I meni je drug mislim u septembar predao. I to ulaz sa 10 stanova..svaki stan potpisa i presjednik skupstine..i to je to. Niko se javio nije.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
JA predah 100% potpisa u decembru,nigdje nikoga... veoma su efikasni kao i obicno,ali na jeziku...
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Nije život jedna žena,život je nijedna žena
I meni je drug mislim u septembar predao. I to ulaz sa 10 stanova..svaki stan potpisa i presjednik skupstine..i to je to. Niko se javio nije.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Last edited by Draka; 13-02-13 at 22:48.
Ajde da probam i ođe...
Ako neko oće da dijelimo optiku (po pola račun) a nalazi se preko puta hotela Kostas neka se javi...
Ja je uvest ne mogu jer sam podstanar.
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Ne razumijem taj razlog sto si podstanar? Uvodis je na svoje ime ne na ime gazde.
I ja sam podstanar i niko me nije pitao za gazdu niti trazio saglasnost gazdinu, nego je dosao momak da potpisem ugovor, poslije dva dana momci razvukli kablove i dva-tri dana nakog toga donio mi ruter neki momak i postavio. I zdravo ga nosio![]()
Who let the dogs out
narucio sam optiku u aprilu 2012-te..receno mi je da ce biti do kraja maja..i ja zvao ne zvao..samo cekao i do sada ne docekao)
skoro sam nedje zvao ..i opet mi rekli da cekam...BOG zna koliko cu jos cekati
a inace sam na pobrezju..ulica bracana bracanovica ..koja je skoro cijela uradjena..tj tuski put..ali opet nistatako da se vise ne nadam tome..
Mozes da preselis servis. Ako nema tehnickih mogucnosti na odredistu onda mozda predjes na ADSL ili nista![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja ti rekoh. Kako ćeš sad da budeš razmažen kad je internet u pitanjusve će ti bit presporo.
Probaj neki torent kvalitetni sa puno seedera pa da vidish što je brzina![]()
Last edited by hercules; 14-02-13 at 11:52.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
4.9 MB/s nece preko :P
39.2 Mbps kao u cecinoj pesmimora i malo headera...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Televex je druga firma...
Je li diran što firmware routera? Vidjeh sinoć da wireless opet dozvoljava konekciju ali nema protoka. Jutros ni konekcija na wireless neće.
Vjerovatno će nakon restarta routera proradit.
Oce li mi neko objasnit nesto... ako nekom dam password od wireless-a... ili ga ostavim bez sifre... da li ta osoba sto se nakaci na taj wireless moze da se uloguje na ruter pomocu onog admintelecom telecomadmin i uradi sto mu je volja sa mojim ruterom... E sad ako moze... da li ja mogu da ogranicim pristup ruteru da bude moguc samo sa odredjene MAC ADRESE... ili neki drugi nacin... jer ovo je uzas ako je ovako... koliko je bolji od ADSL-a toliko ga ovo ubija da dobija ocjenu 3 umjesto 10... (u pitanju je optika i hauwi ruter)
Može da se uloguje. Može da se omogući sa odeđene MAC ADRESE.
Zašto je užas?
Imaš nekoliko opcija. Oćeš šifru ili nećeš na wireless. Oćeš taj username i password od routera ili nećeš.
Oćeš tu MAC adresu da puštiš na router ili nećeš. Kraj priče.
I ajde reci što bi ti želio konkretno pa da ocjena bude 10? Baš me zanima kakve su to tvoje želje i ideje.
od kad sam presao na optiku, stalno posle nekoliko dana (5, 10, 15 kako kad), ne mogu da otvorim odredjene stranice. FB ne mogu, cdm forum i jos poneke. Da bi stvar bila jos cudnija, iste stranice ne mogu otvorit, ni preko mobilnog telefona, ni preko oba lapopa koji su povezani na taj rutera preko wlan-a, a iste stranice regularno otvaram preko desktop racunara koji je KABLOM povezan direktno sa ruterom. Onda moram da resetujem ruter, i onda normalno sve stranice otvara, ali naravno do jedne ure.. Zna li ko sto moze bit to???
Dakle, to se odnosi na Ulicu 27. marta, od DAK petrola do raskrsnice s Ulicom 4. jula?
Kako zapravo izgleda ta instalacija optike? Kada se optički kablovi sprovedu do zgrade ili kuće, kako je oni uvedu u stambeni prostor i pretpostavljam da je i dalje potreban ruter?
To je nažalost i dalje srednji vek:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-21455795
Pitanje: Koje su ulice u Nikšiću pokrivene optikom i kad će se raditi nepokriveno područje? Hvala!
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Ocekivao sam neku podrobniju analizu, a samo si zakljucio da treba sk hd u osnovni paket za optiku...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks