kad bi im se oduzimala tako vozacka,zamisli kolko bi se izivili prvi dan kad vrnu vozacku?
kad bi im se oduzimala tako vozacka,zamisli kolko bi se izivili prvi dan kad vrnu vozacku?
I bez vozačke se pali motor.
Problem je što kod nas postoje zakoni i to dobri ali ih niko ne sprovodi u dijelo.
Recite mi je jeli iko od vas dobio kaznene poene?
Jeli iko od vas pošao ponovo na polaganje zbog puno oduzimanja vozačke?
Jeli iko od vas platio punu kaznu ikad? (ovo mislim kad dođeš na sud a sudija kaže aj pošto si dobar kazniću te minimalnom kaznom)
Mislim da je svako barem jednom "platio kafu" policajcu za ono što je napravio...
U sve ovo uključujem i sebe jer sam ja dio ovoga društva. I sve ovo što sam rekao mislio sam i na sebe...
This time next year we'll be millionaires
Ok u pravu si ali reci mi, jeli veća šansa da se razbije kolima ako vozi m3 ili gti ili nešto tako ili ako vozi nekog pr*avca od 60Kw. A da ne pričamo o ovim tatinim sinovima što imaju 18 god. a deru auta po 50 000 eura itd. I sam znaš kao vozač da je velika razlika između 60Kw i 150Kw ili 200Kw...
This time next year we'll be millionaires
To vozilo jeste bilo parkirano, poslije nesrece. Inace, vozilo je islo sa Mareze put centra grada, i u neposrednoj blizini iza njega je doslo do udesa. (Inace, ogranicenje brzine na ovoj dionici je 40 km/h) Pa se onda parkiralo, da bi pruzili pomoc, koliko se mogla pruzit pomoc. To su momci iz rasvjete koji su nesebicno pomogli unesrecenima, dok su se pojedini samo klanjali i gledali...
A jel' bilo kontakta izmedju Golfa i dizalice?
TAKUMI
ovo za godine i kubikazu snagu itd..jeste li primijetili da prakticno NEMA udesa sa malo jacim kolima? i kad ima to su obicno bez povreda (osim ega vozaca)
Samo kazem da ce budala vozit brzo i sa golfom 2 dizel i sa golfom 5 gti i sa AMG-om.
necu da otvaram pricu npr da ce novije/jace auto makar zastiti bolje vozace u slucaju udesa ( a jeste tako - znam iz iskustva nazalost).
Ali evo proseta se malo podgoricom i sva malo jaca kola se uglavnom stiskaju na pravac a posle parkiraju ispred neke baste. Grdna istina je - bolje biti sminker u tom slucaju, bolje nego umisljeni trkac.
Originally Posted by my name is ...
Spominje se zakon iz hrvatske o zabrani upravljanja vozilom preko 60kw, pa meni se cini da ni golf a ni mercedes nemaju preko 60kw,pa se nesreca opet dogodila,znaci nisu auta kriva,vec osobe koje upravljaju njima, ja misli da bi ovdje najvise pomoglo obrazovanje mladih,znaci u neku ruku sprovesti neka zanimljiva predavanja, gdje ce vidjeti lose strane brze voznje,upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola ili droga i slicno,ali to mora da bude konstantno,da bi se i pricalo o tome.Mada sad kad pogledam dovoljno je da otvore portal vijesti i podju na sekciju hronika.
Tuga,stvarno.
Znači zaključak je, svima po AMG-a i mirna Bosna.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne znam Acid, mislim da je samo stvar lošeg standarda. Onaj što divlja u toga golfa divljaće u sve što mu daš.
1. skuplje auto koje si sam zaradio ti je zao slomit
2. ako imas zivot u kome si kapitalista i pare ti kaplju ili ti neko drugi kupuje auta onda ti je malo vise zao umrijet nego obicnim smrtnicima
She is only here to annoy herself!
To su gluposti. Niko ne razmišlja o tome da se auto zapravo može slomit i da se može umrijet na taj način. Nažalost, ove momke i još mnoge je prva nesreća (koja se zbog načina vožnje morala desit) povela pod ploču. Glavu ne može promijenit ne znam koji broj kubika.
I ja sam volim da nategnem auto, i to imam relativno loše vozilo. Jednako bih ga natezao i da je sad iz fabrike i mnogo bolji. Ali pod tim mislim na brzu vožnju na pravcu, na 3 trake i slične stvari, nikako ulično trkanje, rizična preticanja i slično.
razmisljaju budi siguran, ne kazem da ce ih namjerno slomit ali u slucaju da se slome za dvojku su jeftini djelovi pa ce se lako napravit itd.
She is only here to annoy herself!
Aj dobro.
"Vozim 140 ali dobro, ne vozim AMG-a no golfa pa će se ispolirat to ako đe zalijepim."
mozda je stvar u tome sto DOBAR DIO (ne svi) su polako NAPREDOVALI sa konjazom/kubikazom.... npr prvo auto 100 konja..pa 150...itd itd. Rijetki su i tatini sinovi i sinovi 'kumova' kojima je prvi auto gorenavedena njemacka sportska limuzina
Ja sam prije stiza do BD sa pezoom od 80 konja no sa ovim limunom od 330... Al napominjem, nije ni to bilo DIVLJANJE (ne strasno)![]()
znaci brzi i stabliniji pjuzo od ljimuna... ok......
bio je radjen za trke.
Jedno je kad sam divljas, a drugo kad imas suvozaca. Toliko je izlizano pravdanje na mentalitet da mi je muka da to direktno spomenem. Najprije ce biti poremecen sistem vrijednosti. Kompleksi rade, ne spavaju. Djeca oce da budu u centru paznje i to ti je to. To je jedna jedina istina, druga ne postoji. Svi pate za necim, niko nije zadovoljan onim sto ima. Umjesto da komuniciraju na nekim edukativnim i intelektualnim relacijama, oni se zamlacuju ko je kupio koje auto, koliko je placeno i koliko moze da razvije. To je poseban mentalni sklop, koji mozes odma da odvojis od onih pravih adrenalinskih zavisnika i da ga svrstas u specijalnu skupinu, koju mozes da nazoves "Turbo seljanija", ''Polu-islifovana magarad" i tome slicno.
Mogu se poznati po autima srednje klase ,sa opcijom neke low/medium budget dorade.
Obicno iz njihovog auta dopire glasna muzika, koja vam mora skrenuti paznju, jer narusava vasu jutarnju,popodnevnu i vecernju harmoniju. (Vozac trazi paznju, jer je u deficitu sa istom. Cim mu fali paznje, znaci da nije ni harizmatican, ni prepametan, ni zanimljiv. Znaci, rijec je o prosijecno inteligentnim ljudima, sa prosjecnim intelektom.Posto su u nedostatku socioloskih moci, na drugi nacin pokusavaju da nadomjeste to sto im fali i pokusavaju da PRODJU prevazidjenim nastupom NEANDERTALCA, uz visak testosterona, prouzrokovanog FRUSTRACIJOM INFERIORNOSTI, koja se prenosi na volan.
Svaka cast adrenalinskim zavisnicima, oni su stvarno budale za sebe, ali i to treba postovat, volim i ja joint da zapalim.
Ili vozacku sa 16 godina, ili vozacku sa 21...Prije kriznih godina ili poslije kriznih godina.
Prema tome, sta da ti kazem...sto bi reko Dejo Savicevic.
Last edited by Sandor Kolar; 10-10-12 at 02:38.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks