Page 4 of 119 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast
Results 76 to 100 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

No sta nego treba da bude srecan. Sta ocekujete, da place? Bolje pre$ednik nego nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lako mu se ceserit kad je sa druge strani Caki Lekić,koji je u političkom smislu grešan o Crnu Goru koliko Bulatović i Žižić,tako da Caki nema što tražit,samo da podgrijava bivše ljubavi unijonista,i njihovih transvestitnih političkih predstavnika.
    Fićko će da se ceseri i dobije taj 1% te mu fali da se ne cima u drugi krug(manjine su rekle Milu da nema problema,čim je Caki sa druge strane).
    Mada sve je ovo bačanje para,mogao je Milo da objedini titule prvaka u svim konferencijama,i okači pojas i presidentea.
    Last edited by minjo; 25-01-13 at 11:49.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Kako nece, da ga nije Milo kandidovao- ode na biro.
    Sta drugo on umije da " ne radi" osim da ne radi ka predsjednik drzave ?
    Nista bez sto je bio bas dobar pravnik i advokat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može on biti i dobar čovjek i pravnik i advokat, ali prekršio je ustav. Ima pravo da se kandiduje samo dva puta.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

E pa i ja mislim da je neustavno ali izgleda da imaju dojavu iz ustavnog suda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Jeste da je davno bilo, ali kažu da je bio baš dobar u svojoj struci..
    Odlichan je u svojoj struci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Treba nesto zensko izabrat i kandidovat, nesto sexi, jer od ovoh izlizanih pada nam POTENCIJA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Treba nesto zensko izabrat i kandidovat, nesto sexi, jer od ovoh izlizanih pada nam POTENCIJA.
    Upravo kao vodjeni tvojom zeljom Milovane i vlast i opozicija kandiduju svoje predstavnice za predsjednicu CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Upravo kao vodjeni tvojom zeljom Milovane i vlast i opozicija kandiduju svoje predstavnice za predsjednicu CG.
    Ja sam najvisi BAKSUZ na pdf, koga ja izaberem , njemu puce PASIJA POGIBIJA,
    ovu EPIZODU DPS SAPUNICE, cu da posmatram RAVNODUSAN,
    pa dje puklo da puklo, a Ficu nije puklo no niklo, i ako je tesko povjerovat u tu tvrdnju, a nebih provjerava.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tabuki View Post
    Može on biti i dobar čovjek i pravnik i advokat, ali prekršio je ustav. Ima pravo da se kandiduje samo dva puta.
    Toliko o tome kolko je dobar u struci

Uostalom, poslednji put je "knjigu" uzeo u ruke prije 20 godina ....mada pravo je to, valjda se ne desavaju prevelike promjene u toj nauci
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako je bio strucnjak za rimsko pravo ono se stvarno nije mijenjalo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ako je bio strucnjak za rimsko pravo ono se stvarno nije mijenjalo

....a on ga ima u mali prs'

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Oće li SDP prespavat izbore ili će aktivno raditi protiv Vujanovića?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ajde da saopštim moj skromni stav na ovu temu.. No, pošto ulazimo u izbornu kampanju (čitaj: navijačku histeriju) koja će se sve više zahuktavati što naslućivani izborni rezultat bude izgledao neizvjesnije, prije nego to učinim želim naglasiti da mi nije namjera povrijediti bilo čija osjećanja, niti se izrugivati onima koji misle drugačije...

Ovako,.. nikakvu dilemu nemam da će prirodni glasači Vujanovića biti (i trebaju biti) svi svjesno i nesvjesno (pro)četnički orjentisani glasači u CG.
    To je sva ova kategorija stanovništva čiji se vrjednosni sistem kreće u trouglu (manje ili više otvorenih) simpatija za:
    1. zilotsko etnofiletistički izopačenu verziju pravoslavlja koju propagira ova Amfillohijeva družina iz ove tumoroidne filijale srpske (čitaj:strane) Crkve u CG.
    2. "zvijezde" Granda, njima srodne zvijezde i druge mutante orjentalne,anadolijske i stepsko-azijske zasmrde
    3. zaljubljenici i poštovaoci veličanstvenog Sulejmana, Hareme, avangardnog junaka Ezela, te svi oni opustošenog duha i misli prepunih hedonističkih sanjarenja. Radi potpunije slike to su svi naši (veliki i mali dječaci i djevojčice) kojima zapravo današnji crnogorski društveni ambijent ili odgovara ili bi ga tek malo "doštelovali" da (poput srpskog) "malo" više azijatski diše i miriše.

Svi oni koji bi ga azijatlukom začinili još brže i još "sočnije" glasaće Ćakija Lekića, zaljubljenika u mitomansko-metafizičku predstavu o Crnoj Gori i "velikog patriotu" koji je u trenutku referenduma, gle čuda, imao "preča posla" pa je taj prozaični događaj zadovoljno ignorisao.

Da ne ostanem nedorečen, ne pomišljam bojkotovati izbore, a moj beznačajni glas otići će ili Bojoviću ili Pajoviću. Bojović je istom za nijansu bliži no kružić na listiću će dobiti samo kada odagna svaku moju moguću sumnju da isti o ovom režimu misli isto što i moja malenkost. Ako ne - glas će (bez ikakve rezerve) ići Pajoviću.
    Ukoliko bude drugog kruga i u njemu budu Vujanović i Lekić - neću izaći, a bojkot ću zdušno preporučiti svakom članu moje porodice.
    Vujanovića (neću kriti) toliko prezirem da ukoliko Lekić usljed apstinencije suverenista uspije postati novi predsjednik, smatraću to nekom vrstom pravedne i zaslužene kazne za arogantno, obijesno, manipulatorsko i štetočinsko ponašanje koje (tradicionalno) običava da upražnjava vrh DPS-a.

Toliko o tome...
    Last edited by El Re; 26-01-13 at 10:28.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ajde da saopštim moj skromni stav na ovu temu.. No, pošto ulazimo u izbornu kampanju (čitaj: navijačku histeriju) koja će se sve više zahuktavati što naslućivani izborni rezultat bude izgledao neizvjesnije, prije nego to učinim želim naglasiti da mi nije namjera povrijediti bilo čija osjećanja, niti se izrugivati onima koji misle drugačije...

Ovako,.. nikakvu dilemu nemam da će prirodni glasači Vujanovića biti (i trebaju biti) svi svjesno i nesvjesno (pro)četnički orjentisani glasači u CG.
    To je sva ova kategorija stanovništva čiji se vrjednosni sistem kreće u trouglu (manje ili više otvorenih) simpatija za:
    1. zilotsko etnofiletistički izopačenu verziju pravoslavlja koju propagira ova Amfillohijeva družina iz ove tumoroidne filijale srpske (čitaj:strane) Crkve u CG.
    2. "zvijezde" Granda, njima srodne zvijezde i druge mutante orjentalne,anadolijske i stepsko-azijske zasmrde
    3. zaljubljenici i poštovaoci veličanstvenog Sulejmana, Hareme, avangardnog junaka Ezela, te svi oni opustošenog duha i misli prepunih hedonističkih sanjarenja. Radi potpunije slike to su svi naši (veliki i mali dječaci i djevojčice) kojima zapravo današnji crnogorski društveni ambijent ili odgovara ili bi ga tek malo "doštelovali" da (poput srpskog) "malo" više azijatski diše i miriše.

Svi oni koji bi ga azijatlukom začinili još brže i još "sočnije" glasaće Ćakija Lekića, zaljubljenika u mitomansko-metafizičku predstavu o Crnoj Gori i "velikog patriotu" koji je u trenutku referenduma, gle čuda, imao "preča posla" pa je taj prozaični događaj zadovoljno ignorisao.

Da ne ostanem nedorečen, ne pomišljam bojkotovati izbore, a moj beznačajni glas otići će ili Bojoviću ili Pajoviću. Bojović je istom za nijansu bliži no kružić na listiću će dobiti samo kada odagna svaku moju moguću sumnju da isti o ovom režimu misli isto što i moja malenkost. Ako ne - glas će (bez ikakve rezerve) ići Pajoviću.
    Ukoliko bude drugog kruga i u njemu budu Vujanović i Lekić - neću izaći, a bojkot ću zdušno preporučiti svakom članu moje porodice.
    Vujanovića (neću kriti) toliko prezirem da ukoliko Lekić usljed apstinencije suverenista uspije postati novi predsjednik, smatraću to nekom vrstom pravedne i zaslužene kazne za arogantno, obijesno, manipulatorsko i štetočinsko ponašanje koje (tradicionalno) običava da upražnjava vrh DPS-a.

Toliko o tome...

You must spread some Reputation around before giving it to El Re again.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sta se moze dodati poslije ovoga....hvala El Re !!!!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Toliko o tome...
    Slično razmišljamo, što i ne čudi. Naravno, ni ne pomišljam da bojkotujem izbore i glasaću ili za Pajovića ili za Bojovića. Bio sam čvrsto odlučio da glasam za Pajovića, ali me je iznenadila Bojovićeva kandidatura jer su iz Pravdene ranije rekli da neće podržati nijedng kandidata. Kako i zašto, ostaje da vidimo. Jedina razlika među nama je što je Pajović kod mene na poll poziciji. Ima više razloga za to, i ne bih sad o tome jer još nije ni počela izborna kampanja pa će biti vremena da se iskristališu neke stvari. Kamo lijepe sreće da nam je to drugi krug izbora, nego kod nas je sve naopako i izopačeno.

Ukoliko bude drugog kruga Filip "dvije strofe" Vujanović i Andrija Mand.., ovaj Ćaki Lekić - križanje listića.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moj glas ide g. Bojoviću i Pravednoj. takođe ću aktivno pokušati da pomognem kampanju i u dijaspori i u cybersvijetu.

p.s.
    čitam na portalu Analitika komentare i u tonu optužbe da će SDP stati iza Bojovića. i što? to može smetati DPS, Deterdžent frontu i SPC... okupljanje glasova suverenista iza jednog kandidata je pozitivan trend za patriote Crne Gore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko će ako ne Svetozar odma u ocjene kako Bojović nema infrastruktru, kako nema sanse..... Cudno da se odma zabalja sa nekim koji nema sanse a ni rijeci o neustavnoj kandidaturi

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Ne prepoznah se ni u jednoj El Re-ovoj grupaciji onih koji će glasati Vujanovića ili Lekića, ali sam siguran da moj glas ide jednom od njih dvojice. Pajoviću neću dati glas, ali donekle imam razumijevanja, čak donekle i simpatija za one koji njegovo ime zaokruže.
    Gospodin Bojović i njegovi stavovi bliski fašističkim ne zaslužuju komentar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Rade Bojović i zvanično predsjednički kandidat Pravedne
    26. januar 2013.
    Share

Politički klub Pravedna Crna Gora danas je i zvanično podržao Rada Bojovića kao nezavisnog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima. Na predstavljanju kandidata Pravedne, pored Bojovića novinarima su se u hotelu Podgorica, obratili i članovi Savjeta stranke Ilija Vjošević i Šerbo Rastoder, kao i šef izbornog štaba Nebojša Nikčević.
    Bojović je tom prilikom istakao da je on jedini kandidat koji je stvarno nezavisan i iza kojeg stoji samo grupa prijatelja i entuzijasta.
    - Iza nas ne stoje političke stranke, iza nas ne stoje mašine, organizacija, novac, moć, i sve ono što će stajati iza drugih kandidata koji će biti klasični stranački kandidati. Iza moje kandidature stoji šezdeset i nešto prijatelja političkog kluba Pravedna Crna Gora i oko 100 aktivista, entuzijasta koji će na terenu pokušati, vjerujem uspješno, da prikupe potpise dok ćemo mi, paralelno, voditi kampanju – rekao je Bojović i poručio da ćemo ući u „završnicu izborne kampanje za koju vjeruje da će biti najneizvjesnija u zadnjih 15 godina.
    On je istakao da Pravedna ne može ponuditi novac i obećanja već nadmoćnu političku priču.
    - Možemo ponuditi ideju i vjeru u drugačiju Crnu Goru koja neće ličiti na ono što pravi vlast niti ono što nudi parlamentarna opozicija. Naša osvnovna ideja kampanje će biti da na mjesto nepravedne države iza koje stoji vladajuća koalicija i mutnih priča o prosperitetu iza koji stoji opozicija, Crnoj Gori ponudimo ideju o pravednoj i slobodnoj državi – rekao je Bojović.
    Ne računaju na podršku SDP-a: Odgovarajući na pitanje novinara da li očekuje podršku SDP-a, s obzirom da ta partija smatra neustanim kandidata DPS – a, Bojović je poručio da je „potpuno ravnodušan po tom pitanju i da njihova podrška nije ukalkulisana“.
    - Kad sam ja bio osnivač i dio te partije (SDP) to je bila opoziciona antiratna i državotvorna stranka u periodu od 1993 – 96. godine. Današnja Socijaldemokratska partija ima malo zajedničkog sa tadašnjom strankom. Tu je riječ o jednoj politici koja je završila svoju istorijsku misiju i fokusirana je samo na duže trajanje na vlasti, iako ne osporavam državotvorne zasluge te partije – kazao je Bojović.
    On je istakao da je njegova kandidataura najautonomnija i da je ravnodušan da li će ga neko od stranaka podržati.
    - Da li će sjutra predsjednik SDP –a pozvati svoje birače da glasaju za mene ili će to uraditi predsjednik DPS –a ili PzP-a, pošto su seve to ljudi koji su imali periode političke saradnje samnom to je stvar njihovog izbora – poručio je Bojović.
    Komentarišući kandidaturu Filipa Vujanovića, Bjović je naglasio da je „političar Vujanović porazio pravnika Vujanovića“.
    - Kao pravnik mislim da je riječ o neustavnoj kandidaturi ali mi nemamo namjeru da na tome gradimo kampanju a to samo pokazuje koliko je nemoguće napraviti pravnu državu sa ovom vlašću – istakao je Bojović.
    Javno prikupljanje potpisa od 1. februara u štabu Pravedne: Novinare koji su prisustvovali promociji interesovalo je da li je počelo sakupljanje potpisa i da li će Pravedna uspjeti da prikupi potpise za svog kandidata. Komentarišući potreban broj potpisa građana za predsjedničku kandidaturu i način na koji se prikupljaju šef Bojovićavog izbornog štaba Nebojša Nikčević je rekao da je toliki broj potpisa kao podrška za predsjedničku kandidaturu stavljen „da bi se spriječila nečija kandidatura“.
    - Pitanje sakupljanja potpisa je dobro pitanje jer zaista 7 700 potpisa nije lako skupiti u Crnoj Gori jer su ljudi malo zasićeni politikom. Naročito ta činjenica da ljudi moraju lično da idu da podrže kandidata. Mi međutim imamo mrežu mladih ljudi koji su se angažovali oko toga i od 1. februara u Hercegovačkoj ulici u Podgorici građani mogu dati podršku našem kandidatu – rekao je Nikčević, i poručio da je ovo test za građane Crne Gore.
    Potpredsjednik Savjeta Pravedne Ilija Vujošević je rekao da je Crna Gora taoc dvije politike i da joj treba nova ideologija.
    - Crna Gora je taoc vladajuće politike koja živi od državotvornih lovorika i propalih opozicionih ideologija. Zbog toga je potrebna nova ideologija koja bi bila i pravedna i državotvorna – kazao je Vujošević.
    Član Savjeta Pravedne Šerbo Rastoder poručio je da Crna Gora mora izabrati „treći put pravne, građanske i multietničke države koji se ogleda u kandidatu Pravedne“.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja iskreno ne vidim razliku izmedju Vujanovica i Lekica , mislim da su totalno istih stavova. sem sto je Vujanovic srbin medju crnogorce a Lekic crnogorac medju srbe.
    tj ovaj sluzi da kupi jedne glasove a ovaj druge pa zato da se ne bi ja dvoumio oko njih dvojice dacu glas nekom trecem.
    zivo me zanima kada bude neki duel sa Vujanovicem ili ziva istina kako ce odgovorriti za one dvije strofe himne ili ce mozda reci da u sebi i on pjeva boze pravde.
    a Lekica to nece interesovati jer on je ima preca posla kada se himna izvodi pa o njima razmislja dok je slusa.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

eto ti Bojovic sad, Hari, napokon imas za koga da glasas
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Naravno da imam, a ovi koji se dvoume izmedju Filipa i Ćakija neće se morati pravdati da su birali "manje zlo"

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

i sta ces ako bude drugog kruga, a tamo Fico i Lekic?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Page 4 of 119 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)