Page 5 of 119 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast
Results 101 to 125 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onda to prekrizim i napisem Rade Bojović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto reci a ne lupetati gluposti (kao sto vecina naseg naroda cini)?

Elem, predsjednicka funkcija kod nas je toliko marginalizovana da sto se mene tice mogu postaviti koga god hoce! Nebitno, hoce li to biti Vujanovic, Lekic ili ova treca satelit opcija, nijedan se nece previse mijesati u svoj posao. Sve je to ista bagra (bar za mene)!

Sto se tice za koga bi trebalo glasati, svi imaju svoje, kakve-takve razloge i principe. Definitivno, mislim da je vrijeme za neku promjenu. Zbog toga mozda taj Lekic nije losa opcija. Ali ponavljam, samo zbog toga da ne nose isti dres svi koji su na vlasti. Cisto da vidimo kako bi to, iako je veoma veoma malo vjerovatno, izgledalo!

Elem, opet ne mislim da ce Lekic napraviti neki znacajniji rezultat jer nas prestolonaslednik je pretpostavljam sve karte dobro izmjesao pa ovom farsom DPSDP samo malo muti mozak ovom jadnom i napacenom narodu koji je jos, poput nekih sa foruma, i dalje nacionalisticki i svakojako ostrascen.

Ostajte mi u zdravlju!

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    moj glas ide g. Bojoviću i Pravednoj. takođe ću aktivno pokušati da pomognem kampanju i u dijaspori i u cybersvijetu.

p.s.
    čitam na portalu Analitika komentare i u tonu optužbe da će SDP stati iza Bojovića. i što? to može smetati DPS, Deterdžent frontu i SPC... okupljanje glasova suverenista iza jednog kandidata je pozitivan trend za patriote Crne Gore.
    Nemam sto nako da citiram plemenika.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Dajte poll
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    2,019
    Thanks Thanks Received 
    6,238
    Thanked in
    2,906 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ajde da saopštim moj skromni stav na ovu temu.. No, pošto ulazimo u izbornu kampanju (čitaj: navijačku histeriju) koja će se sve više zahuktavati što naslućivani izborni rezultat bude izgledao neizvjesnije, prije nego to učinim želim naglasiti da mi nije namjera povrijediti bilo čija osjećanja, niti se izrugivati onima koji misle drugačije...

Ovako,.. nikakvu dilemu nemam da će prirodni glasači Vujanovića biti (i trebaju biti) svi svjesno i nesvjesno (pro)četnički orjentisani glasači u CG.
    To je sva ova kategorija stanovništva čiji se vrjednosni sistem kreće u trouglu (manje ili više otvorenih) simpatija za:
    1. zilotsko etnofiletistički izopačenu verziju pravoslavlja koju propagira ova Amfillohijeva družina iz ove tumoroidne filijale srpske (čitaj:strane) Crkve u CG.
    2. "zvijezde" Granda, njima srodne zvijezde i druge mutante orjentalne,anadolijske i stepsko-azijske zasmrde
    3. zaljubljenici i poštovaoci veličanstvenog Sulejmana, Hareme, avangardnog junaka Ezela, te svi oni opustošenog duha i misli prepunih hedonističkih sanjarenja. Radi potpunije slike to su svi naši (veliki i mali dječaci i djevojčice) kojima zapravo današnji crnogorski društveni ambijent ili odgovara ili bi ga tek malo "doštelovali" da (poput srpskog) "malo" više azijatski diše i miriše.

Svi oni koji bi ga azijatlukom začinili još brže i još "sočnije" glasaće Ćakija Lekića, zaljubljenika u mitomansko-metafizičku predstavu o Crnoj Gori i "velikog patriotu" koji je u trenutku referenduma, gle čuda, imao "preča posla" pa je taj prozaični događaj zadovoljno ignorisao.

Da ne ostanem nedorečen, ne pomišljam bojkotovati izbore, a moj beznačajni glas otići će ili Bojoviću ili Pajoviću. Bojović je istom za nijansu bliži no kružić na listiću će dobiti samo kada odagna svaku moju moguću sumnju da isti o ovom režimu misli isto što i moja malenkost. Ako ne - glas će (bez ikakve rezerve) ići Pajoviću.
    Ukoliko bude drugog kruga i u njemu budu Vujanović i Lekić - neću izaći, a bojkot ću zdušno preporučiti svakom članu moje porodice.
    Vujanovića (neću kriti) toliko prezirem da ukoliko Lekić usljed apstinencije suverenista uspije postati novi predsjednik, smatraću to nekom vrstom pravedne i zaslužene kazne za arogantno, obijesno, manipulatorsko i štetočinsko ponašanje koje (tradicionalno) običava da upražnjava vrh DPS-a.

Toliko o tome...
    Zaista se rijetko sa nekim složim u svemu što je napisano kao nečiji lični stav, ali ovog puta ... duboki naklon

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ko je popeo MAGARCA NA MINARET, neka ga skine,
    necu nikoga podrzavat, jer nijesam nikome NAFACAN, nego BAKSUZ koji uvijek gubi, i kad ponekad nesto potrefim, uvijek se kajem sto podrsku dajem.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Milovane, ajmo da glasamo Fica, kumim te kapicom, dako nas okrene
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Milovane, ajmo da glasamo Fica, kumim te kapicom, dako nas okrene
    Niko mu prije glave nebi dosa, od nas dvojice, da ga od SRCA PODRZIMO,
    ni ziva ga zemlja nebi docekala.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci svi Crnogorci za Bojovica? Ako je tako, iako simbolicno i radi narodne debelo placene farse (jer realnost je 100 000 clanova DPS-a + njihovi prirepci), onda idemo prvi krug za njega. Ko osjeca CG kao patriju ima izbor u Bojovicu, pa nek nam se pridruze da vidimo koliko nas je. hahahaha Malo bogami, no eto.. Ja uz CG uvijek pa i ovaj put.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-01-13 at 18:34.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Znaci svi Crnogorci za Bojovica? Ako je tako, iako simbolicno i radi narodne debelo placene farse (jer realnost je 100 000 clanova DPS-a + njihovi prirepci), onda idemo prvi krug za njega. Ko osjeca CG kao patriju ima izbor u Bojovicu, pa nek nam se pridruze da vidimo koliko nas je. hahahaha Malo bogami, no eto.. Ja uz CG uvijek pa i ovaj put.

Hvala Lepo
    pa jesi prelomila jel glasas ili bojkotujes?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa taj gospodin je tek "danas" objavio da bi htio na izbore.. A i sad se ne zna dok ne prikupi glasove (koliko shvatam). I, maksimum, kad vidim da svi koje postujem na forumu a znam da su bezinteresne patriote, hoce da glasaju za njega.. Pa normalno je da podrzim i njih.
    Nema tu nikakvog "prelamanja", nego je izbor drugaciji.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 26-01-13 at 19:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Ovako,.. nikakvu dilemu nemam da će prirodni glasači Vujanovića biti (i trebaju biti) svi svjesno i nesvjesno (pro)četnički orjentisani glasači u CG.
    To je sva ova kategorija stanovništva čiji se vrjednosni sistem kreće u trouglu (manje ili više otvorenih) simpatija za:
    1. zilotsko etnofiletistički izopačenu verziju pravoslavlja koju propagira ova Amfillohijeva družina iz ove tumoroidne filijale srpske (čitaj:strane) Crkve u CG.
    2. "zvijezde" Granda, njima srodne zvijezde i druge mutante orjentalne,anadolijske i stepsko-azijske zasmrde
    3. zaljubljenici i poštovaoci veličanstvenog Sulejmana, Hareme, avangardnog junaka Ezela, te svi oni opustošenog duha i misli prepunih hedonističkih sanjarenja. Radi potpunije slike to su svi naši (veliki i mali dječaci i djevojčice) kojima zapravo današnji crnogorski društveni ambijent ili odgovara ili bi ga tek malo "doštelovali" da (poput srpskog) "malo" više azijatski diše i miriše.
    Šta napriča ovo, oba ti oka? Ništa ne razumjeh...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

bojovic, ozbiljno???
    Ajde ovako. Da objasimo svima koji jos nisu ukapirali. Bojovic je tu da bi odigrao ulogu i nista vise. Poslije zadnjih desavanja u Niksicu vecina ljudi ne smatra da je Pajovic ozbiljan kandidat. Uzece nesto glasova mozda nekih 6-8% ali ne vise, tu na scenu stupa Bojovic jer je onaj potrosio vecinu kredita. On je tu da bi glasaci SDP-a, poslije svih krivokapicevih prica poslednjih dana, imali za koga da glasaju. On je tu da bi suverenisti koji nisu za DPSDP imali za koga da glasaju i potrose energiju, jer ti ljudi iskreno zele promjene godinama unazad. ovaj covjek ce mozda uzeti nekih do 5-7% i dovesti do toga da se raspe sva energija koja je protiv njih. Za to vrijeme ce oni aktivirati svoje glasace(tih famoznih 100K) i uci u drugi krug. Tada na scenu stupa klasicna masinerija plasenja ljudi srbijom, placenicima, crkvom, bogom, vanzemaljcima, velikim praskom itd.
    Vecina se i primi na to i na drugi krug nece ni izaci i Filips prolazi lagano, i sve po starom. Dobro je rekao neko ovdje nedje da DPS moze i konja da predlozi za kandidata, ovom tehnikom koju godinama koriste bi imali najcrnogorskijeg konja za predsjednika jer je on cuvar ove drzave od inih neprijatelja u zemlji i okolnom svemiru, kao i iz galaksije Alfa Centauri
    Promjena treba da se zeli i prvo pitanje koje treba da sebi postavimo je sledece. Sta se u CG promijenilo rusenjem komunizma???
    Odgovor na ovo ce vam dati malo bolju perspektivu svega ovoga

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    bojovic, ozbiljno???
    Ajde ovako. Da objasimo svima koji jos nisu ukapirali. Bojovic je tu da bi odigrao ulogu i nista vise. Poslije zadnjih desavanja u Niksicu vecina ljudi ne smatra da je Pajovic ozbiljan kandidat. Uzece nesto glasova mozda nekih 6-8% ali ne vise, tu na scenu stupa Bojovic jer je onaj potrosio vecinu kredita. On je tu da bi glasaci SDP-a, poslije svih krivokapicevih prica poslednjih dana, imali za koga da glasaju. On je tu da bi suverenisti koji nisu za DPSDP imali za koga da glasaju i potrose energiju, jer ti ljudi iskreno zele promjene godinama unazad. ovaj covjek ce mozda uzeti nekih do 5-7% i dovesti do toga da se raspe sva energija koja je protiv njih. Za to vrijeme ce oni aktivirati svoje glasace(tih famoznih 100K) i uci u drugi krug. Tada na scenu stupa klasicna masinerija plasenja ljudi srbijom, placenicima, crkvom, bogom, vanzemaljcima, velikim praskom itd.
    Vecina se i primi na to i na drugi krug nece ni izaci i Filips prolazi lagano, i sve po starom. Dobro je rekao neko ovdje nedje da DPS moze i konja da predlozi za kandidata, ovom tehnikom koju godinama koriste bi imali najcrnogorskijeg konja za predsjednika jer je on cuvar ove drzave od inih neprijatelja u zemlji i okolnom svemiru, kao i iz galaksije Alfa Centauri
    Promjena treba da se zeli i prvo pitanje koje treba da sebi postavimo je sledece. Sta se u CG promijenilo rusenjem komunizma???
    Odgovor na ovo ce vam dati malo bolju perspektivu svega ovoga
    Jasno je sve od starta. Bar se toliko ucilo iz matematike u CG.. I sta sad? Svi ucestvuju radi uloge.. Svi ce da glumataju kao neke "izbore" a rezultat je jasan u startu, i kako tu moze da se prica o nekom "rasipanju"? Cega to?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Koliko god to naivno zvucalo, ja vjerujem da je kod nas veliko potisnuto nezadovoljstvo i da kriticna masa postoji. trenutno je nekanlisana, ali je tu, i da, smatram da se rasipa. zasto ovo pominjem, jer ne zelim da se pojavi za koju godinu neki kao ovi koji su to kanalisali pocetkom 90tih. Ne zelim da odu kao sto su dosli, ali kako stvari stoje bojim se najvise toga u posledne vrijeme

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko god to naivno zvucalo, ja vjerujem da je kod nas veliko potisnuto nezadovoljstvo i da kriticna masa postoji. trenutno je nekanlisana, ali je tu, i da, smatram da se rasipa. zasto ovo pominjem, jer ne zelim da se pojavi za koju godinu neki kao ovi koji su to kanalisali pocetkom 90tih. Ne zelim da odu kao sto su dosli, ali kako stvari stoje bojim se najvise toga u posledne vrijeme
    Ako vec vjerujete da postoji neka masa koja misli slicno Vama.. Po Vasem misljenju koji broj je u pitanju, i sta se od toga moze rasuti uopste?
    Nismo djeca da zamisljamo sta bi bilo kad bi bilo, nego realno brojke i realne mogucnosti.
    Ovo za g. Bojovica je cisto simbolicno - patriotski i bezinteresno.. Ostalo je sve u nekim sfi kalkulacijama u korist farse zvane - "izbori".

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

On je tu da bi suverenisti koji nisu za DPSDP imali za koga da glasaju i potrose energiju
    A inace bi oni potrcali listom da podare glas Lekicu i tim cinom spase vaskoliku CG?
    Dakle coek je kriv sto nije izabra po druge povoljniji a po sebe nepovoljniji momenat za neku ozbiljniju pricu.

Nemo ni razjasnjavat vise kumim te bogom,nismo maniti a ni pri pelenama.

Last edited by Sidewinder; 26-01-13 at 21:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Po tvom pisanju nesto se cini da sam nijesi ponajbolje ukapirao, a objasnjenja ti drze vodu ka reseto. Svaki kandidat je tu da odigra ulogu kandidata i samo će jedan uspjesno zavrsiti. Ko je to namijenio Bojoviću tu ulogu? Ako postoji masinerija zasto bi cekala drugi krug, a nema smjesnije stvari na svijet od tvrdnji "rasipanje glasova, energije...". Pokusaj shvatiti da postoji jako mnogo ljudi kojih ne interesuju svjetske zavjere, ozonske rupe... već postuju svoj jedan jedini glas koji imaju. Ko nije shvatio ono sto je kazao Vujošević "Crna Gora je taoc vladajuće politike koja živi od državotvornih lovorika i propalih opozicionih ideologija" neka ceka da mu se to nacrta ili da mu se prisnije ili nikad to ne shvati. Demokratija je i svak ima pravo izbora.
    Medju tim koji živi od državotvornih lovorika ima masa onih kojih je za drzavu briga ka za lanjski snijeg pa im se vazda od ponecega steški i za cudo velje vazda od necega crnogorskog. Propala ideologija ostala samo nije korisna, a ova druga korisnija i pomalo unosnija. Za drugu stranu koji misle da djevojka moze biti samo malo trudna ne bih bas trosio prste, a posto se pitas ste se promijenilo od "komunizma" malo razmisli o rijecima Sidrana "Da je Jugoslavija bila sto puta gora nego što je bila, opet bi bila sto puta bolja od svega što je nakon nje nastalo."
    Sve to "nakon nje" nije gradio Bojović već Lekić i Vujanović sa elitama koja ih izbacuje u prvi plan. Na kraju cudno da se zabrinu za Bojovića i odgonetnu ulogu, ali pokusaj razmisljati u smjeru da svak ima samo jedan glas, a neko glasa tako da se kasnije ne bi smijesno pravdao ili svog glasa stidio sam pred sobom, a ne pred selom.
    Ko voli onako u kumbulju i po sistemu ka' kad Juventus pobijedi kaze " kako ih rasturismo" i izgleda kao da cijelo vrijeme loptu dodavao Miśi takodje moze.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

i znaci po tome je Lekic alternativa ovoj vlasti. covjek koji se ne pita u frontu ili ti stranci ciji je predsjednik ni koliko ja. covjek kome cetnici govore kada treba da dodje iz Italije i koji se poslije izbora nidje nije pojavljivao. covjek kome je drzavni status bio nesto tamo sto se dogadja u njegovoj zemlji dok on ima obaveze. on nema stav za nista i najvise me podsjeca na Kostunicu koji se uvijek cudio sto god da se desi i nije bio obavjesten.
    ja postujem Mandica i slicne njemu on bar ima stav iako se meni ne svidja. ako ga pitas za himnu on otvoreno kaze da mu se ne svidja dok Lekic pojma nema. ako ode u HN njemu se zadnje dvije strofe ne svidjaju a ako je na CT onda je odusevljen njima. e ne moze se vise niti sam tu niti sam tamo budi ono sto jesi i ne stidi se toga.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Koliko god to naivno zvucalo, ja vjerujem da je kod nas veliko potisnuto nezadovoljstvo i da kriticna masa postoji. trenutno je nekanlisana..
    A kad imamo te dvije djaolje struje, srpsku i crnogorsku.. Ali je najtuznije sto bi srpska struja rado u zajednicku borbu sa Crnogorcima protiv ove lopovske vlasti, ali ultra-giga-sega-mega-crnogorci bi radje Mila za jos 100 godina, nego da ikakav Srbin ima trunke udijela u vlasti. E to je tuga i zbog toga je sve farsa, istina...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,195
    Thanked in
    474 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ako ode u HN njemu se zadnje dvije strofe ne svidjaju a ako je na CT onda je odusevljen njima. e ne moze se vise niti sam tu niti sam tamo budi ono sto jesi i ne stidi se toga.
    Cak i zajosni fijip ima identican stav po pitanju himne u svakom gradu...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a i ovo ce biti otreznjenje za Pozitivce jer ce da vide koliko su izgubili sa onom igrankom u Niksic pa se nadam da ce se malo uozbiljiti i da ce njihovi nepromjenljivi stavovi ostati takvi a ne kao u Nk da nepopustljivo popustaju i to kako im Medo i Manda kazu a Lekic se ne mjesa.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Cak i zajosni fijip ima identican stav po pitanju himne u svakom gradu...

o tome sam stranicu prije pisao, po meni nema razlike izmedju njih dvojice.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Gledajte ovako. Prvo Maji da odgovorim. Ako je opozicaija imala oko 145k biraca zajedno, u crnoj gori je to jako velika cifra ljudi koji su nezadovoljni iz ovih ili onih razloga(srbi, crnogorci koji nisu ovako zamisljali drzavu,mala plata, smucilo im se da ih gledaju, nemaju od cega da zive.....izaberi jedan)
    Sad da odgovorim svima. IZbori ce biti farsa dokle god opozicija se ne ujedini. A takvi postovi hari tipa mozete izaci ali vam dzaba, su ono sto drzi na vlasti dps evo 20 i kusur godina. Upravo to smatram za najajce oruzije vladajuce elite, kafanske price. Politika u CG je poprilicno jednostavna
    Crnogorski san je da radis u drzavnoj upravi i kad budes mogao da se "snadjes", kao i svi ostali prije tebe. Naravno to ukljucuje i porodicu. Ovi drugi cekaju da njihovi dodju na vlast da bi isto to radili. S obzirom da drzava ne moze da zivi ako se samo bavi politikom i nicim drugim, tu smo dje jesmo.
    Ono sto sam htio da kazem je da ne zelim da odu ko sto su dosli, a to je ono sto se eventualno, ako se ovako nastavi, mora i desiti

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gledajte ovako. Prvo Maji da odgovorim. Ako je opozicaija imala oko 145k biraca zajedno, u crnoj gori je to jako velika cifra ljudi koji su nezadovoljni iz ovih ili onih razloga(srbi, crnogorci koji nisu ovako zamisljali drzavu,mala plata, smucilo im se da ih gledaju, nemaju od cega da zive.....izaberi jedan)i
    O kakvoj Vi to opoziciji od 145 hiljada ljudi u CG pricate?
    Ovo je realnost:
    Sudeći prema partijskim evidencijama, broj građana u Crnoj Gori sa partijskom knjižicom premašio je brojku od 120 hiljada, piše današnji Dan u tekstu „Sa partijskom knjižicom 120.000 građana“.Pozivajući se na podatke koje su dobili iz stranaka,Dan navodi da najviše članova ima Demokratska partija socijalista - oko 100 hiljada. Međutim, kasnije iz teksta postaje jasno da je riječ o cifri koju u ovoj partiji povezuju i za članove i za simpatizere stranke.
    List piše da slijedi Socijalistička narodna partija sa oko 8.000, mada kasnije u tekstu navode da je riječ o pretpostavci, jer „u toj stranci nijesu bili raspoloženi i nijesu imali vremena za Dan, pa smo ostali uskraćeni za informaciju o broju njihovih zvaničnih članova“, navodi list.
    Dan na treće mjesto po broju članova stavlja Pokret za promjene koji, kako se navodi, broji 7.000. Međutim, kasnije je dodato da PzP ne raspolaže u ovom momentu preciznim brojem članova stranke, jer „trenutno reevidentiraju članstvo“, te da je riječ o cifri iz 2008. godine
    Nova srpska demokratija, prema podacima iz partije, ima nešto više od 6.000 svojih članova.

http://www.portalanalitika.me/politi...trei-pzp-.html

Saberite "opoziciju" i to manje vise uz Pozitivnu na stetu Pokreta za "promjenu".

Hvala Lepo

Page 5 of 119 FirstFirst 1234567891555105 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)