Page 16 of 119 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 376 to 400 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Po cemu je Filip jedini preśednik Crne Gore?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jedini je predsjednik koji izlazi na Cetinje sam,bez obezbjedjenja,seta i pije kafu sa ljudima u kafanu.Eto makar prica sa normalnim ljudima,nema se neke koristi konkretno sad da ga covjek pita nesto ako ima kakavu nevolju,on to ne moze nista rijesit bez da pita glavnoga.Ali eto.Nema telohranitelja buljuk oko sebe kao recimo predsjednik Skupstine.:dread:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...jes brate i vozi se autostopom..jedan od nas !

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,731
    Thanked in
    3,878 Posts

If Fićo had a name, what would it be
    And would you call it to his face
    If you were faced with him in all his glory
    What would you ask if you had just one question

And yeah yeah Fićo is great yeah yeah Fićo is good
    yeah yeah yeah yeah yeah
    What if Fićo was one of us
    Just a slob like one of us
    Just a stranger on the bus
    Trying to make his way home

If Fićo had a face what would it look like
    And would you want to see
    If seeing meant that you would have to believe
    In things like heaven and in Fićo and the saints and all the prophets

yeah yeah yeah yeah yeah
    He's trying to make his way home
    Back up to heaven all alone
    Nobody calling on the phone
    Except for the pope maybe in Rome

yeah yeah yeah yeah yeah
    Just trying to make his way home
    Like a holy rolling stone
    Back up to heaven all alone
    Just trying to make his way home
    Nobody calling on the phone
    Except for the pope maybe in rome
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    Jedini je predsjednik koji izlazi na Cetinje sam,bez obezbjedjenja,seta i pije kafu sa ljudima u kafanu.Eto makar prica sa normalnim ljudima,nema se neke koristi konkretno sad da ga covjek pita nesto ako ima kakavu nevolju,on to ne moze nista rijesit bez da pita glavnoga.Ali eto.Nema telohranitelja buljuk oko sebe kao recimo predsjednik Skupstine.:dread:
    to samo govori da ne obracas paznju na detalje ..... UVIJEK je barem po jedan bodyguard sa nnjim....cak i ono kad seta predvece po kvartu oko televizije...

Mada, nedje je davno neko rekao da i njemu i Ranku obezbjedjenje treba da sto od sebe ne naprave ....
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodina Krivokapica mogu samo "nindze" da napadnu.. Oni iz SPC-a su najjagresivniji, a musko - a zensko... Eksperti sa lopatama...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 31-01-13 at 11:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    to samo govori da ne obracas paznju na detalje ..... UVIJEK je barem po jedan bodyguard sa nnjim....cak i ono kad seta predvece po kvartu oko televizije...

Mada, nedje je davno neko rekao da i njemu i Ranku obezbjedjenje treba da sto od sebe ne naprave ....
    Moras odvojiti njega i Ranka.Vjeruj mi da na Cetinje izadje sam i popije pice u kafanu.To za Pg uvece ne znam.Uostalom ko bi njega i dirao,je li.Nidje ga i ne pominju u neke sumnjive rabote.Ranko je druga prica.Auto ispred,auto iza,namraceni tipovi oko njega.Umislio je ko zna sto.:dejection:.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ni jedan clan SDPa kao ni jedan suverenista koji nije za DPSDP nece glasati Lekica to ti je 1/1. a mislim da ti znas zasto kao i sam Lekic. tako da Bojovic vise steti Vujanovicu nego Lekicu.
    Kratko i jasno... Mnogi ubijeđeni Srbi izgleda zaista vjeruju da će uspjeti primaći se suverenistima neopaženo samo zato što su se nanizali iza Lekićevih leđa. Da nije jadno i žalosno, pa da se čovjek pošteno ismije...

Ljudi, pa koga je više moguće zavesti?.. Ja tvrdim da svaki birač u Crnoj Gori tačno zna koga i zašto glasa. I političke partije i građani nacionalnu pripadnost i odnos prema identitetu onih koji se nude još dugo će na svojoj "listi poželjnih" stavljati kao osnovni kvalifikacioni uslov.
    Socijalno-ekonomske teme i građanima, a posebno partijama, služe samo kao izgovor za potpuno druge ciljeve... Uostalom, platforma koju je Pozitivna uputila DF-u najbolji je i najsuroviji dokaz da je crnogorska politička scena prepuna prevaranata i licemjera. Takvu društvenu klimu kreairali su vlast i opozicija, ali je održavaju i mogućom čine sami građani...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Koji crni Lekic, ubijedjen sam da ne moze osvojiti 40%, a ne pobijediti. No je veci problem sto i toliko moze da osvoji.

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Lekic ako dodje do 30% moze da pEva...
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema kandidata po mom ukusu,ako se ne pojavi neki tajkun u zadnji čas.Od ovih pomiritelja i ujedinitelja mi muka.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Nazovite me ludim, ali ja mislim da Bojović ima šanse da ode u drugi krug, a onda je sve moguće.
    Scenario je sledeći: suverenistički glasovi idu Bojoviću (glasačko tijelo SDP-a; Pozitivne, za koju vjerujem da neće kandidovati nikog; suverenističkog, nezadovoljnog dijela DPS-a; apstinenti), dok bi se na drugoj strani podijelili "unionistički" glasovi između Vujanovića i Lekića

Zbilja, gledaste li noćas Bojovića u Komnenićevoj emisiji?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cudno je kako jos nista ne nadjose za Bojovića, ali nam Filip pomalo nervozan. Mozda mu govor napisao Sveto jer ajde zakljuci majcin sine sta je "pjesnik htio da kaze"
    U kontinuitetu saopštavam da o tome imam jasan pravni stav i da ga zadržavam za sebe jer sa pozicije predsjednika države ne želim da utičem ni na koga, pa ni na članove Državne izborne komisije i sudije Ustavnog suda.
    Zbilja je nesporan kontinuitet, ali Mitrić je krivac zbog instrukcija jer Bjelopoljac Dragić Bulatović podnio je Ustavnom sudu žalbu povodom predsjedničke kandidature. Lekić kaže da čeka na skupljanje potpisa mada je mozda i zvanično neinformisan da će oko toga trcati Medo, Vojvoda i ostali mentori. Kod Pajovića sve zaokruzeno osim finansijski okvir

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Meni je cudna i izjava kandidata g. Lekica koji u startu kao kandidat kaze da nece da se petlja u te ustavne "dileme".. A covjek i svi ostali se kandiduju za osobu koja mora da stiti Ustavni poredak zemlje..
    Gdje ovo ima...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Nazovite me ludim, ali ja mislim da Bojović ima šanse da ode u drugi krug, a onda je sve moguće.
    Scenario je sledeći: suverenistički glasovi idu Bojoviću (glasačko tijelo SDP-a; Pozitivne, za koju vjerujem da neće kandidovati nikog; suverenističkog, nezadovoljnog dijela DPS-a; apstinenti), dok bi se na drugoj strani podijelili "unionistički" glasovi između Vujanovića i Lekića

Zbilja, gledaste li noćas Bojovića u Komnenićevoj emisiji?
    Sve sam se mislila napisati ili ne napisati stogo, posto je i ovaj dio foruma prava CG u malom i svi imaju svoja predubjedjenja koja nema te sile da se mogu iz betona izvaditi
    Jos uvijek su podjele na veliko Crnogorstvo i veliko Srpstvo i dok je tako nema srece.

Evo posto se pominju suverenisti (u koje za razliku od mene, vi ubrajate ove iz DPS-a, koji su ono sto im interes nalaze), sebe smatram borcem za Crno Goru ali ne od 1997.god. nego od rodjenja, i nema sanse da bih glasala g. Bojovica. On je u ovom slucaju iskoristen da razvuce glasove (samo jos ne znamo koga), ili kao opravdanje da se poslije kaze: Eto Filip nije uspio, ajde zdravo Fico (sto je naravno i zasluzio).

Pravedna je osnovana prije Pozitivne, pa sto kad su toliki patriote ne kandidovase se na izborima (naravno, zabranio DPS da im ne odvuku glasace)?

Sa obzirom da necu glasati g. Bojovica, da li to znaci da sam ja manji patriota i da manje volim CG od ovih sto ga glasaju, ili da sam ne daj boze velikosrpkinja?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Meni je cudna i izjava kandidata g. Lekica koji u startu kao kandidat kaze da nece da se petlja u te ustavne "dileme".. A covjek i svi ostali se kandiduju za osobu koja mora da stiti Ustavni poredak zemlje..
    Gdje ovo ima...

Hvala Lepo
    sto ti je cudno, nece da se mjesa u svoj posao
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Sve sam se mislila napisati ili ne napisati stogo, posto je i ovaj dio foruma prava CG u malom i svi imaju svoja predubjedjenja koja nema te sile da se mogu iz betona izvaditi
    Jos uvijek su podjele na veliko Crnogorstvo i veliko Srpstvo i dok je tako nema srece.

Evo posto se pominju suverenisti (u koje za razliku od mene, vi ubrajate ove iz DPS-a, koji su ono sto im interes nalaze), sebe smatram borcem za Crno Goru ali ne od 1997.god. nego od rodjenja, i nema sanse da bih glasala g. Bojovica. On je u ovom slucaju iskoristen da razvuce glasove (samo jos ne znamo koga), ili kao opravdanje da se poslije kaze: Eto Filip nije uspio, ajde zdravo Fico (sto je naravno i zasluzio).

Pravedna je osnovana prije Pozitivne, pa sto kad su toliki patriote ne kandidovase se na izborima (naravno, zabranio DPS da im ne odvuku glasace)?

Sa obzirom da necu glasati g. Bojovica, da li to znaci da sam ja manji patriota i da manje volim CG od ovih sto ga glasaju, ili da sam ne daj boze velikosrpkinja?
    pravedna nije ucestvovala na izbore posto po svim istrazivanjima nisu imali preko 2% podrske a sa time ne bi ni mandat osvojili. kao novo osnovana stranka sasvim im je bio logica potez. bolje da ne ucestvuju nego da se brukaju pa da iszgube i to malo biraca sto imaju.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    pravedna nije ucestvovala na izbore posto po svim istrazivanjima nisu imali preko 2% podrske a sa time ne bi ni mandat osvojili. kao novo osnovana stranka sasvim im je bio logica potez. bolje da ne ucestvuju nego da se brukaju pa da iszgube i to malo biraca sto imaju.
    A onda su nicim izazvani odlucili sad da se obrukaju?
    Vjerujes li stvarno u to sto si napisao?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Strateski su odabrali najbolji koncept.. Da se preko svog predsjednika partije predstave CG javnosti. Tu ih opravdavam jer bi ih identicno savjetovala da urade, obzirom na nemogucnost marketinskog predstavljanja (kapital i tehnicka podrska) na parlamentarnim izborima. Pozitivna je na brzinu uspjela da se predstavi, imala je podrsku odredenih medija, nesto vise kapitala i progurali su se igrajuci na tu kartu.
    Moguce, a to cu da vidim i iz nekih priv. izvora da li sam u pravu, da ce u ovoj zoni pogurati sebi slicnog po konceptu - g. Bojovica i sa tim Pravednu, sto moze dovesti do napokon jedne buduce zdrave opozicione koalicije na jako bliskim temeljima. Sa tim bi eliminisali mogucnost marketinske kampanje drugih kandidata zbog starta u NK, a pokazali bi kontinuitet gradjanske - a time rodoljubive a ne partijsko interesne stranke. Svaki slobodan individualac to vidi, ali masinerija politikantski obojenih bi svaku zdravu logiku kao i obicno pregazila i vriskom pamfletski unakaradila. No, vidjecemo.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-02-13 at 11:50.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Mislio sam na dio glasačkog tijela DPS-a, koji je je nezadovoljan predsjednikovanjem Vujanovića, a takvih ima dobar broj. Malo sam se nespretno izrazio u prethodnom postu, nisam mislio da su to DPS članovi, nego ljudi koji su dosad glasali za njih po sistemu "biram manje zlo".
    Iz vrlo jednostavnog razloga - nedostatka finansijskih sredstava.
    Mene pitate? Ko sam ja da određujem nečije "crnogorstvo" i patriotizam? Naravno da ne mislim ništa od toga.
    Mislim samo da imamo različite poglede na političku stvarnost. S tim što su Vaši, prilično iracionalni (in my humble opinion) i meni nejasni , tj. u Vašem postu ne vidjeh argumente i osnov po kojem diskreditujete Bojovića?
    Last edited by johnny bravo; 01-02-13 at 11:50.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Mene pitate? Ko sam ja da određujem nečije "crnogorstvo" i patriotizam? Naravno da ne mislim ništa od toga.
    Mislim samo da imamo različite poglede na političku stvarnost. S tim što su Vaši, prilično iracionalni i meni nejasni (in my humble opinion), tj. u Vašem postu ne vidjeh argumente i ključ po kojem diskreditujete Bojovića?
    Izvinjavam se, mozda sam bila malo nejasna, nijesam konkretno na vas mislila ni vas pitala ovo za patriotizam, to se odnosilo na moje citanje mnogoih postova ovdje koji pominju g. Bojovica i one koji ce g glasati kao patriote. Konkretno u vasem postu nije bilo nista od toga da me navede na ovo pitanje
    Iza g. Bojovica stoji Pravedna i ide ako njihov kandidat, mogu uci o raspravu o mnogim clanovima tamo koji mi nicim ne ulivaju povjerenje, sve su to razocarani pojedinci koji od DPS-a nijesu dobili veci kolac...

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

A onda su nicim izazvani odlucili sad da se obrukaju?
    Vjerujes li stvarno u to sto si napisao?
    Po tebi je isti posao za jednu partiju pripremit se za parlamentarne i predsjednicke izbore?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Strateski su odabrali najbolji koncept.. Da se preko svog predsjednika partije predstave CG javnosti. Tu ih opravdavam jer bi ih identicno savjetovala da urade, obzirom na nemogucnost marketinskog predstavljanja (kapital i tehnicka podrska) na parlamentarnim izborima. Pozitivna je na brzinu uspjela da se predstavi, imala je podrsku odredenih medija, nesto vise kapitala i progurali su se igrajuci na tu kartu.
    Moguce, a to cu da vidim i iz nekih priv. izvora da li sam u pravu, da ce u ovoj zoni pogurati sebi slicnog po konceptu - g. Bojovica i sa tim Pravednu, sto moze dovesti do napokon jedne buduce zdrave opozicione koalicije na jako bliskim temeljima. Sa tim bi eliminisali mogucnost marketinske kampanje drugih kandidata zbog starta u NK, a pokazali bi kontinuitet gradjanske - a time rodoljubive a ne partijsko interesne stranke. Svaki slobodan individualac to vidi, ali masinerija politikantski obojenih bi svaku zdravu logiku kao i obicno pregazila i vriskom pamfletski unakaradila. No, vidjecemo.

Hvala Lepo
    Majo, ja bih se potpuno slozila sa vama sa strateskih konceptom da ovo nije Crna Gora.
    "Mislili smo najbolje, a ispalo je kao i uvijek"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja sam medju prvima rekla da se pridruzujem stavovima sagovornika na ovom forumu za koje znam da su bezinteresni rodoljubi i koji zele najbolje za CG, a ne za partije i njihove poklonike kojima je prvi interes hijerarhija Partije. Dijelimo iste osnove u tom kontekstu i moja potvrda je bila samo zbog toga. U prvom momentu sam bila za bojkot i ovih izbora dok nije bilo najavljenih kandidata iz tog pravca, sto su doticni objavili. Znaci slijed diskusije je bio takav. Izvinjavam se ako sam to nejasno definisala.

p.s. Ovo bi bilo sjajno izmedju Pozitivne i Pravedne (i jos nekih u najavi podrske) jer bii bilo u stilu - Gdje ja stadoh - ti produzi. Jako dobra i zdrava osnova za brzu saradnju i na sirem polju.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-02-13 at 11:59.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Izvinjavam se, mozda sam bila malo nejasna, nijesam konkretno na vas mislila ni vas pitala ovo za patriotizam, to se odnosilo na moje citanje mnogoih postova ovdje koji pominju g. Bojovica i one koji ce g glasati kao patriote. Konkretno u vasem postu nije bilo nista od toga da me navede na ovo pitanje
    Iza g. Bojovica stoji Pravedna i ide ako njihov kandidat, mogu uci o raspravu o mnogim clanovima tamo koji mi nicim ne ulivaju povjerenje, sve su to razocarani pojedinci koji od DPS-a nijesu dobili veci kolac...
    Sa jednom bitnom razlikom, a to je da Pravedna nije čak ni politilka partija, već politički klub, koji nema nikakvu infrastrukturu koju imaju DPS i DF - akriviste, odbore, i ostale trice. Bojović bi bio nezavisni kandidat, u pravom smislu te riječi. Ja u njegov integritet ne sumnjam (posmatrano kroz kompletnu političku biografiju).
    In vino veritas

Page 16 of 119 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)