moze da ti napise dvije kazne jednu za nenosenje vozacke a drugu za prekoracenje brzine![]()
Pretekni i jedno pred njima pa će te zaustaviti...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
moze da ti napise dvije kazne jednu za nenosenje vozacke a drugu za prekoracenje brzine![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kolona vozila je niz od najmanje tri vozila koja su zaustavljena ili se kreću jedno iza drugog istom saobraćajnom trakom u istom smeru, čiji je način kretanja međusobno uslovljen i između kojih ne može bez ometanja ući drugo vozilo......pa ti npr. pretices 1 auto pa nakon 15m 2 pa nakon 10m 3 i decko u plavom pise kaznu jer si pretekao kolonu vozil....ne ucim nikog ali je tako![]()
Kolona je 3+ vozila.
TAKUMI
Ako su izmjenili to pravilo za kolonu na dozvoljeno samo 1 vozilo, samo me interesuje procenat ljudi u CG koji to zna ?
Sto se mene tice dozvoljeno je dvoje a sve preko toga je kolona, pa neka mi dostave izmijenjen zakon i sranja na adresu, smecari ti
Ako te radar ufatio, na prekoračenje za koje se oduzima dozvola, onda te pitaju dje i kad ti je oduzeta vozačka, zovnu tamo i provjere da li ti je stvarno oduzeta.
Ako neces da kazes, ili kazes ne znam, onda ti oduzmu ili auto ili tablice, koje mozes da podignes tek kad dodjes sa vozačkom.
A ako te radar ufati na neko minimalno prekoračenje, onda ti pisu kaznu za to i kaznu za nenošenje dokumenata.
Ama nijesu izmjenili.Ovo pishe u najnovijem zakonu(ovom shto ce se primjenjivati od 6 jan 2013).
82) kolona vozila je niz od tri iii vise vozila koja su prekinula kretanje da bi postupila po znaku
iii pravilu kojim se regulise saobracaj ili se krecu jedno za drugim istom saobracajnom trakom u istom
smjeru ciji je nacin kretanja medusobno uslovljen
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Jes da ovo nije u CG,ali svejedno pogledajte ovog seljaka od pandura![]()
2 dio
Ja 20 godina krvarim za ovu zemlju![]()
Jes da je offtopic ali kad već policajce pominjemo..
Nema preko "Moj si Beograd našao da lomiš"
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Kakav osjecaj,iz betonjera direktno u sud!jos mamurluk!
Kad nužda natjera, dobar je i žbun: Policajac snimljen kako mokri pokraj puta
Fotografija koju je "Vijestima" dostavio čitalac, snimljena je u utorak, u pogoričkom naselju Masline, na izlazu iz grada
Uvecaj! (Foto: Čitalac reporter)
Dok njegov kolega legitimiše jednog vozača, drugi policajac se malo odmakao od službenog automobila gdje je, nedaleko od puta, odakle oni koji prolaze ulicom nesmetano mogu da ga vide, vršio malu nuždu.
Fotografija koju je "Vijestima" dostavio čitalac, snimljena je u utorak, u pogoričkom naselju Masline, na izlazu iz grada, na magistrali prema sjeveru Crne Gore, na oko stotinjak metara prije novog nadvožnjaka.
dobro i?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ne smije se cojek ni popishat a da ga neko ne uslika,shta je treba u gace?
Juan samo neke sisate imas na avatar mici to ne pomamljuj nas..
On topic, danas na kruzni kod atlas kapital centra, kad se skrece u pravcu vektre, policajac na pola puta ceka i motri ko ne propusti pjesaka i pise kazne. Ja bas stao i gledam, prelazi neka cura i neki prodje ispred nje znaci lagano imalo je mjesta nije joj uopste smetao, i ovaj ga zaustavi i pise mu kaznu.. Znaci oprez ljudi propustajte pjesake dje god ih vidite. 50e nije mala para na danasnje vrijeme.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Stoje tu par dana vec, i to put and1 i onamo ispred dalija malo, a ponekad u kruzni stoje...
rm -rf /
... i pusti vodu kad zavrsis
Jel realno da te neko slika dok piskis i posalje Vijestima sliku... Pa da je Milo Djukanovic, majka mu stara, svi piskimo
Njak Njak Njak
Po novom Zakonu svi saobracajci ce morat da imaju kateter ugradjen...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Kakav je ovaj nas narod, katastrofa! Sto ima lose tu sto je covjek vrsio nuzdu?? I oni su zivi ljudi jbt.
Aj ne zajebaj.
Kad bi te vidio npr. Oacland County sheriff kako vrsis nuzdu, malu, pored puta, stavio bi ti ticket od $500.
TAKUMI
Aha, ljudi ne smiju a zivotinje smiju da piske u prirodu... a bjez.
Ne kazem na trotoar, ali svako drvo vala mozes zalit, i drvo ce ti biti zahvalno
Njak Njak Njak
Ne mozes uporedjivat SAD i MNE isto.. Nije da ih branim, ali ih narod kod nas gleda isto kao bagru, kapi postovanja niko nema ni makar prema toj uniformi. A o novinarima da ne pricam...
Isto kao sto i Gorostas uporedjuje vrsenje nuzde jednog uglednog pripadnika Policije i jednog kucnog ljubimca....u ovom slucaju - KERA![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pa moram da BIDNEM fini ....citaju i oni po nesto...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks