View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 54 of 64 FirstFirst ... 444505152535455565758 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

oce li biti sjutra izborna tisina na ovom topic-u ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Villain View Post
    Zdravo bio,

- i nije mi jasno kako vam vise ne dosadi "fon su", a ubijedjen sam da ste obezbjedili predizborne "benefite", :loyal: ;
    - sto se tice Pozitivnih stav o "DF, Vojvodi, Miliću, Dedejiću, Kadiću" je jasan" i nece se mjenjati, nego vi ste na neispunjena obecanja naviknuti (ako uopste i vjetujete u ono sto pisete i govorite);

Samo pozitivno

Mora da se vodi racuna o duhovnom miru Gospodara

PCG je jedna pozitivna pojava na političkoji sceni, što sam rekao kad sam čuo da su se osnovali, a ponavljam i danas ( ma makar izgubio sve "benefite" od gospodara).

A najveća uloga PCG je što je "Bastadur" juče rekao da će zainat njima opet postati premijer, i što će "mijenjati one koji nisu ispunili zadatke"!

Kako DJukanović i zna i umije, u najboljim je godinama, imaće odličnog podpredsjednika za više oblasti u Lukšiću i onim članovima njegovog tima koji su svoj posao odradili na evropski zadovoljavajućem nivou-JA ISKRENU VJERUJEM U TIH 40.000 NOVIH RADNIH MJESTA! Neko će reć: "ali oni su prvo dobili otkaz, a ja ću odgovorit: "ne, no će to, u najvećem broju, bit sinovi onih koji su dobili otkaz, a svi će oni, i stari i novi radnici, će raditi sa novim mašinama i pod novim, evrpopskim pravilima igre".

Ne mogu da vjerujem da su se neki čak i sprdali sa Djukanovićevim ISPUNJENIM obećanjiem od "550 € neto plate za godinu i po" (ili ti negdhje), što je bilo skoro pa nevjerovatno ambiciozno u to vrijeme, jer je tad plata bila 350€.

Medjutim, kriza je malo jače ekonomije zadrmala žestoko, I ODLIČNO SE BORIO LUKŠIĆ SA OGROMNIM, BAŠ OGROMNOM PROBLEMIMA, KOJE JE PRIJE SVEGA NEZAPAĆENA SVJETSKA KRIZA DONIJELA (svakako najveća u poslednjih 150 godina, jer od Napoleonovih ratova nije bilo ovakve krize), A MORA MU SE PRIZNATI DA JE BAŠ ON IMAO HRABROSTI DA SE UHVATI NA PRAVI NAČIN SA SUŠTINSKOM TRANZICIJOM KOMUNISTIČKIH PRSLIH KVAZI-GIGANATA ( Željezara, KAP, Obod itd, itd), I DA JE NEKE USPJEŠNO RIJEŠIO, A NEKE SAMO ŠTO NIJE- I TO JE NAJVEĆA NJEGOVA ZASLUGA U EKONOMIJI!
    Takodje je mnogo učinio na bilateralnim odnosima sa NJemačkom, što je izuzetn važno...

DPSDP je na ovim izborima jahao prije svega na Djukanovićevoj karizmi, jer su brojni oni koji SA PUNIM RAZLOGOM kažu da DOK JE ON U POLITICI-ZA NJEGA ĆE I GLASAT, JER JE ON NAJBOLJI, NAJVISPRENIJI I NAJISKUSNIJI JUGOISTOČNO-EVROPSKI AKTIVNI POLITIČAR. PONOS JE BITI MU PODRŠKA! Medu te očito i ja spadam!

Moj Milovan i drugi dragi forumaši koji su podržali PCG nemaju čega da se stide, jer su podržali mlade, talentovane, ali neiskusne i nedorasle žestini krize političare. Ali, oni su svakako mnogo bolji od svih drugih opozicionih političara! Ali, ponavljam to, mnogo je lakše njih podržavati kad se ne moraju na svojoj koži trpjet svi budući slomovi i greške koje bi ta jedva skrpljena koalicija nesumnjivo činila, da joj je zapalo...A POSLJEDICE TIH GREŠAKA BILE BI STRAŠNE-BANKROT DRŽAVE!

To je moja analiza, i nadam se da nisam nikoga uvrijedio, u ANB ne radim, tvrdim to, niti sam PR moje partije, već je ovo stav koji OBRAZLOŽENO zastupam od samih početaka ovih izbora....I KOJI JE NAJKORISNIJI ZA CRNU GORU!

DA NEMA DJUKANOVIĆA-OD BLATA BI GA PRAVILI ZA PAR MJESECI.
    ..počev od seljaka (kojima se dijele i dijeliće se grdni krediti); preko male privrede ( za koju su pripremljena još veća sredstva nego za seljake), pa do seljaka koji gube subvencije, invalida, penzionera, korisnika pomoći za nezaposlene, radnika firmi koje IPAK IMAJU 300-400 € PLATE, pa na kraju svi bi pali u bankrot i očaj!!!

Kako će se otvorit 40.000 radnih mjesta?
    Ovako:

Ljudi moji, TO NISU OBEĆANJA, nego je preko 100 mil.€ je VEĆ PRIPREMLJENO ZA TU SVRHU (nešto vrlo povoljan kredit, nešto budžet), a to je više nego što je Srbija dobila od Rusije, obračunavajući prema broju stanovnika naravno. I, što je mnogo važno, zakonska je obaveza da od tih para ni centa ne smije ić u potrošnju, već sve u proizvodnju. Kontrola EU je obezbijedjena, a već je formiran Fond za razvoj (na čelu sa Branom Vujačićem za agro-kredite, i Lajovićem za mala i srednja preduzeća),te se sa izvesnošću od 99% da očekivati da će to imati OGROMAN POZITIVAN EFEKAT, I DA ĆE SE ZAPOSLIT MNOGO LJUDI, U NAJBOLJOJ BRANŠI, pored tutizma (eko-poljorprivredi i MiS preduzećima).

Dalje, za industriju, Nijemci ili Turci će reformisat KAP (a kako je to jednostavna proizvodna tehnologija i Turci su DOKAZANO OK za taj posao). Onaj hrabri ali škodljivi sindikalac ode u narodne poslanike ( imao je rašta bukačit, Boga mi ).

Ranije sam nabrojao neke strateške poslove, TEŠKE BAR MILIJARDU € , koji su sada već stigli neposredno pred realizaciju...dakle, CIJELA PRIPREMA EKONOMSKOG PREPORODA JE "ODRADJENA", I ZAŠTO BI JA RESKIRAO SA POČETNICIMA, KOJI MI OBEĆAVAJU STEZANJE KAIŠA DUGO VREMENA (JEDNO PAR GODINA NAJMANJE ), ZA KOJE VRIJEME BI ONI PRVO NAMIRILI SEBE I SVOJE "ZA 23-GODIŠNJI ISTRAJNI OPOZICIONI ANGAŽMAN"..TO JE ZA MENE NESUMNJIVO..NO IM NEĆE ZAPAS´ .
    A JEDINO ŠTO BI BILO BRZO UČINJENO-"NARODI BI SAZNAO BILANSE DPSDP VLASTI" . Fala ti, fala ti g. Lekiću...znam ih ja dobro i bez vas, a znam kako bi ih i saznao (punjenjem Spuža i liječenjem kompleksa pomenutih opozicionara), a naročito dobro znam koje bi bile posljedice načina tog saznanja (bijeg 30% kapitala iz MNE i slom privrede, kako sam pisao prije par mjesei, u više navrata).

Jop jedna, možda i najvaćnija posljedica ovih izbora:

Svi političari iz DPSDP su se dobro zamislili i SVI, BAŠ SVI SU SVJESNI DA JE PRIJE SVEGA DJUKANOVIĆEVA HARIZMA I TRUD DONIJELI POBJEDU ( ja u pobedu moje opcije ne sumnjam!), i da se mora MNOGO MIJENJAT I ISKRENO PRIHVATIT EVROPSKI STANDARDI! To je zasluga nikad jače opozicije, NA ČELU SA PCG, PO MENI ( ovi drugu mahom brane svoje partijske sinekure!)-I DOSTA JE TO OD OPOZICIJE, za ovaj put!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 12-10-12 at 23:12.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

mali djokica wtf

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    inače na jeziku vaših antičkih predaka iz prošloga vijeka, pardon senčurija, default se imentovalo standardno...

Maja ovi izbori pokažuju manjak svega a najviše ideja za budućnost Crne Gore. no na moju globalnu žalost to je i slučaj za predstojećim američkim izborima. zaspah od spina i tzv žurnalizma.
    Upravo.. Zato, iako sam u CG, ne pada mi na pamet da za ovakvo pozoriste glasam.. Bice neki lijep vikend ka pustom jugu CG ili preko granice na kaficu..Da se sklonim sa prijateljima iz ove "atmosfere" legalizacije.
    Sto se tice USA, znate i sami da je gnjavaza do samog kraja. Ne pamtim ni jedne zanimljive izbore u USA jer je sve do dosade perfekcija u pokrivanju. Iz moje perspektive, nesto bi moralo da drmne politicku scenu da bi se povratio entuzijazam i u ekonomskom smislu. Zato sam u ovom "kolu" vise za republikance koji, iako osorniji, malo smijesno lokalno ograniceni, ipak, i time unose energiju u americki narod.

Hvala Lepo

p.s. Bilo bi korektno da ovi koji glasaju ispostuju izbornu tisinu, jer su to njihovi izbori koje legalizuju jer ce ionako 'vristati' za koji dan, pa bar mi koji bojkotujemo da popricamo bez navijaca, aktivista, fanatika, interesdzija, trosadzija Drzavnog budzeta, itd..
    Last edited by Maja; 12-10-12 at 22:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

U Dansku broj vazecih glasova podijele sa brojem mandata,
    primjer,
    2 000 000 podijeljeno sa 200 mandata,
    ako A ima milion, nosi 100 poslanika
    B ima 500 000 nosi 50 poslanika,
    C ima 300 000 glasova, 30 poslanika,
    i D ima 200 000 glasova 20 poslanika.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,587
    Thanked in
    3,301 Posts

@Old Bone, ja ne mogu vjerovat sto si upravo rekao. Sve mislim ne mogu se vise iznenadit od tvojih postova, ali ovaj je bas ono da se covjek zamisli malo. Ako ti mislis ovako, kako da ocekujemo da ce neki kukavci manje obrazovani i sa manje intelekta mislit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dragi moj prijatelju Bone,

O tim MILIJARDAMA slusamo decenijama,
    ISTINA DPSDPovaca je RAVNA DUZINI AUTOPUTA I BROJU GOLF TERENA I MUGIJEVIH BAZENA ZA VATERPOLISTE.

Ako POBIJEDITE, nek VAM je sa SRECOM,
    ako POKRADETE IZBORE, neka im je SVE PROKLETO LISE POTOMSTVA,
    a POZITIVNOJ hvala, sto je bratila DOSTOJANSTVO I PONOS CRNOJ GORI,
    da samo NAROD CRNE GOREN ODLUCUJE O CRNOJ GORI,
    DOSTA smo jeli ljeba s´PRIJEKORA I DESET KORA BIOGRADSKIH,
    TUDJINCI se nece sa nama PITAT,
    no ce NASA MLADOST SACUVAT PONOS, i TRAZIT FER KONKURENCIJU I NECE PRODAVAT SVOJ NAROD,
    RADI SVOG PUPKA&SUPKA,
    a vec dugujemo 4,6 milijardi, sto drzava, sto realni sto privatni sektor,
    SRAMOTA ZA SKOROJEVICE sa 200 000 tomolila 1,2 miliona debilnih.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

http://www.milomilo.me/

Toliko o proslosti.Obraz? Sto je to?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Eh kad bih ja navijala ovoliko za komsije s brijega od morace ko neki..Komsije bi mi zahvalile ko sto ce nekome. A sve folirancija, te zbog CG, te zbog ovog, onog...
    Interesdzije i licemjerstvo do srzi..
    No, pocela je izborna tisina za glasace... Kako li ce nocas i sjutra vece spavat od kalkulacija koliko njih su zavrnuli, koliko ce profita imat ako njihovi pobijede, dje ce se ubacit na drzavni budzet, oce li djecu zaposliti posle pripravnickog, hoce li se ovako brze pogurati jer kod drugih nijesu stigli da prodju itd itd.. ..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4,446
    Thanks Thanks Received 
    8,587
    Thanked in
    3,301 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    http://www.milomilo.me/

Toliko o proslosti.Obraz? Sto je to?
    Nas narod ima kratkorocno i selektivno pamcenje, i vrlo lako im se ispira mozak.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kad bi taj narod malo manje posrtao gledajuci u proslost i zvacuci jedno te isto kljukajuci se psihofarmacima.. uzivali bi u sadasnjosti i planirali buducnost. Sto znaci da bi cijenili sebe, Drzavu, budzet, i svoj glas, pa bi dali do znanja da se sprdati sa njima ne mogu nudeci im sarene laze i loshe kadrove. Ovako... nek se prisjecaju i pricaju o proslosti i na pdf-u Buducnost Crne Gore. .. Sta se moze..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    A najveća uloga PCG je što je "Bastadur" juče rekao da će zainat njima opet postati premijer, i što će "mijenjati one koji nisu ispunili zadatke"!

Kako DJukanović i zna i umije, u najboljim je godinama, imaće odličnog podpredsjednika za više oblasti u Lukšiću
    Bone, ja sam (Djukanovicevu poruku) razumio da se premijer bira u konkurenciji Luksica i Markovica.

________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Bone, ja sam (Djukanovicevu poruku) razumio da se premijer bira u konkurenciji Luksica i Markovica.

________
    Nesto je pominja Barcelonu pa se tacno bojat da Luksić tamo ne ode

Thanks Thanks Given 
    4,900
    Thanks Thanks Received 
    5,747
    Thanked in
    2,843 Posts

________
    I još jednog lika. Vodi Igi, za sad, ma ne bi bila za čuđenje ni kakva trica frtalj sekunde prije kraja.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako SDPS bude birao premijera, meni bi najmilije bilo da to bude Ranko Krivokapić... Čovjek bi neke stvari stavio na svoje mjesto...
    Nego je to malo vjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nesto je pominja Barcelonu pa se tacno bojat da Luksić tamo ne ode
    Ako ode, sledece godine ne mogu izbjeci Segundu.

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    I još jednog lika. Vodi Igi, za sad, ma ne bi bila za čuđenje ni kakva trica frtalj sekunde prije kraja.
    Cini mi se da je 55/45 u korist Luksica (vs Markovic). Markovic bi mogao da ga zamijeni poslije godinu, dvije, kad Luksic iznenada oboli od neke tropske bolesti. Ili ujeda sibirskog tigra na plazi u Baru.

Ovaj treci, ako ne mislimo na Montija, samo plese sa ljudima koji ce glasati za ECG iskljucivo zbog njega. Ili ti znas nesto sto meni jutros u smjenu nijesu rekli?

______

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Ako DPS bude birao premijera, najbolje bi bilo da to bude nestranačka ličnost, u koju Milo ima povjerenja, a koji opet nije opterećen Milovom veličinom i harizmom.
    To mora biti neko ko ima iskustva u biznisu, bankarstvu... i kome ne nedostaje hrabrosti.
    To mora biti osoba prepoznatljiva u Crnoj Gori.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ako DPS bude bira' neka to bude neko sa malim spolovilom da manje boli kad ebu

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Ako DPS bude birao premijera, najbolje bi bilo da to bude nestranačka ličnost, u koju Milo ima povjerenja, a koji opet nije opterećen Milovom veličinom i harizmom.
    To mora biti neko ko ima iskustva u biznisu, bankarstvu... i kome ne nedostaje hrabrosti.
    ---
    Ja vidim samo jednu takvu osobu u našoj državi.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko je narod platio iz drzavnog budzeta za uzimanje kredita i svodjenje racuna da sve djeluje zakonski - sadasnjem nametnutom Premijeru, i to samo za godinu ipo dana rada, mislim da bi se mnogi zabrinuli koliko bi onda morali da investiraju u nekog treceg za period od sledece 4 godine.. U stvari grijesim, koga briga..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

________
    Vjeruj mi-POTPUNO MI JE SVEJEDNO!

Djukanović je bos, bio i ostaće, a iz srca pomaže Lukšića ( naročito u unutar-partijskim borbama)... ali da kažem stav da je Lukšić bolji za spoljnopolitičke odnose sa EU, dok je Djukanović bolji za kontakte sa sadašnjim svjetskim bankarima No1 -Kinom, Azerima i sl., što je još važnije, Djukanović je lični prijatelj sa ljudima kod kojih Lukšić još nema dostup, a to je neprpcjenljivo...ali je bitno da su ONI JEDAN TIM..SVA TROJICA!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 13-10-12 at 00:26.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Ako SDPS bude birao premijera, meni bi najmilije bilo da to bude Ranko Krivokapić... Čovjek bi neke stvari stavio na svoje mjesto...
    Nego je to malo vjerovatno.
    Kukuu lelee...

A dje on jadan?!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    ---
    Ja vidim samo jednu takvu osobu u našoj državi.
    Ovo je poenta?
    Feudalizam...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Djukanović je bos, bio i ostaće,
    Bgm nisi u pravu... Sad ga vidjeh na TVu, fine, tanke, crne, mekane... Kvalitetne i skupe.

Page 54 of 64 FirstFirst ... 444505152535455565758 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)