Onda OK![]()
sve su mi HD sad![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zar je moguce da ovaj ONT nema mogucnost da fixira (rezervise) IP za odredjenog clienta preko DHCP-a?
Zna li se oce li skoro optika u staru varos?
Kakav car.Procitao ja ovdje za optiku i Splicanku na Zabjelo i zovem info centar da ih pitam kakvo je stanje i kad ce to da rade i postoji li mogucnost da se produzi u lameleI odgovor lika je bio(ne bash doslovce ali ovako je nekako tekao razgovor) -
-Naravno, politika firme je da dovede optiku do svakkog korisnika.
Ja : To je sasvim razumljivo ali ja sam vas pitao za informaciju za Zabjelo.
- Svakako da ce biti, ali da li za mjesec ili pola godine ja to ne znam.
Ja : Da ali, imate li informaciju o tome da li se ovo radi na Zabjelo?
- Pazite gospodine, svako zna prednosti optike, i zna koliko je ona dobra i povoljna.Eto i samo vashe interesovanje ukazuje na to.Optika ce biti dovedena kod svih u dogledno vrijeme.
Ja(be zivaca vishe) : U redu gospodine, hvala na informaciji.
WTF??!! o.O
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Vjestacka inteligencija ftw
I respect your wrong opinion.
Lukaj
067 311 436 je broj gospodje od koje mozes dobiti tacne informacje.Momci iz Elta monta su razvalili citav kvart i razvukli kablove za nedelju dana a ovi bogalji se vuku kroz dvije ulice pola godine. Najbitnije je da se radi po Podgorici, mi ostali mozemo i da crknemo.U poslovnici, poslovicno neobavjesteni.Bice optike svuda po gradu ali kad, nemaju pojma.Dok je Djetic gostovao na forumu, bilo je nekih informacija.Od ove druge dvojice nema vajde.Ovo je stvarno sprdnja.
Zasto se ne smanje cijene adsl-a? Kakva je logika da ja placam istu cijenu sa 2 megabita brzine i neko sa optikom ko ima 20mbita? Ili zasto se onda barem ne unaprijede adsl paketi, ljudi koji imaju 2 mb da im se poveca na 5, ovima sa 5 na 7 i sl? kako je moguce da neko placa 7mbita -45 eura, a neko 20 mbita 20 eura?
Mislim znam da imate totalni monopol nad internetom i da uvjek gledate kako najlakse oglobit ovaj narod ,al daj obraza malo.
Cojones u potpunosti se slazem sa tobom , trebalo bi da pokrenemo neku peticiju ovdje za sve korisnike adsl-a da se povećaju paketi jer o smanjivanju cijene vjerovatno nema govora![]()
Posto ja zivim u Budvu, tj na selo (Jaz) ocekujem da mi dovedu optiku - nikad. Evo sta me interesuje -
Mogu li ja sve da sredim (kopanje, asfaltiranje, dozvolu od opstine (a?)) i da izcimam da dodju da mi srede to. Jos ako su kablovi problem kupio bih i kablove ako je to ikako moguce samo da uvedem to. Takoreci, sve o mom trosku.
Btw. Vjerovatno ce se neko posprdat sa ovim postom, ali da se ogradim. Prvi put chitam ovaj thread, znanja o optici imam kolko krava. Jesam krava.
Sve je to super kad bi mi dali opciju da uvedem optiku, ovako mi koji iz tehnickig razloga necemo optiku vidjet ni za 10 godina placamo 6 puta skuplje internet jer oni zele da sire servis...
Ispanuće da ih branim, ali samo potenciram ekonomsku logiku.
Zato što optiku koristi nekih 3% a ADSL 97% vjerovatno od svih T-Com korisnika interneta.
U prevodu gro prihoda od interneta imaju od ADSL korisnika. Da si ti vlasnik firme koja ima ovakvu strukturu prihoda, bi li smanjio cijene? Ja ne bih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja bih planirao malo dalje od toga jer takvo razmisljanje daje kratkorocnu zaradu, u tome se ogleda dobra firma, odnosno dobro planiranje, jer se desava ovo sto spomenu bozo, dodje neko drugi sa boljom ponudom pa onda navrat nanos ajmo sa optikom... ne moze se dovijeka ubirat isti prihod od iste stvari.
hercules objasnio. Sto bi spustali cijenu ako je trziste takvo? To sto optika ima promotivne cijene ne znaci da ADSL 2 Mbps sada treba da bude 2 eur
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Predaj zahtjev u shopu, uz te napomene da bi sam finansirao prikljucenje objekta...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sale reci mi na koji broj mogu zvati da bih pitao za optiku u kucu stara varos je u pitanju nesto su sprovodili kroz kanalizacione sahte ovi iz t-coma ali ne znam jel to to?
1500ali sigurno nije za kucanstva
Zanima me ima li optickog neta u zgradi Normala na Starom ulica V proleterska?
Samo još jednom da kažem da je Youtube učitavanje na optici sramno. Ovo ka da smo u Sjevernu Koreju...
Ovo potvrdjujem. Katastrofa. Nikad da mi se ucita video. Jes da sam povezan preko Wireless-a ali kakve veze ima.
A tek nesto posebno kod mene uvece, u periodu od 18h nedje pa do 23h ka' da sam na dial up ne daj boze a ne preko optike, kao da se citava zgrada nakaci na net, ali opet kakve to veze ima ljudi moji ako je optika u pitanju i ako je "sve kako treba uradjeno u zgradi i do mene"...
Sprdnja. Mislio sam ima da leti sve kad mi uvedu optiku, a ovo isto ka adsl skoro.
Last edited by BlackVelvet; 05-03-13 at 20:04.
Who let the dogs out
To je zato što su monopolisti i što se sprdaju sa korisnicima. Niti ih država oporezuje kao monopolistu, niti nas štiti a ponajmanje, čak im ni profite ne oporezuju a znamo svi da je telekom prodat za smiješne pare. Mi, Rusi, Srbi i Sjevrena Koreja, ja ne znam petu naciju sa ovakvim mentalnim sklopom.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks