Page 6 of 119 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 126 to 150 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Politika u CG je poprilicno jednostavna
    Sto jes jes,30-40 iljada administracije, puta clanovi familija,uzih i sirih+komsije,prijatelji koji se obicno zadovolje dzakom brasna,prekrupe itd i gotova rabota.

Drevna formula pedje bulatovica i drugih tada vidjenih mozgonja iz sadasnje vlasti.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    i znaci po tome je Lekic alternativa ovoj vlasti. covjek koji se ne pita u frontu ili ti stranci ciji je predsjednik ni koliko ja. covjek kome cetnici govore kada treba da dodje iz Italije i koji se poslije izbora nidje nije pojavljivao. covjek kome je drzavni status bio nesto tamo sto se dogadja u njegovoj zemlji dok on ima obaveze. on nema stav za nista i najvise me podsjeca na Kostunicu koji se uvijek cudio sto god da se desi i nije bio obavjesten.
    ja postujem Mandica i slicne njemu on bar ima stav iako se meni ne svidja. ako ga pitas za himnu on otvoreno kaze da mu se ne svidja dok Lekic pojma nema. ako ode u HN njemu se zadnje dvije strofe ne svidjaju a ako je na CT onda je odusevljen njima. e ne moze se vise niti sam tu niti sam tamo budi ono sto jesi i ne stidi se toga.
    Upravo je u tome poenta. Dje je danas Kostunica- Nidje, ne znam da li i u Srbiji vise znaju za njega. Mislis li da je opozicija u Srbiji obozavala Djindjica. Ali se to ispostavilo kao recept da jedan covjek ode i da se sve promijeni. slican primjer imas i u hrvatskoj prilikom smjene HDZa. Nikada vise u tim drzavama nije dosao jedan covjek ili partija na vlast, nego su sarene koalicije od 20 stranaka i svako se svom hladu boji i trudi da radi koliko toliko bolje. Lose ali u medjuvremenu mozda nesto i naucimo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    O kakvoj Vi to opoziciji od 145 hiljada ljudi u CG pricate?
    Ovo je realnost:

Saberite "opoziciju" i to manje vise uz Pozitivnu na stetu Pokreta za "promjenu".

Hvala Lepo
    pa kad ih saberes to je cifra nezadovoljnih ljudi. Koliko koja partija ima upisanih clanova je nebitno. Izbori se dobijaju dijeljenjem jako male povrsine na veliki broj izbornih jedinica, dok kod predjednickih izbora toga nema, tako da se i nekih (sad lupam) 15 glasova u Plavu za kandidata opozicije na kraju racuna

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa kad ih saberes to je cifra nezadovoljnih ljudi. Koliko koja partija ima upisanih clanova je nebitno. Izbori se dobijaju dijeljenjem jako male povrsine na veliki broj izbornih jedinica, dok kod predjednickih izbora toga nema, tako da se i nekih (sad lupam) 15 glasova u Plavu za kandidata opozicije na kraju racuna
    hahahaha zaista djelujete "naivno"..
    Nezadovoljnih ili uskointeresno opterecenih ljudi?
    Nije politika za "lupanje" nego se tacno zna racuniica kod clanova partija i njihovih korisnika - partijski interes i beskrupuloznost koja ne dozvoljava licno misljenje. Ono u klanovima nije bitno - tj. smeta.
    Nema tu "ako i dako".. Sve je racunica.
    Jedino ovaj g. Bojovic sto ide kao "ostrica" u kamen da bi iskoristio prezentaciju za najavu i isticanje Partije u jaslicama. Meni simpaticno, i ok.. A rekoh i razlog za moguci moj glas - simbolicno, bitna Patrija a ne Partija.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-01-13 at 21:43.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    A
    Ovako,.. nikakvu dilemu nemam da će prirodni glasači Vujanovića biti (i trebaju biti) svi svjesno i nesvjesno (pro)četnički orjentisani glasači u CG.
    To je sva ova kategorija stanovništva čiji se vrjednosni sistem kreće u trouglu (manje ili više otvorenih) simpatija za:
    1. zilotsko etnofiletistički izopačenu verziju pravoslavlja koju propagira ova Amfillohijeva družina iz ove tumoroidne filijale srpske (čitaj:strane) Crkve u CG.
    2. "zvijezde" Granda, njima srodne zvijezde i druge mutante orjentalne,anadolijske i stepsko-azijske zasmrde
    3. zaljubljenici i poštovaoci veličanstvenog Sulejmana, Hareme, avangardnog junaka Ezela, te svi oni opustošenog duha i misli prepunih hedonističkih sanjarenja. Radi potpunije slike to su svi naši (veliki i mali dječaci i djevojčice) kojima zapravo današnji crnogorski društveni ambijent ili odgovara ili bi ga tek malo "doštelovali" da (poput srpskog) "malo" više azijatski diše i miriše.
    Samo da ne zaboravim da se osvrnem i na ovaj dio posta jer objašnjava suštinu. Smatram da će ovi izbori biti pravi skener crnogorskog društva jer ne vidim ni najmanji razlog da ih neko bojkotuje, izuzev onih koji nikad ne izlaze na izbore. Nažalost, taj skener će pokazati poražavajuće stanje.

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Šta napriča ovo, oba ti oka? Ništa ne razumjeh...
    Nadam se da će ti El Re objasniti, ali odmah da ti kažem da nema veze sa religijom pošto vidim da razmišljaš u tom smjeru. Wrong.

Ajde ovako. Da objasimo svima koji jos nisu ukapirali.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

pa kad ih saberes to je cifra nezadovoljnih ljudi
    Za mene je opozicija sve osim vladajuce koalicije. Ispravite me ako mi je rezon pogresan.
    A to nije cifra od 145 hiljada, vec od 162 hiljade na zadnjim parlamentarnim! DPS-SDP je imala 165 hiljada, sto dovoljno govori koliko je "malo" razocaranih u ovaj truli sistem.. ali hebe nas sto na sve to dodaj 30 hiljada manjinskih glasova, za koje se zna kome ce se prikloniti, iako im oslobodise optuzene za deportaciju dan posle izbora...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

pa drago mi je sto je tako
    odgovori mi na ovo molim te
    Jedino ovaj g. Bojovic sto ide kao "ostrica" u kamen da bi iskoristio prezentaciju za najavu i isticanje Partije u jaslicama
    Isticanje cega, kao i prezentaciju cega. sada vi djelujete "naivno". ako je htio da promovise partiju i sebe imao je izbore skoro. to je mogao/trebao da za to iskoristi.
    Naredni su za nekoliko godina, i sta mislite koliko partija koja nema parlamentarni status, a samim tim i paznju medija ima mogucnosti da animira nove clanove u naredne 4 godine
    neka sam ja "naivan"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa drago mi je sto je tako
    odgovori mi na ovo molim te
    Jedino ovaj g. Bojovic sto ide kao "ostrica" u kamen da bi iskoristio prezentaciju za najavu i isticanje Partije u jaslicama
    Isticanje cega, kao i prezentaciju cega. sada vi djelujete "naivno". ako je htio da promovise partiju i sebe imao je izbore skoro. to je mogao/trebao da za to iskoristi.
    Naredni su za nekoliko godina, i sta mislite koliko partija koja nema parlamentarni status, a samim tim i paznju medija ima mogucnosti da animira nove clanove u naredne 4 godine
    neka sam ja "naivan"
    "naivni" pod navodnicima.
    Postoji nesto sto se zove taktika i strategija. Taktika je nacin da se dovede do nekog cilja nakon duubokog razmisljanja, planiranja itd tj. strateskog cilja.. E pa, analiticki gledano, sasvim opravdano i pametno je bilo izbjeci prskanje na parlamentarnim izborima, obzirom na okasnjelost, nedostatak sredstava itd.. Nista neobicno i sasvim razumljivo i kad se zna da u CG narod pamti samo vodju partije a ne tim, onda je ovo savrsen izbor u tim okolnostima..
    Obzirom da je jedini konkretno za patriju bez "ako i dako", i ovi koje znam da su bezinteresne patrote do srzi a podrzavaju ga, eto.. Onda vrijedi.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-01-13 at 22:00.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

"naivni" pod navodnicima.
    Postoji nesto sto se zove taktika i strategija. Taktika je nacin da se dovede do nekog cilja nakon duubokog razmisljanja, planiranja itd tj. strateskog cilja.. E pa, analiticki gledano, sasvim opravdano i pametno je bilo izbjeci prskanje na parlamentarnim izborima, obzirom na okasnjelost, nedostatak sredstava itd.. Nista neobicno i sasvim razumljivo i da se zna da u CG narod pamti samo vodju partije a ne tim..
    Obzirom da je jedini konkretno za patriju bez "ako i dako", i ovi koje znam da su bezinteresne patrote do srzi a podrzavaju ga, eto.. Onda vrijedi.

Hvala Leppo
    A sad ih je skupio, jer je imao nekoliko mjeseci da nadje finansijere. Patriotski bez greske. Bolje da ih onda sacuva za publikacije i slicne stvari kojim ce animirati potencijalne glsace u naredne 4 godine, nego da plati ceh za jednu noc u kafani pa rasteze do kraja mjeseca. za 4 naredne godine se niko nece ni sjecati sta je pricao, vecina ni kako je izgledao, a ne za sta se zalaze. Ovo je njihov los potez kao i pajovicev. Ovi drugi ce se razocarati brzo, dok bojovic ima to da ceka jedno 4 godine
    Last edited by Hell Raiser; 26-01-13 at 22:05.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A sad ih je skupio, jer je imao nekoliko mjeseci da nadje finansijere. Patriotski bez greske. Bolje da ih onda sacuva za publikacije i slicne stvari kojim ce animirati potencijalne glsace u naredne 4 godine, nego da plati ceh za jednu noc u kafani pa rasteze do kraja mjeseca. za 4 naredne godine se niko nece ni sjecati sta je pricao, vecina ni kako je izgledao, a ne za sta se zalaze.
    Zasto ste Vi protiv g. Bojovica?
    Naravno da je takticki ovo najbolji izbor i za ulaganje kao vid prezentacije. Da li Vam zato smeta?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Zasto ste Vi protiv g. Bojovica?
    Naravno da je takticki ovo najbolji izbor i za ulaganje kao vid prezentacije. Da li Vam zato smeta?

Hvala Lepo
    Ides pogresnom premisom da ja nesto volim demokratski front. samo idem sledecom logikom
    date su dvije opcije, koje mogu da promijene drzavu
    1. ujedinite se(napravite zajednicki dogovor oko ekonomije/prava/buducnosti). Ako zajebete nemaju toliko vremena da naprave seme koje ima trenutna vlast, pa ce izgubiti
    2. bojkotujte

Sve van toga za mene je rad za vlast(pare, pozicije, ne zanima me)

e da i da odgovorim na direktno pitanje
    takticki je najbolje da se taj novac iskoristi za animiranje medija promocije price o aktuelnim desavanjima na duzi vremenski period
    ovo je ono sto sam ti vec rekao. potrosim pare od plate za jednu noc da se zna da sam dzek, pa razvlacim do kraja mjeseca
    Last edited by Hell Raiser; 26-01-13 at 22:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hell, zaista je dirljivo kako se toliko śekiras za Rada? Meni se cini da si zaboravio da se sa njim pobijedilo na najvaznijim izborima a ovo je samo rekreacija, edukacija i kurs demokratije, a ko oće da nauci oće a ko neće moze kao i dosad. Kad shvatis neke stvari biće ti jasno da se sa nekim ljudima nikad ne moze izgubiti, a sa nekima i kad se dobije ispada da su svi gubitnici.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Hell, zaista je dirljivo kako se toliko śekiras za Rada? Meni se cini da si zaboravio da se sa njim pobijedilo na najvaznijim izborima a ovo je samo rekreacija, edukacija i kurs demokratije, a ko oće da nauci oće a ko neće moze kao i dosad. Kad shvatis neke stvari biće ti jasno da se sa nekim ljudima nikad ne moze izgubiti, a sa nekima i kad se dobije ispada da su svi gubitnici.
    Ne sjekiram se poprilicno ni za koga od njih. Da je bilo do njega ne vjerujem da bi se ti izbori dobili no ajde. Da je htio da se narod edukuje i kako se ponasa na izborima imao je izbore prosle godine, pa je mogao da edukuje do mile volje. Pozitivna je isto tako napravljena nekoliko mjeseci ranije i ostvarila zavidan rezultat. Na moje razocarenje jer sam mislio da ce vise, kao neko ko je ajde da kazem malo emancipovaniji nego ostali(sarada u NK im nije trebala, i tek ce sad vidjeti kako ce se to platiti)
    I da sta je to jos ostalo da izgubimo hari?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ada zar ne znas, drzavu!
    Divlji Srbi sa sjevera vrebaju..

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Bojović je i moj izbor! Definitivno! Samo molim Milovana da ne podrži njega, nego neka Fića "dvije strofe" podržava ođe, javno
    Mislim da bi Bojović bio prvi korak koji bi polako mogao da dovede do onoga što bi se više moralo desiti u CG, a to je smjena vlasti...ono što mene kao prvi uslov vodi da glasam za nekoga jeste njegova crnogorska nedvosmislena opredijeljenost, jer kalkulacija sa državom jednostavno nema! Eto tako, nadam se da će svi nezadovoljni suverenisti kao i nezadovoljni DPS birači, a ima ih i te kako, znati da odaberu nekoga mimo Filipa, po meni, Bojović, eventualno Pajović...mada, zamislite finale Fićo-Bojović hahhahahhaha ja sam ubijeđena da bi svi Srbi glasali za Filipa a ostali za Bojovića, izgubio bi Fićo za zeru:mrgreen:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Hell, zaista je dirljivo kako se toliko śekiras za Rada? Meni se cini da si zaboravio da se sa njim pobijedilo na najvaznijim izborima a ovo je samo rekreacija, edukacija i kurs demokratije, a ko oće da nauci oće a ko neće moze kao i dosad.
    vidis, imam dovoljno godina, a nazalost i proklet izgleda da se sjecam ponecega, pa znam i kako se raspade LSCG, i kako pretecu danasnjih vojvoda koji su iz tog sinjela izasli osnova crnogorski DB, kako se sistem mijenja iznutra od strane opozicionih partija. pa eto u pravu si- ko oce da nauci oce.(ovo na racun onoga sto sam rekao kako se rasipa energija)
    Na zalost i ovo si drugo u pravu, sa nekima se nikada ne moze izgubiti- eto mi vec 2 decenije to dokazuju
    @ovizionizi - nekako to uvijek zaboravim. Strani placenici i domaci izdajnici. Komunizam majka

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Moj izbor je takođe Rade Bojović.
    Da ne dužim, El Re je sve lijepo objasnio.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Objasni malo bolje oko tih vojvoda iz sinjela LSCG i DB jer ośećam da je nesto interesantno.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Bojović je i moj izbor! Definitivno! Samo molim Milovana da ne podrži njega, nego neka Fića "dvije strofe" podržava ođe, javno
    Mislim da bi Bojović bio prvi korak koji bi polako mogao da dovede do onoga što bi se više moralo desiti u CG, a to je smjena vlasti...ono što mene kao prvi uslov vodi da glasam za nekoga jeste njegova crnogorska nedvosmislena opredijeljenost, jer kalkulacija sa državom jednostavno nema! Eto tako, nadam se da će svi nezadovoljni suverenisti kao i nezadovoljni DPS birači, a ima ih i te kako, znati da odaberu nekoga mimo Filipa, po meni, Bojović, eventualno Pajović...mada, zamislite finale Fićo-Bojović hahhahahhaha ja sam ubijeđena da bi svi Srbi glasali za Filipa a ostali za Bojovića, izgubio bi Fićo za zeru:mrgreen:

Bojovic da dovede do smjene vlasti ? :lolblue::lolblue::lolblue:
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

...mada, zamislite finale Fićo-Bojović hahhahahhaha j...:mrgreen:
    Fićo bi himnu pocinjao od treće strofe i rekao da od djetinjstva samo te strofe zna

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

zamislite finale Fićo-Bojović.. ja sam ubijeđena da bi svi Srbi glasali za Filipa a ostali za Bojovića, izgubio bi Fićo za zeru
    e ovo se zove naivnost, brajkooo..
    Ispade Fico najveci Srbin, a neka to, no bi ga jos u finalu sa Bojovicem samo Srbi i glasali

A znas li ti, Zvonci, da bi i u tom nemogucem finalu neuporedivo vise Crnogoraca glasalo Fica, sto bi mu i bez Srba bilo dovoljno da razbuca "etnicki cistog" Rada?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Crni g. Bojovic.. Evo krenula "armada" koalicije DPS-DF protiv njega...
    Rekoh ja, samo ce bezinteresne CG patrote glasati za njega. Neka, da vidimo ko je "ostataK' u CG.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Bojovic da dovede do smjene vlasti ? :lolblue::lolblue::lolblue:
    hmmm, ne, nijesam to rekla
    Prvi korak koji bi bio znak da je moguće nešto promijeniti, a ovaj narod se boji da promijeni, pa to bi bio veliki korak za eventualne dalje promjene, pa što ne i smjenu vlasti
    Ali kad čitaš površno, pročitaš ovako

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    e ovo se zove naivnost, brajkooo..
    Ispade Fico najveci Srbin, a neka to, no bi ga jos u finalu sa Bojovicem samo Srbi i glasali

A znas li ti, Zvonci, da bi i u tom nemogucem finalu neuporedivo vise Crnogoraca glasalo Fica, sto bi mu i bez Srba bilo dovoljno da razbuca "etnicki cistog" Rada?
    Pa zar ti smajliji ništa ne govore?
    Jaa bih voljela taj scenario, ali to ne znači da je moguć...a što se tiče tog finala, sigurno je skoro pa nemoguće, a drugo, ne bih se ja baš zaklela da će Fićo ovaj put pokupiti iste glesove kao prije...broj možda
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nema se tu sta mnogo objasnjavati. LSCG je propao onog trenutka kada je krenuo da mijenja sistem iznutra, i pristao da vrsi vlast sa DPS-om. Slavko Perovic je sto se mene tice poludio pokusvajuci da objasni nesto na kulturan nacin i u medjuvremenu se izgubio pa postao ono sto je danas. Tako je i vodio stranku zadnjih godina sumnjajuci na sve i svakoga da je podmetnut od strane DB-a ili kupljen od strane DPS-a. Onda im se dalo malo vlasti, neki su zaprljali ruke i kraj.
    A desavanja su bila slicna. Kud cete sa izdajnicima Crne Gore, mi smo buducnost, gradjanska partija a oni ce prodati CG. Zvuci li ti poznato
    Sto se tice vojvoda, prvi je bio da ga znamo Novak Kilibarda. Svi ovi "srbi" danas su kod njega bili na obuku
    Za SDP nemam sto pricati, eto ti je Bojovic sam rekao sta misli o njima

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I sta predlazete? Da se glasa za g. Lekica i naredjenja njegove DF baze?
    Cemu toliki trud i atak na g. Bojovica kad Vas to ne dotice?

Hvala Lepo

Page 6 of 119 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)