a jebote...kao da vi ne pisate pri putu...jedino sto ovo lice nosi uniformu dok pisa![]()
Nisam ja mislio na kucne ljubimce, nego zivotinje uopste, vukove, zeceve, lisice, jezeve, mrave, i oni uriniraju pa ih niko ne kaznjava...
Prirodno je to, djubri se zemljiste. Ja svaku zemlju sto sam urinirao zbun je rodio, sad nove generacije tu piske isto.
Njak Njak Njak
a jebote...kao da vi ne pisate pri putu...jedino sto ovo lice nosi uniformu dok pisa![]()
Fabia...pricas li ti o SFRJ ili o MNE ????
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
MNE valjda...
TAKUMI
To je nekada bio SFRJ MILICAJAC.....od nestanka SFRJ.... imamo ovu ....sluzbu....sa slicnim imenom .....
Mlad si ti Fabia,pa ne pamtis ...![]()
Znam, ja i Bosko smo djeca...![]()
TAKUMI
slabo se vidi, ugalvnom dijete u krilo i vozi
![]()
Nažalost možemo ovo nazvat redovnom pojavom..
E to kad vidim dodje mi da im vrat slomim. Ne razmisljaju sto se moze djetetu desit, ne daj Boze da pri 40km/h cuknu nedje, jace kocenje...
Njak Njak Njak
Ti si pratio ovog ML-a od pumpe ?????
![]()
Da vidi koliko ce preci sa onih 10 dinara![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nedostatak kreativnosti...a znaju sta interesuje RAJU ...
a nekad su od tih istih policajaca prvi info dobijali... dok ne puce tikva
f6
Moram li ja LICNO poc da izvadim medjunarodnu, ili se mogu slikat pa dat tati vozacku i to sto treba i onda mi je izvadi on ?
Pazite dogadjaj od sinoc.. Ja kroz donju goricu idem oko 60km/h ona kisha i vozila ispred i sve, i samo odjednom u retrovizor (a inace vrlo dobro pratim sta se pozadi desava, pa je vrlo vjerovatno da je ovaj isao nenormalnom brzinom) blica neko blica a sa suprotne strane ima auto, ovamo skroz desno neke rupe ja rekoh policija sigurno, i sklonih se malo desno i lik prolazi kroz sredinu, ovamo iz drugog pravca auto dakle nas 3 na traku, vidjoh momak kojeg sam 2,3x vidio u teretanu.
I ja mu blicam u smislu sta divljas polako, sigurno nidje ne zuri, kad on koci staje oce da izadje iz auta da se bije. Nastavlja put dalje blica onom sto je bio ispred mene, pretice opet ista stvar ulijece u makazice oboje bjeze da bi on sredinom prosao, znaci ne gleda ima li auta sa druge strane. I takvo divljastvo da sam popizdio i zovem 122 da ga prijavim i ova se gospoda ne javlja! Zamisli gledas neku pljacku ili nesto i zoves policiju a niko se ne javlja. Opet zovem i niko se ne javlja opet.
Gledam dalje ovog divljaka i skrenu u donju goricu (znaci nidje nije zurio samo malo da se izivi).. Nego dalje se nastavlja prica.
Vracem se tu noc kuci i zaustavlja me policajac na kruzni kod starog, nikakav prekrsaj nisam napravio, kaze saobracajnu i vozacku, ja vadim i kazem mu ima li iko da se javi na taj broj policije, pita on sto sta je bilo, rekoh imade me jedan ubit sa autom kroz donju goricu kako je divljao, a zamislite njemu reakcije - "Sa autom te imade ubit" ironicni i podrugljivi glas, i zaustavi tamo drugog ode do njega, i meni pokazuje rukom da nastavim put. Znaci to je bio njegov zadnji komentar.
Cisto sam ovo podijelio sa vama da vidite u kakvom smo stanju sto se policije tice.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nista novo nisi napisao ovo se nazalost ponavlja svakodnevno![]()
Mom se drugu desilo prije godinu/dvije da je prolazio pored medicinske škole. I čuo kako se neki momak se dere na đevojku, ona plače i zove u pomoć..on je pošao do policajaca u one limenke kod ambasade američke i rekao im. Vjerovali ili ne, rekli da nije njihova nadležnost..i rekli da će pozvat patrolu..
Naravno, niko nije došao..
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
ja ih zvah da kažem da semafor samo što ne padne na sred raskrsnice (možda nije njihova nadležnost,ali...) i čoek mi spušti slušalicu...
Vili ti ih odma nokaut, a?![]()
Kako ih nagoreh prije 2 dana. Zaustavlja me i prvo sto je gledao su zimske gume (imam) lanci (imam) pojas (vezao) nema sto da mi pise i pita jesi pio sto ja reko nisam (a jesam 2 case vina popio) i veli aj alko test da odradis ja reko necu dok ne zamijenis tu ampulu ko zna ko je to liza prije mene on otvara novu i daje ja reko ne ne nisi sterilnim rukavicama to stavio on mi daje novu veli evo ti stavi sam ja stavih i izbaca 0.0 on posran vrati mi dokumenta i veli srecan put.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks