Page 10 of 119 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 226 to 250 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    alo, umijes ti da kontas napisano?
    Ljudi na ovom forumu koji su spremni glasati recimo Lekica protiv Vujanovica zele nekakve promjene, posto nam se drzava bukvalno raspada.
    Ljudi sa ovog foruma koji ne zele niposto glasati za Lekica protiv Vujanovica, vec ce da apstiniraju, to ce uraditi jer im njih dvojica nisu dovoljno crnogorci koliki su, čočе, oni.

U prvom slucaju ljudi su usmjereni na stvari koje su iznad nacionalizma, a u drugom su ljudi koji su jos uvijek ostali na tom nivou.

Koji ti dio nije jasan?
    jeste u pravu si, evo ja nikada ne bi glasao ni Lekica ni Vujanovica jer nisu crnogorci koliki sam ja. bas je to razlog a ti glasaj Lekica jer je srbin koliki si ti. to nema veze sa time sto ne zelim da me takve dvije ljige predstavljaju u svijetu, da ispod njih stoji da su predsjednici zemlje u kojoj zivim.
    ja ne zelim da mene predstavlja neko ko nema stav o nicemu ili je njegov stav da nema stava. tj kako se dje nalazi i sa koje strane vjetar duva on se okrece.
    mogao bi tako i za onog kokota sa dimnjaka glasati, isti im je ucinak i istom brzinom se okrecu za vjetrom.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    jeste u pravu si
    znam..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

znam..
    blago onom ko zna da ne zna a zeli da zna...

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Preskočiću ove izbore da malo odmorim glas.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ljudi na ovom forumu koji su spremni glasati recimo Lekica protiv Vujanovica zele nekakve promjene, posto nam se drzava bukvalno raspada.
    Ljudi sa ovog foruma koji ne zele niposto glasati za Lekica protiv Vujanovica, vec ce da apstiniraju, to ce uraditi jer im njih dvojica nisu dovoljno crnogorci koliki su, čočе, oni.

U prvom slucaju ljudi su usmjereni na stvari koje su iznad nacionalizma, a u drugom su ljudi koji su jos uvijek ostali na tom nivou.

Koji ti dio nije jasan?
    Ja, recimo, nisam osoba koja uopšte razumije termine kao što su ,,nije dovoljno crnogorac'' ili ,,nije dovoljno srbin''. Jednostavno smatram da je izbor između te dvojice biranje između dva zla (jedno, doduše, jeste manje). Iskreno, muka mi je što uvjek gledam da biram manje zlo. Eventualno će me ubjediti da i ovaj put biram manje zlo ako procjenim da će to ubrzati urušavanje ovog sistema. Za sada ne vjerujem u to.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,678
    Thanked in
    3,840 Posts

Koji ti dio nije jasan?
    Ovo boldovano je uzrok tvojih zabluda.

Ja lično ne želim "nekakve promjene", želim promjene nabolje. Lekić i bilo ko koga Mandić i družina podržavaju ne mogu da donesu promjene nabolje.

A nisu dovoljno Crnogorci - pa ima i toga. Da li iskreno vjeruješ da su Mandićeva i Lekićeva opcija progresivna, nadnacionalna, ekonomska i tako dalje? Ako to iskreno vjeruješ, onda da ne trošimo vrijeme na uzaludan posao.

Ako je neko za Crnu Goru i Crnogorac, onda je nacionalista; ako je neko za Srbiju i Srbin je, onda je nadnacionalan, vodi politiku pomirenja? A sve uz blagoslov onoga koji negira Crnogorce i Crnu Goru, i koji kaže da se od Crnogoraca ne pravi pita.

Mislim da se lako da shvatiti koliko onda svačija priča o tome kako nacionalno nije važno djeluje neiskreno.

I zašto je loše što želim da mi predsjednik bude crnogorski patriota? Ne razumijem.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ako je neko za Crnu Goru i Crnogorac, onda je nacionalista; ako je neko za Srbiju i Srbin je, onda je nadnacionalan, vodi politiku pomirenja?
    Nece biti da je tako, vek ako si Crnogorac koji bi zajedno sa Srbima da mijenjamo na bolje nesto u ovoj drzavi, onda nisi "pravi" Crnogorac (primjer Medojevica).
    A ako si Crnogorac koji neces da imas nista sa Srbima i zelis etnicki cistu Vladu CG (potpuno demokratski, nema sto), onda si "praaaaavi" crnogorac, ljubi ga majka...

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Nece biti da je tako, vek ako si Crnogorac koji bi zajedno sa Srbima da mijenjamo na bolje nesto u ovoj drzavi, onda nisi "pravi" Crnogorac (primjer Medojevica).
    A ako si Crnogorac koji neces da imas nista sa Srbima i zelis etnicki cistu Vladu CG (potpuno demokratski, nema sto), onda si "praaaaavi" crnogorac, ljubi ga majka...
    E ako ti je Medojevic primjer pravog casnog Crnogorca onda po sred go*ana..... ako ti je on neko ko treba da povede ovu drzavu ka boljem stanju onda samo nek si zdravo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,678
    Thanked in
    3,840 Posts

Problem je saradnja sa Srbima koji bi rado Crnu Goru zamijenili drugom državom. Nije problem saradnja sa Srbima. Ili je Mandić Srbin koji će nešto da mijenja nabolje? I nemoj reć da Lekić nema veze sa tim, Nikšić je pokazao ko kosi a ko gaće nosi u Lekićevom okruženju.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Problem je saradnja sa Srbima koji bi rado Crnu Goru zamijenili drugom državom. Nije problem saradnja sa Srbima.
    dobro, uvijek ce biti izgovora kako ti divljaci zele da nas pripoje, ukinu nam nezavisnost i sta ti ja znam...

Meni je to paranoja, pa pricajte sta hocete. Ali klasicna.

A iskristalisace se stvari jednog dana na nacin na koji ja dozivljavam ovu nasu scenu. Sto puta sam rekao da ne dijelim politicare po nacionalnostima nego po energiji koja zna biti otrovna. Lekic to nema.
    A ta podjela podrazumijeva dva tabora: umjereni i bukači. Medo, Manda, Milo su bukači. Milic, Pajovic, Bojovic su umjereni. Dace bog da se po ovom principu i oformi jedanput koalicija "umjerenih", da vidimo onda koliko je iskren taj stav "nije problem sa Srbima"...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

dobro, uvijek ce biti izgovora kako ti divljaci zele da nas pripoje, ukinu nam nezavisnost i sta ti ja znam...

Meni je to paranoja, pa pricajte sta hocete. Ali klasicna.

A iskristalisace se stvari jednog dana na nacin na koji ja dozivljavam ovu nasu scenu. Sto puta sam rekao da ne dijelim politicare po nacionalnostima nego po energiji koja zna biti otrovna. Lekic to nema.
    A ta podjela podrazumijeva dva tabora: umjereni i bukači. Medo, Manda, Milo su bukači. Milic, Pajovic, Bojovic su umjereni. Dace bog da se po ovom principu i oformi jedanput koalicija "umjerenih", da vidimo onda koliko je iskren taj stav "nije problem sa Srbima"...
    u tome je i problem Lekica on to nema. on nema nista, ni viziju kako dalje, niti kako ovo prekinuti ili niti nista. Lekic jedino sto ima iza sebe to su procetnici koji imaju to biracko tijelo koje iaju i Medojevica kojeg isti ti procetnici dozivljavaju kao crnogorca pa samim time sto je on tu oni su demokrate i sire bratstvo i jedinstvo.
    kako je neko gore rekao nisam ja za smjenu vlasti pa da mi bude isto ili gore nego da se smjeni pa da bar krene ka boljem. a ja to ne vidim sa Lekicem koji je nezavisni kandidat ispred DF.
    cak se i o tome malo pricalo kako predsjednik jednog fronta moze biti nezavisni kandidat, ili oni smatraju da smo mi maloumnici i da cemo povjerovati sve sto kazu. malo su zaboravili da 20 godina slusamo DPS kako nas laze i izokrece istine pa valjda idu logikom navikli ljudi pa cemo i mi tako nastaviti.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,678
    Thanked in
    3,840 Posts

Dijelit političare ili ne dijelit, opet se ne prepoznajem u tome. Eto je Milo deklarativno Crnogorac, eto je Ranko označen od svakog kao ultra crnogorski nacionalista, pa mi ne pada na pamet ikad u životu za njih da glasam. A ako neko misli da je nekome dovoljna preporuka to što nije Milo i Ranko, e žalim slučaj ljudi, to je najmanje što svako može da bude. Ne trebaju meni Milo ni Ranko ni sa jedne ni sa druge strane. A Mandić je Srbin koliko jesam li i ja. Da mu može kako da promijeni priču, a da zadrži pozicije, ne bi se on mnogo razmišljao šta da uradi. Kao što se ni dps nije mnogo razmišljao. Ovako, mora čovjek da mlati istu priču jer zna da u umjerene i građanske opcije ne može, a glasove donosi ovakva priča kakva jeste.

Ogromna većina ljudi i iz vlasti i iz opozicije je potrošena, kompromitovana i šta sve ne. Nisu mi jasni ljudi koji znaju da se dps-u ne može vjerovat, a sa istim žarom vjeruju u Mandića, Medojevića i Lekića.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Malo je vremena ostalo za ovu zemlju.. to je sve sto zelim reci....

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Vala ti nas obavijesti o svemu i svacemu samo ne o tome sto se ostrvi na Bojovića koji ti nikako nije mogao neko zlo nananijeti, pod uslovom da se ne broji onaj bol o kojem se ne prica
    Ti slusas sto oces da cujes a posto znas pricu napamet odgovaras, ali pazljivim citanjem vidjećes da niko nije pominjao ni napad na drzavu ni nebeski narod.... Sto ti se to pricanjava i sto o tome pises sam razmisli. Ne zali se nama oko toga koga pustas kući da te ubjedjuje jer si ih ti pustio, a nije niko od nas, a kao obicno sve se to zacini kako se glasalo za Liberale pa oni razocari i ostalo jedino pametno rjesenje koje nikad nikoga nije razocaralo
    Tvoj glas i tvoj izbor i zaokruzi ti koga oćes jer najvaznije je da si ti sam zadovoljan sopstvenim izborom samo nemoj opet poslije izbora da nam se jadas kako te neko ubjedjivao, a ti se totalno razocarao. Vidis kako su zadovoljni ovi sto će podrzati Bojovića i ne śekiraju se sta ćes ti izabrati
    Eto zamisli ima jos neko kao ti ko misli da je pametan i da sve zna, i nevjerovatno ali istinito ujedno se ne slaze sa tobom. Eto mene niko nije nista ubjedjivao ali sam se zadesio kada su ubjedjivali drugoga, Prica je ista kao tvoja.
    Prvo ima nade za sve jer eto su tamo neki Cesi izabrali kandidata. Korak 1
    korak 2 je stvranje osjecanja razocarenja i krivice kod potencijalnog biraca jer je eto glup pa su ga zamlacivali i raocarali ovi i oni, nisi se nista pitao i vidis gdje si sada
    korak 3 je price kako su ove partije ovakve a one onakve i da je jedini nacin da se za nesto izboris da se sam kandidujes, ili kazes odlucno NE tako sto ces ostati kuci ili glasati za nekoga ko nema apsulutno nikakvih sansi
    korak 4 je pominjnje kroz ironiju da eto mozes jedino da glasas za ovoga sa vlasti

Tako se stvaraju APSTINENTI Hari.
    Mozes da prosipas pamet ovuda koliko hoces. Nidje nisam rekao da treba glasati za Lekica ako malo bolje procitas, ali meni izjave tog kojeg ti forsiras "da on vodi racuna o 7 hiljada pravih gradjana kojim je stalo do promjena" je smijesna taman koliko i tvoja
    Pretendovati za tu funkciju a reci brinem za 7k najcrnogorskijih crnogoraca je za mene malo smijesna. nadam se da ce vam dati povelju svima da je stavite u sobu i zorite sa njom, da ne bude kao sa LSCG koje je eto svako nekad glasao i svi su u stvari bili za samostalnu crnu goru i eto jedva docekali poslije 20 godina da je dozive. Isto tako je smijesno reci eto upravni odbor mene kao predsjednika odbora te partije kandiduje za NEZAVISNOG kandidata. Vazi. Smijesno koliko i Lekicevo predstavljanje za istog.

PS. Svidja mi se sto ubaci tu bubicu da sam prikriveni srbin. To se trazi u razgovoru, imaju neki koji isto tvrde da su gradjani a smeta im sve sjeverno od granice
    Last edited by Hell Raiser; 27-01-13 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Malo je vremena ostalo za ovu zemlju.. to je sve sto zelim reci....
    Ama covjece nikako da shvatis nije pitanje vremena, toga bar imamo dovoljno, vjecnost je pred nama . . . pitanje je Srpstva, Crnogorstva, jezika, himne i Boze mi oprosti umalo da zaboravim pitanje je crkve i crkve na Rumiji.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    cak se i o tome malo pricalo kako predsjednik jednog fronta moze biti nezavisni kandidat, ili oni smatraju da smo mi maloumnici i da cemo povjerovati sve sto kazu. malo su zaboravili da 20 godina slusamo DPS kako nas laze i izokrece istine pa valjda idu logikom navikli ljudi pa cemo i mi tako nastaviti.
    Pa iskreno i ne vidim problem u tome. DPS je to dokazao da je to tako na poslednjim izborima. To je ono sto nikako da shvatim. Svi pricate da vas lazu, podmecu, ne znam sta rade(neki smatraju da je to kradja i korupcija, ne zelim da ulazim u to) a ovamo se derete na prvog sledeceg koji pokusa isto. u cemu je razlika sto je ovaj toboz crnogorac. nije, nikada nije ni bio, postao je kada mu je odgovaralo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Neposredni IZBORI, vas glas se broji ,mili moji, po prvi put mozete glasat za coJeKa LICNO,
    ko promasi, siroko mu polje pi... , ako se produzi sapunica, platit ce vasa g..... .
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,678
    Thanked in
    3,840 Posts

Ne znam zašto je onima koji ništa ne vjeruju Milu, Ranku i Fiću toliko teško da shvate da ima onih koji ništa ne vjeruju Milu, Ranku, Fiću, Mandiću, Medojeviću, Lekiću, Bulatoviću...

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Toma je pobijedio jer je dobar glasača DS ostao kući na dan izbora, da li možete da zamislite da neki glasač DPS-a ostane kući kad se bude glasalo za manje zlo? Mislim da možemo čestitati novom-starom presjedniku na osvojenoj tituli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Evo Pajovic je shvatio da ne moze da skupi glasove za podrsku, pa je pustena prica da nemaju para da izdrze kampanju.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Mislim da je realno da kandidat DPS-a na ovim izborima bude Milo Đukanović.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ко може нека гласа.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ne znam zašto je onima koji ništa ne vjeruju Milu, Ranku i Fiću toliko teško da shvate da ima onih koji ništa ne vjeruju Milu, Ranku, Fiću, Mandiću, Medojeviću, Lekiću, Bulatoviću...
    samo da prepisem

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Evo Pajovic je shvatio da ne moze da skupi glasove za podrsku, pa je pustena prica da nemaju para da izdrze kampanju.
    prije ce biti ono sto sam ja rekao prije, bolje im je da sjede kuci daju podrsku Bojovicu i onda ako ovaj ostvari malo bolji rezultat da kazu da su i oni tu ucestvovali jer ako izadju saostalno mislim da ce tek onda biti svjesni eskurzije u NK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    PS. Svidja mi se sto ubaci tu bubicu da sam prikriveni srbin. To se trazi u razgovoru, imaju neki koji isto tvrde da su gradjani a smeta im sve sjeverno od granice
    Citiraj tu bubicu da i ja vidju Ne laskaj sebi jer apsolutno je nevazno sta si, ko si, sta si javno, sta prikriveno... Odje se diskutuje na ono sto neko napise, a vrlo vazno sta je ko. Samo se ti nemoj śekirati, a bas je lijepo da nam objasnjavas oko Bojovića a mora da imas neki malo jaci razlog kad te toliko nervira.

Page 10 of 119 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)