tragedija velika, momcici po 20-22god
nothing comes from violence and nothing ever could
17 i 20 kaze...
TAKUMI
nije mi jasno kako je doslo do ovog udesa? ko je ovako ostetio golfa a mercedes oko stuba?
f6
Što je ovo ljudi, što je to u vazduhu da se u poslednjih 4-5 dana desilo toliko udesa, a ovaj u Tološe je najteži od svih...
Prema izjavama očevidaca oba vozila kretala su se velikom brzinom iz pravca Mareze prema gradu. Prema istim izvorima, do sudara je došlo kada je vozač golfa, primjetivši specijalno vozilo sa dizalicom ispred sebe, kojem se približavao velikom brzinom, udario u mercedes.
Mercedes se od udara zario u stub ulične rasvijete, a golf je od siline udara bio potpuno smrskan.
“Poslije svakog udesa za koji čujemo, pitao sam se do kad će Bog da ih čuva, jer voze brzo, a evo što se noćas desilo”, govorio je plačući jedan od okupljenih, prijatelj stradalih mladića.
super.
Last edited by goozica; 09-10-12 at 07:39.
Ovo vise nije u redu. A vjerujm da ni ovo nece biti lekcija mangupima.
Zalost.
Tu es mon héro!
2002-ge, u januaru ili februaru, kolko me sjecanje sluzi. BMW 525 je bio. Znao sam i jednoga i drugoga momka. Koliko znam, nisu se trkali nisakim, vec je vozach ishao iz ulice Stanka Dragojevica, skrenuo desno pa preko mosta iz nekog razloga izgubio kontrolu, probio ogradu/zid, i sletio u Morachu. Vozach je na licu mjesta bio mrtav, nashli su ga za volanom, a suvozach se utopio otprilike pola kilometra nizvodno od toga mjesta. Nashli su ga nakon nekoliko dana. To je bilo oko 03h - 03.30h ujutru. RIP
da, vraćali su se iz grada...
Apsolutno. Prichalo se da su poslednji put vidjeni u grad u nekom od kafica, sad sam zaboravio tachno shto su mi rekli koji bjeshe. Tu se sjedjelo malo vishe, i vjerovatno su popili malo vishe i to je to. Nikome nije bilo jasno kako su izgubili kontrolu na mostu jer nije bilo nikakvih tragova. Sjecam se da je bilo vlazno jer je padala kisha toga dana. Katastrofa
Jeli se jos nesto pricalo? Ako ste vi normalni ja se pomamio... Uporedjujete tragedije, ko je sta pio, jesu li gledali ribe neke?
Poznavao sam te momke ali reci da nije bilo tragedije kao te, je vise nego retardirano... svaka tragedija je tragedija za sebe i treba da bude opomena ovim indijancima sa foruma koji bi staza da se napravi da oni coce izduse.
Slozio bih se. I ne samo s foruma no inache. A jedna stvar mi nikako nece bit jasna: Vecina vozacha Golfova dvojki koji su RASPADI od kola, JURE i pretichu i chuda chine dje god ih vidim. Nema logike u tome da se ceraju auta stara po 25-30 godina do njihovih krajnjih granica izdrzljivosti. Nije ni chudo shto ima sudara kad svakakvi indijanci voze auta. Pogotovo su indijanci ovi sa Golfovima dvojkama shto jure, a i ostalim ragama od kola.
raga ili ne, pitala bi te kako bi izgledalo neko od ovih novijih lamica plastičnih umjesto glofa...
to su kamikaze golf 2 posebno gti, i naravno opel suza gsi. Kad ih vidim u retrovizor samo im se skrajnem....
Ovi su se trkali izgleda, a vidio sam auto sa dizalicom parkirano, dobro sto nisu i njega pokupili.
TAKUMI
ima tu i jedna honda crvena, ja joj se isto sklanjam.. koja je to kamikaza..
O tome i pricham. Pogotovo kad sam Clitorisa RS vozio znali su da se zabijaju u branik. Dvojke, trojke, kao i ostale raguljine.. Bleah.. Taman kamikaze.. Po mom skromnom mishljenju, definitivno su najveca opasnost u saobracaju. Ulijecu u krivine, pretichu, chuda chine, mira nemaju.. A nedje ce im volan u ruku ostat. Ko im dozvoljava takva kola da registruju at the first place?? Bleah..
Do stravičnog udesa, prema izjavama očevidaca, došlo je dok su se “mercedes” i “golf” velikom brzinom kretali iz pravca Mareze prema Podgorici. Očevici tvrde da se mercedes kretao suprotnom trakom, paralelno sa golfom, koji se brzo približavao specijalnom vozilu sa dizalicom na istoj kolovoznoj traci.
Nakon toga, prema tumačenju okupljenih, golf je pokušao da se ubaci ispred “mercedesa” i tada dolazi do sudara. Od siline udara, “mercedes” se zario u stub ulične rasvjete. Golf je gotovo rasječen na pola.
jes, polomi sve. stoka.
meni nesto nije najjasnije kako je golf ovako okinut, pogotvo iz gore opisane situacije..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks