Page 38 of 992 FirstFirst ... 283435363738394041424888138538 ... LastLast
Results 926 to 950 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,743
    Thanked in
    1,573 Posts

postavih i ja pitanje gore ali bez odgovora...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

takticko odradjivanje , policija na zlaticu juri trkace a oni u tolose
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pazi ovo:

Prema istim izvorima, do sudara je došlo kada je vozač golfa, primjetivši specijalno vozilo sa dizalicom ispred sebe, kojem se približavao velikom brzinom, udario u mercedes.

To vozilo je bilo parkirano desno. Golf je izgleda isao desnom trakom a Mercedes lijevom. Posto tu rasvjete nema, izgleda da vozac Golfa nije vidio to vozilo koje je bilo parkirano, najvjerovatnije sa ugasenim svijetlima, valjda je pokusao da skrene lijevo, kasno, udario to auto a onda u Mercedesa koji je u tom momentu izgubio kontrolu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    63
    Thanked in
    36 Posts

@Sparco Taktichki zrelo, nadasve

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se kretali u istom smjeru, od Mareze ka gradu. Udes se dogodio kada je iz suprotnog smjera naišao kamion- dizalica.
    Tada je, pretpostavlja se, došlo do sudara dva automobila koji su potom izletjeli s puta i udarili u stubove rasvjete.
    pobjeda
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da ovi iz Pobjede nisu u pravu, jer to vozilo je bilo okrenuto put ovamo, a naprijed nije bilo nikakvih tragova, mada nije ni pozadi gdje je sve metalno. Tu i ne mogu ostat tragovi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Golf vs. dizalica:

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

e ako je golf zalijepio u dizalicu onda je sve jasno. Trkali se, neosvjetljena ulica, kasno je vidio dizalicu, nije htio da pusti mercedea, no je htio da se uvali ispred njega, nije uspio, i desi se to sto se desi.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

znao sam neke od ovih momaka... skoro sam ih i vozio...i eto, stariji sam ne puno od nji 8-10g.... i pricao sam ima da se batale trka...i eto sto se desilo...
    toliko mladih zivota izgubljeno

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

da snjegocistac nije "pocistio" lezeci kod pumpe u bloku 6, Brano Vukajlovic koji je stradao kod "Volija" vozeci motor, sad bi bio ziv. Da isti taj snjegocistac nije "pocistio" i sve one lezece na toj dionici put Mareze, i ovi momci bi sad bili zivi. Dakle, vratite lezece gdje im je mjesto, i postavite jos koji, ne moze da skodi

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

stevice da taj i taj ili onaj nije vozio brzo bio bi ziv, bez obzira na lezeci il ne, svi udesi su svakako na lokacijam far away od lezecih gdje su bili

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

dobro, ali kad vec sami sebe ne mogu da sprijece da voze brzo, treba postavit neke debele ostre lezece da ih sprijece. JER, semafori kod trim staze su posljednji semafori na tom pravcu, a lezecih na toj pravini UOPSTE NEMA. Cim su uklonjeni, prvo motorista Brano V., a sad i ovi.. Jer da je bio onaj lezeci kod pumpe, on nije mogao razviti onu brzinu, sto znaci da ne bi udario.. Treba vratiti lezece svuda dje su bili, i postavit jos po koji.. Kad vec sebe ne mogu da obuzdaju, neka ih bar lezeci uspori..

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ne mogu da ne primijetim da su bas golf 2 i mercedes 190e ubjedljivo najrizicniji i najcesce u crnim hronikama..
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    5,007
    Thanks Thanks Received 
    9,041
    Thanked in
    4,359 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    dobro, ali kad vec sami sebe ne mogu da sprijece da voze brzo, treba postavit neke debele ostre lezece da ih sprijece. JER, semafori kod trim staze su posljednji semafori na tom pravcu, a lezecih na toj pravini UOPSTE NEMA. Cim su uklonjeni, prvo motorista Brano V., a sad i ovi.. Jer da je bio onaj lezeci kod pumpe, on nije mogao razviti onu brzinu, sto znaci da ne bi udario.. Treba vratiti lezece svuda dje su bili, i postavit jos po koji.. Kad vec sebe ne mogu da obuzdaju, neka ih bar lezeci uspori..

da je bio ležeći kod pumpe, Brano V. (neka mu je laka crna zemlje) bi našao neku drugu pravinu bez prepreka...
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ocigledno ne vozis motore, mada to znamo pa ne znas kako se razvijaju brzine i na koliko sa r-ovima.................... no dobro, lezeci nisu rjesenje niti spas, samo guzva trosak steta kolima i portosdnja veca za sve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I jedan i drugi su meki ko papir.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ocigledno ne vozis motore, mada to znamo pa ne znas kako se razvijaju brzine i na koliko sa r-ovima.................... no dobro, lezeci nisu rjesenje niti spas, samo guzva trosak steta kolima i portosdnja veca za sve
    tacno tako...da je i bilo lezeceg, opet je imao dovoljno mejsta da postigne brzinu..

inace, dzabe lezeci... ja sam one prema marezi prelazio bez zaustavljanja...

inace, ti isti lezeci vise sluze da zastite pjesake i ostale ucesnike u saobracaju, nego li same vozace...
    ja kad se sjetim kako sam ja vozio sa 20godina, samo se zahvalim bogu da nisam neku glupost napravio... zato kazem da nema tog lezeceg policajca ili policijske kontrole koaj moze spasiti nekoga...svaka veca brzina nosi svoj rizik... i tu vec stavljamo glavu u torbu...jer bilo sta da se desi, tesko da neko moze kontrolsiati takvu situaciju.
    eto, i ovi momci sinoc, ko na po koji put su se trkali tuda, jer su svi zivjeli u blizini, i eto bas sinoc se desilo tako nesto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo li sam puta presao sa drugovima preko lezecih po 150... tako da im i lezeci ne bi bila prepreka...

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

lezeci sluze da uspore vozilo, jer se drukcije ne umije usporit izgleda. Sto ne pogibe neko u Dalmatinskoj? nece niko nikad, jer ima 2 lezeca, a bilo ih je i vise.. Zasto se najcesci udesi sa smrtnim ishodima na bulevarima? Nema lezecih siroko ravno..

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Gledaj, ja tu sa mojim autom mogu da uhvatim 120 do lezeceg, tako da ti ta teorija ne pije vodu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

ali da nema ta dva lezeca, uvatio bi 200 i vise.. cinjenica je da svi usporavaju pred lezeci, a cim im je u podsvijesti da tu ima lezecih, izbjegavaju tuda da jurcaju, nego naravno, traze neke dionice dje ih nema.. ulica 88, bulevar put zete, evo ovaj prvac put mareze i slicni..

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    1,180
    Thanks Thanks Received 
    250
    Thanked in
    123 Posts

lezeci sluze da uspore vozilo, jer se drukcije ne umije usporit izgleda. Sto ne pogibe neko u Dalmatinskoj? nece niko nikad, jer ima 2 lezeca, a bilo ih je i vise.. Zasto se najcesci udesi sa smrtnim ishodima na bulevarima? Nema lezecih siroko ravno..
    Ima tu pomalo istine ali ako je neko praznoglavac ne moramo mi da lomimo kola preko 1500 lezecih policajaca i jos kad se dodaju semafori voznja se svodi na na kreni stani kroz cijelu Podgoricu. Ne mili mi se u auto sijedat no kad god mogu palim biciklo. Zao mi je druge ucesnike u saobracaju koji stradaju zbog ovakvih praznoglavaca.

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

slazem se, ali kad bolje pogledas, bolje da tebi strada trap, pa da sacuvas neciji zivot, nego da ih maknemo sve, tad bi se tek ginulo.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by ///Nemanja View Post
    neko voli kola,voznju brzu,sredjivanje auta, to je nekome stil zivota

ko ne voli kola i brzu vonju,uopste me zanima bolesno misljenje
    i nismo mi krivi sto u nasoj zemlji nema amaterska staza,i sto imamo bolestan narod

@montenegrina-a sto da radimo mi sa vama zenama sto prelaze pjesacki na crveno? kivan sam pjesacima

sto se tice udesa,desi se...najaca S krivina u PG
    Neces mi zamjeriti niti shvatiti licno, ali eto da odgovorim na tvoj post a ima ovdje jos slicnih. Vidio si sto se sinoc desilo? Da li nakon toga isto mislis?
    Montenegrina je recimo trenutno vise vozac nego pjesak. Ulicu NIKAD ne prelazim na crveno, zbog istog sam kritikovana od nekih Podgoricana muskoga roda, tako da ne znam zasto ti samo vidis zene na pjesackom...
    Stil zivota Nemanja kazes? Je li stil zivota izgubiti 4 mlada zivota? Takav stil si izabrao? Meni je prosto nepojmljivo da jedno punoljetno ljudsko bice ovo moze napisati. Stil zivota kojim ugrozavas tudje zivote, odakle ti pravo?
    Vise bliskih ljudi sam izgubila u saobracaju i znam o cemu ti pisem.
    Jos jednom, ne shvataj licno, odnosi se na sve "trkace".

Quote Originally Posted by ///Nemanja View Post
    ne branim ga Bojane
    branim sve vozace koji voze brzo,sebe,njega i sve ostale koji imalo vole brzu voznju....vjerovatno te ne prozima isti filing zato i ne kontas
    niste me skontali,kad budemo imali stazu,dje bi nas policija poslala,neka nas zena u kolica i svu familijarnu ganad osudjuju,neka nas policija kaznjava najvecim mogucim kaznama
    ovako
    adios

manjina nas je zato to i kazem,jer zelim.

@fabia-evo ja prvi ne radim iz tog razloga,zna se ko to radi,ko ne umije zamijenit tocak sam ni kola ne umije oprat

samo razmislite koliko pude se opusteno ne moze proc kroz raskrsnicu da ti ne istrci neka krava kroz crveno???

Ovako ne bi razmisljalo dijete od 6 godina. Nemamo stazu i ajmo sada da ubijamo kolima po ulicama. Svaka nenormalna voznja je potencijalno ubistvo.
    Moj stric je bio ljubitelj oruzja. Sam je pravi pistolje, kubure, puske. sa obzirom da nema streljista, trebalo je da ide ulicom i puca, jer ima filing za to i drugi ga ne razumiju kao vas trkace?
    Ja volim da vozim brzo, ali tamo gdje mogu. Bas volim.

Jos samo jedan primjer. Vec sam ovdje pominjala druga koji radi u Mercedesu, koji je napravio motor za SLS-a. Dosao je jedno ljeto da testita ovdje Safety car za F1, automobil od 500konja. Vozili smo se do Kotora, znas li koliko je potencilanih samoubica i ubica, koji kad vide malo bolje auto imaju potrebu da preticu. On je bio sokiran. Poslije toga vise nece da dovozi auta ovdje da testira. Ti bar znas sto moze auto od 500 konja, ali tamo gdje se moze. Ona ga uglavnom vozi na Hokenhajm, ali posto nema staza u CG, on je trebalo da ga oplete do Kotora? To su vozaci, a ne ovi sto misle da jesu.

Stevane, niti jedan policajac ne bi sacuvao momke koje si nabrojao, sacuvala bi ih pametna glava. Ti policajci treba da stite ostale u saobracaju, njima pomoci nema.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Zao mi je sto su poginuli sto nijesu prezivjeli i ostali invalidi za zivota da budu primjer ovome nafuranome narodu.
    Ovako se usrat u zivot roditeljima pih.

Page 38 of 992 FirstFirst ... 283435363738394041424888138538 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)