimum odigrati pred praznim tribinama bude li toga, a rizikovali bi i bodove.
Ja sam potpuno siguran da ce se navijati korektno i da rasizma nece biti, ali za ovo me je strah.
Deserve's got nothing to do with it.
Mislim da Skoti Parker sto posto pocinje utakmicu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Velika prilika za mlađanog Zverotića (s obzirom da će biti naš glavni igrač na sredini) da odigra perfektnu utakmicu i završi sebi kvalitetan ugovor koji bi ga obezbijedio do kraja života. Daleko od toga da je Švajcarska loše mjesto za život ( 8) ), ali je u godinama gdje bi na DMF poziciji u Italiji izbrusio sebe u igrača koji bi nam držao sredinu narednih 6-7 godina bez problema. :mrgreen:
Istina Vlado, istina.
Slažem se sa kolegom iznad, eventualna pobjeda i upad na teren bi odlično pali Engleskoj da nas pretekne tako što će nam čika Sep oduzet koji bod. I Ukrajini bi valjalo da igramo ođe pred praznim stadionom.
Trebao bi neko da apeluje na navijače, Brna, Mirko, Dejo, ko god, ali u po dnevnika da ide.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21860552
Dobro je, vidim i Jovanović i Bošković igraju.![]()
Dejo je vec apelovao.
http://www.vijesti.me/sport/savicevi...-clanak-119874.
Nema potrebe da se sad upada na teren, to mozemo na zadnju utakmicu ako se kvalifikujemo na SP![]()
Đe sjutra sjest prije utakmice,đe će bit full atmosfera ? Kaj mislite
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ajde jadan Turaka je bilo 20x vise pa smo izlazili na kraj![]()
Kako nas forsiraju portali po Srbiji , http://www.sportal.rs/news.php?news=96985 prva vijest ..
Lijepo od njih na ovakvoj podrsci mada usvojise Vucinica taman kao da je iz Jagodine rodom ..
BISOGNA VINCERE !
Dan prije utakmice sa Moldavijom sam sanjo dasmo odigrali 0-0.....
Ali dva dana prije utakmice sa Englezima... ja sanjam indentican rezultat... sto znaci sinjoc.
Moram reci da je to bilo prvi put u mom zivotu da ja sanjam nasu reprezentaciju... Dako ovaj san bude znacijo nesto pozitivno za nas???
Kako im Brna lukavo dize pritisak![]()
Ako bude pozitivan rezultat,ti ces zato biti najzasluzniji.
:crushed:
Da nisu sjutra vremenski neuslovi,ocekiva bi neki Joveta show.Mada ne mora da znaci da ce izostati.Citajuci izjave engleskih reprezentativaca,vidim da nas se strasno boje.Ulog je preveliki,posebno za njih,jer imaju imperativ pobjede.Sjecam se prije prijateljske utakmice Engleska-Brazil,kad su pitali Stivena Dzerarda,sta ocekuje,on je rekao da je da je to super spektakl,klasik i sve sto dodje uz to,ali da mu je u mislima Crna Gora,jer smatra da je to odlucujuca utakmica.Tacno se vidi i po najnovijim izjavama koje proizilaze iz straha od istog igraca,kako ocekuje provokacije kao prosli put...a svi znamo da posteni Dzudovic ne bi ni mrava prevario a ne zgazioKapitenu Engleske kruna preuspjesne karijere bi bilo da predvodi englesku na SP u Brazil.Zelim mu da izgori od zelje i odgleda ga preko TV-a...a ja da podjem u brazil.
Nije nerealno da ostvarimo X,sto bi nas jos vise gurnulo ne samo u baraz,vec i za borbu za prvo mjesto.O pobjedi da ne pricamo...no bolje da cutimo,pa da slavimo ako Bog da.....
Last edited by Insua; 25-03-13 at 17:48.
Na weather2umbrella prognoziraju oblacno i bez kise za vrijeme utakmice.
http://www.weather2umbrella.com/me/v...1/1410695/1/1h
dadose Englezi Brni dobar nadimak poslije ovih njegovih izjava...
Crash 'n Brn-ovic :mrgreen:
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nema kise tokom utakmice
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
Ima li neki igrac da moze da igra lijevog veznog pa da se prebaci Volkov na beka da ne bi gledali debila Bozovica?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks